I ♥ Netflix…… Ukens Yays og Nays uke 41

netflix

Siden Netflix er favoritthobbyen min (HAHA, nesten ihvertfall) blir visst dette en ukentlig greie. Hvorfor ikke? Jeg ser jo disse idiotiske filmene uansett, jeg kan like gjerne dele dem med dere. Laugh Ser for meg en fremtid innen filmomtaler….. Eh, nei. Filmer jeg ser på Netflix er ikke filmer jeg ser fordi jeg virkelig har lyst til å se en god film, det er heller filmer jeg synes det er koselig å ha i bakgrunnen mens jeg jobber eller driver med et eller annet prosjekt. Denne uken så vi både Purge og Hangover 3 som filmer vi faktisk så fordi vi ville se film…. Purge var dårligere enn forventet, Hangover var som forventet. Ikke spesielt WHOA!-filmer noen av dem, heller ikke helt forventet. Jeg gleder meg til Carrie kommer, noen andre?! Dessuten vil jeg se You’re Next, om noen har sett den vil jeg gjerne høre deres mening!

Uansett, her er ukens Netflix! Bam.

Dead End

En familie ender midt i kaos på vei for å feire jul. Når de prøver å hjelpe en haikende dame går alt fra rart til fucking insane. Jeg liker filmer hvor ting ikke gir noen mening, f.eks. likte jeg House Hunting hvor folkene kjørte i motsatt retning av et hus og allikevel endte opp foran huset. Dead End inneholder masse slikt, og selv om jeg først trodde den var en latterlig dårlig parodi eller en enda dårligere komedie, endte den med å være veldig bra. Herlig twist på slutten, creepy og ikke gory eller spesielt skummel for dere som ikke tåler skrekkfilmer. Beste jeg har sett på lenge.

The Ward

Jente som er innlagt på pskyiatrisk og fun ting begynner å skje. Tja, midt på treet film. Bedre enn jeg hadde forventet, men jeg skjønner alltid hva twisten er før den kommer og det er like kjedelig hver gang.

The Clinic

Et australsk par er på road trip, hun er gravid og forsvinner plutselig…og våkner på et merkelig sted. Denne er faktisk verdt å se! Ganske creepy, ganske syk, litt trist at Andy Whitfield ble for dårlig halvveis så han måtte kuttes ut før han egentlig skulle…..og det merkes. Ok twist på slutten, bra film å ha i bakgrunnen og en av de bedre på Netflix.

Coffin Rock

Dame er utro, fyren hun er utro med er crazy banana. Fin liten britisk film som du godt kan se mens du surfer på PCen eller gjør noe annet. Nå ser ikke jeg filmer uten å jobbe i bakgrunnen så hvorvidt det er en film som vil duge når du ikke har noe å gjøre i tillegg vet jeg ikke, men den er bedre enn mye annet skvip jeg har sett i det siste.

Munger Road

Typisk tenåringsskrekkfilm, elsk! Bare at denne ikke har noen slutt…… bokstavelig talt. Den ender med “To be continued!”, men det er ikke laget noen oppfølger. Que? Den kunne vært en herlig lite skummel skrekkfilm lik de jeg elsker, dersom den faktisk hadde hatt en slutt.

Occupant

Fyr arver leilighet av bestemoren sin, og innser at han ikke er alene….. DUN DUN DUN! Denne oppdelingen med “DAY ONE” var sånn halvveis idiotisk. Faktisk var hele filmen idiotisk, og jeg husker ikke så mye annet enn….. ingenting. Okay, dropp denne.

Terror Trap

Typisk skrekkfilm hvor et par må ta inn på et hotell fordi bilen deres stoppet. HAHAHAHAHA så elendig dårlig. Dette er Vacancy rip-off, spar tiden din og bruk den på noe annet. Denne var så elendig at ikke engang jobb i bakgrunnen kunne redde den. Det er en uke siden jeg så den og jeg husker bare at jeg har sett han duden i den før…. veldig minneverdig film med andre ord.

The Graves

Klassisk: To søstre er på road trip og blir stuck i en litt spesiell by. Du burde nesten se begynnelsen bare for å le. Denne er så dårlig at jeg ikke klarte å se mer enn 15 minutter. Du vet liksom at når du ler av at en baby åpenbart blir drept, da er noe alvorlig galt, men begynnelsen hvor fyren sitter med den lille blodige babyskoen i hånden og bare WHYYYYYY????? Jeg lo, alt med denne filmen er dårlig.

Dark Woods

Mann som tar sin kreftsyke og døende kone til hytta deres midt i ingenting for å bruke siste tiden sin der fremfor et sykehus. Tenåring dukker opp, drama drama drama. Denne var lang som fy og mørk. Da mørk som i svart, de må ha kuttet lydbudsjettet sitt eller noe. Kan trygt droppes, den var treg og meh.

Ripper: Letter from hell

Nok en teen horror flick, bare at denne suger så heftig at den ikke duger som bakgrunnsfilm engang. Jeg tror alle døde? Vet ikke, jeg.

Cherry Tree Lane

Et par har en sønn som har gjort masse fskap, og de han har gjort fskap mot, besøker dem og holder dem som gisler. Denne minnet meg litt om Funny Games (elsk!), men herregud så heftig Zzzzz………. den var. Overhodet ikke spennende, jeg satt bare og ventet på at den skulle ta slutt.

Halloween Night

Fyr med herpa ansikt løper rundt og dreper folk. Så sinnsykt kjedelig at jeg brøt min regel om at jeg alltid må se ferdig filmer jeg begynner på. Den var bare så sinnnnnnnsykt kjedelig, skuespillet kunne bikkja gjort bedre, faktisk var morderen den beste skuespilleren og han hadde ikke en eneste replikk.

Good Neighbours

Tre naboer og en seriemorder som herjer i byen deres. Ikke av de verste jeg har sett…. helt ok i bakgrunnen mens jeg jobber, men …. litt spesiell? Litt mye katter? Litt …. rar. Men grei nok. Kan godt sees. Har han derre duden fra Felicity.

Fingerprints

Du vet en film kommer til å suge når Kristin fra Laguna Beach er med i den…… denne handler om denne urban legenden om togskinnene og barna som liksom dytter biler over skinnene fordi de selv døde i en togulykke der. Bare at dersom man er fan Fact or Faked (me, me, me!) så vet man jo at det greit motbeviste hvordan det fungerer i den ene episoden. Dessuten var alt ved denne filmen så krampeteit at jeg lo mer enn jeg var skremt. Fin i bakgrunnen da.

Adopting Terror

SNOOOOOOOOOOOOOOORK. Zzzzzz…… (-.-)

Malevolence

Altså…. Nei. Bare nei. Skjønner ikke hvordan jeg led meg gjennom dette tullet. Dette var oppfølgeren til en annen som også sugde gressløk. Så nei. NEI.

Home Before Dark

En jente har en mor som lider av depresjon og hun blir derfor sendt til sin ustabile tante………….. denne så jeg på tirsdag, jeg husker ingenting av den. Hæææ? Jeg tror jeg husker at jeg syntes det var lite om denne ustabile tanten, og at…. åssen er det mulig å ikke huske noe av en film man så for to dager siden?! Denne fikk 7.2 på imdb, som faktisk er veldig bra.. også leser jeg “She makes a decision that is both cruel and courageous. Nora’s choice unlocks the way to what amounts to the rescue of her family.” og jeg husker NADA. Så….. veldig minneverdig. Helt sikkert verdt å se (WHAT?!).

Noen som ser at jeg liker skrekkfilmer? Laugh God helg alle sammen! Og som alltid, tips meg om det er noe fantastisk jeg bare må se. Eller noe mindre fantastisk jeg må se.

This entry was posted in Bøker og filmer. Bookmark the permalink.

32 Responses to I ♥ Netflix…… Ukens Yays og Nays uke 41

 1. Frida says:

  Du må se 127 hours! ELSK. In Love

 2. Maria says:

  Har du sett The cabin in the woods? Sprø film, men egentlig ganske bra

 3. Marthe says:

  Hei! Jeg er hun fra Twitter, som sagt jeg trenger litt hjelp, og jeg synes du virker som en person som man kan få gode råd fra. La meg begynne. Jeg er 12 år og har det generelt ikke så bra, har egentlig aldri hatt det bra. Alt begynte egentlig i 1.klasse. (jeg går i 7) Jeg ble mobbet, det varte ca i 5 år, i løpet av den tiden hadde jeg nesten ingen jeg kunne stole på, først i 5/6 har jeg begynt å få meg ordentlige venner som jeg kan stole på og som alltid er der for meg. I fjor sommer fikk min mor kreft, jeg taklet det egentlig ikke så bra, så jeg var egentlig ganske lei meg den tiden, heldigvis ble hun frisk. Mamma og Pappa har nå bestemt seg etter veldig mange år med krangling at de skal flytte fra hverandre. I følge min mor har de nesten kranglet hele tiden de har vært sammen (13 år), men det begynte først ordentlig i fjor etter at hun fikk kreft, og det er nå jeg trenger hjelp, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, min far har vært voldelig mot meg så lenge jeg kan huske, og nå som de skal flytte fra hverandre prøver begge to på en måte og få meg over på deres side, nå som jeg er 12 år kan jeg ha en stor betydning for hvor jeg og småsøskene mine skal bo, og akkurat nå er jeg, mamma og søskene mine på besøk til mormor, og mamma sier jeg ikke får ha kontakt med pappa og omvendt, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, mamma sier jeg må velge hennes side og pappa sier jeg må velge hans side, og hvis jeg sier noe til pappa om henne kommer han til å bruke det mot henne, fordi de kommer aldri til å bli enige om hvor ofte vi skal være hos de, jeg klarer rett å slett ikke alt dette maset og presset om hva som kommer til å skje. Jeg er jo egentlig glad i de begge, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kan du væresåsnill og hjelpe meg, ikke skrive en hel bok om hva jeg skal gjøre, bare gi meg noen tips, håper du kan hjelpe meg <3

  • Hei! Skilsmisser er alltid tøft og husk at det vil bli bedre hver eneste dag, men jeg tror det er viktig at du velger den du vil være mest med. Smile

   (som jeg sa på twitter på DM vil jeg ikke legge ut i det vide og det brede her siden dette er en veldig offentlig blogg, men jeg håper du fikk svaret jeg sendte deg på mail. Det ble sendt veldig sent så det ble kanskje litt vel langt og komplisert, men jeg håper det ga mening Smile )

  • Grethe says:

   Du må snakke med noen du stoler på om dette!
   Vet mammaen din at du blir slått?
   Har du en lærer du stoler på? Kanskje du kan snakke med rådgiver eller helsesøster på skolen, eller mor til en venninne?

   Jeg forstår at dette er vanskelig for deg, du er selvsagt glad i begge foreldrene dine, men du kan ikke velge å bo hos noen som er voldelig mot deg.
   Jeg forstår du er redd for hva som kan skje hvis du forteller om at du er utsatt for vold, men det er ikke lov til å slå barn.

   Vær så snill å snakke med noen om dette!

 4. Msr somerhalder says:

  er det santat du “kjenner Ian somerhalder?

 5. Anonymous says:

  Har du sett “Sinister”?
  Den handler ihvertfall om at det er en forfatter som flytter rundt til gamle hus der det skjer ting, og han tar med seg familien sin. På loftet ligger det flere filmklipp som han ser på, men etter hvert finner han ut at det er noe mystisk med de.

  Jeg personlig syntes ikke at den var skummel i det heletatt, heller ikke at den var bra. Men de jeg så den med synes den var utrolig bra og creepy. De skvatt hele tiden, men jeg synes ikke at personer som dukker opp der du minst venter det er noe skummelt og jeg skvetter ikke i det heletatt, mens de andre hylte for hver lille ting.

  Om du har sett den, hva synes du om den? Smile

 6. Marthe says:

  Hei, jeg lurer litt på om du har sluttet og lage videoer på YouTube, dette er ikke ment som masing, jeg bare lurer.. Jeg blir så glad av videoene dine, skjønner du…
  Og jeg har fått en del tips til forskjellige ting som jeg skal teste. Wink

 7. Patricia says:

  Det er lite av serier og filmer jeg synes er skremmende, men serien American Horror Story er virkelig creepy. Jeg har til og med blitt skikkelig lettskremt… *kremt* Ikke flaut i det hele tatt når jeg hyler av skrekk fordi samboeren slipper en! *host*
  Ellers er Breaking Bad min store favorittserie, og jeg vil anbefale Homeland. Spenning i lang vei! Smile

 8. elisabeth says:

  hei det er utrolig bra at du tipser til filmer på netflix… har det selv og du vil ikke tro alle de dårlige filmene jeg har sett! akkuratt nå er det mye overnattinger på gang og jeg trenger virkelig filmtips Smile utroligt interresant innlegg. det er som om du vet hva jeg trenger Wink disse innleggene liker jeg veldig godt og supert at du fortsetter å lage dem <3

 9. Lena says:

  Har du sett Cherry Falls? Skal ikke påstå den er utrooolig bra, men den har en sær underholdningsverdi… Skrekk vet jeg nå ikke om jeg vil kalle det, men teit er den!

 10. Camilla says:

  hallaen! hehe litt random fakta på litt over 13 måneder har du laget 50 videoer !! gratiss ! <3 hehe kult… -Camilla- Grin

 11. :P says:

  Orphan er en skrekkfilm som handler om ei jente (barn) som spiller snill og uskyldig men er egentlig ond Razz Hun blir adoptert i en familie og tja… Det går ikke så bra med dem Razz Den er ikke så skummel egentlig Smile

 12. Karoline says:

  Har du sett serien Derek på netflix? Bare 7 episoder men for en fin og morsom serieSmile anbefalesSmile

 13. vaskeklut says:

  Yes. Nå har jeg sett The Messengers. Din tur. ROTFL

 14. Vestfoldgirl says:

  The Clinic så jeg faktisk for noen dager siden, og ble positivt overrasket. Den var ganske bra og spennende. Han som spilte den mannlige hovedrollen døde jo ikke så lenge etterpå, det var litt trist. Derfor kutta de ut resten av hans historie i filmen, siden han ble så dårlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette