Det beste å holde i hånden er en annen hånd…. Eller en drage.

I kveld hentet vi pappaen min på flyplassen i San Francisco og før vi dro var Pete utrolig nok våken, derfor fikk han være med på kjøretur!

Han er så sykt nysgjerrig, han skal være med på absolutt alt. Han nekter å sitte på fanget og se ut, han SKAL enten sitte på dashbordet eller helst på hodet mitt for å kunne titte ut på verden utenfor. Han kravlet omkring og var helt bajas på turen, på et tidspunkt klatret han opp i nakken min og satte seg til å tygge på håret mitt. Jeg måtte dra han frem og dra en stor tufs med hår fra munnen hans, håret mitt var vått av dragesikkel. Grin

….. men uansett hvor bajas han er så blir han veldig fort sliten (litt som en valp, hah) og når han får sitte i hånden min så roer han seg med en gang. Han liker å bli holdt og han liker varmen fra håndflaten min, og så fort jeg tar tak i ham og han får sitte slik så hviler han hodet på hånden min og stirrer ut til det blir for mye action for det lille dragehodet hans og han til slutt sovner.

(null)

SmileSmile

Han er en fascinerende liten tass. Utvilsomt det merkeligste jeg eier, sansynligvis det merkeligste jeg vil være glad i noensinne. En smule (eller et helt brød) bortskjemt og er ikke helt klar over hvor bra han faktisk har det. Iblant en trassig drittunge, men alltid sosial og kosete. Litt skarp å kose med, men likevel god.

Hvem hadde trodd jeg skulle forelske meg i en reptil??! Ikke jeg.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

5 Responses to Det beste å holde i hånden er en annen hånd…. Eller en drage.

 1. Jannicke says:

  Jeg må si meg veldig glad for at du også er blitt reptilelsker Grin Jeg har ingen lenger, det passer så dårlig sammen med snakkeglade barn i det norske lovverket Frown
  Håper det endres i løpet av min levetid Frown

  • Herlighet, deg har jeg tenkt mye på siden jeg fikk Pete! Tenkte på deg senest tidligere i dag faktisk! Smile Da jeg fikk mail av deg for herlighetsålengesiden hadde jeg aldri i verden trodd at jeg kom til å bli reptileier/elsker, folk tror ikke engang på meg når jeg forteller at jeg nå er dragemamma. Siste artige reaksjonen jeg fikk var fra eier av den lokale reptilbutikken vår, et blikk som målte meg fra topp til tå og et “Huh?? Really??” Laugh

   Men snakkeglade barn i norsk lovverk….? Fortell gjerne om du har tid og lyst!

 2. Tante says:

  Og tante falt pladask!!!!!!!

 3. Jannicke says:

  Haha, så koselig å bli tenkt på da Wink

  Reptiler er jo like ulovlige her hjemme ennå Frown Og med huset fullt i menneskebarn(fått meg en bonussønn i skolealder, pluss to i barnehagealder), funker det så superdårlig med unger som kan gå til lærere/barnehagetanter og fortelle om øglene man har hjemme, hvorpå de ringer politi fordi “stakkars barna bor med farlige dyr” og lignende. Så tør ikke ha annet enn lovlige dyr frem til ungene flytter ut Frown Fant ut at det var tryggere å finne egnede hjem enn å være redd for at Mattilsynet skulle tipses og plutselig stå på døren for å hente dem. Blir paranoid av mindre…
  Ser nå at setningen ble en smule merkelig, men mente liksom at kombinasjonen med snakkeglade barn og forbudet var dårlig match.

  Hihi, syns det er skikkelig herlig å lese hvor frelst du har blitt Smile Håper så inderlig at lovverket endres. Men fordi noen politikere syns reptiler er ekle(det er de selv som er ekle, sådetså!), må alle vi som liker dem være lovbrytere eller ulykkelig reptilløse… Trøster meg med fugler(høns), kaniner og katt nå, mens jeg prøver å få gubben til å forstå at behovet mitt for hund igjen er kritisk.

  Er så glad for at du har så mye kjærlighet rundt deg når ikke helsen spiller på lag! Håper du har det fint der borte Smile

  • Forstår ikke at noen kan mene de er ekle, de er veldig mye mindre ekle enn f.eks. en hund. Pete lukter bedre, sikler ikke, røyter ikke og tar heller ikke opp like mye plass i senga som våre to stinkende pelsbabyer. Forstår godt at du ikke tør, jeg hadde aldri turt å ha en reptil i Norge. Heller det enn menneskebarn, hah!

   Jeg er også enig i at behovet for hund er kritisk. Alltid vil jeg påstå å si at behovet for hund er kritisk. Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette