…..and some soulmates have fur.

Fredag kveld er nesten det beste som finnes. Masse stearinlys, sushi, dårlige Lifetime-filmer på Netflix (min nye obsession, amagad besatt), ansiktsmaske, pysj, kokosboller, journalen min, skravling med bra mennesker, en travel helg foran meg og en pelsete liten tass som snorksover med hodet i fanget mitt. Det er kvelder som dette at jeg glemmer alt som har med sykdom, cellegift, smerter, leger, piller, sykehus og uendelige timer på apotek å gjøre. Ikke nødvendigvis bekymringsfritt, men alt det som er positivt, drukner alt det som er mindre bra. Jeg lever på kvelder som dette, kvelder som dette gjør at jeg holder meg glad og lykkelig til tross for en sykdom som herjer og nesten river kroppen min fra hverandre. It’s the bestest. Kvelder som dette er nødvendig, syk eller ei.

Noen går livet igjennom uten sjelevenner, uten å få møte sin(e) tvillingsjel(er). Jeg føler meg uendelig heldig som har fått oppleve / møte / leve med / se / ledd med (av) / blitt elsket av / bli kjent med / knusekose / vært ubeskrivelig glad i flere enn én. Mindre enn ti, flere enn tre, mer enn bare én med pels.

Le soulmate

Det er ikke bare enkelte kvelder her og der lenger, det er fulle dager, uker, måneder og nå faktisk år (et helt liv? ihvertfall et halvt..) med fluff, lykke og positivt. Jeg tror mye av det er fordi jeg får tilbringe hver dag med ihvertfall én av sjelevennene mine. Det går ikke en eneste dag uten at jeg får gjøre ting jeg elsker å drive med. Og det å tenke på at jeg har grått uendelige tårer fordi jeg trodde jeg sløste bort livet mitt på å hate meg selv og være lei meg….. er som å tenke og se tilbake på et helt annet liv. Jeg var sikker på at jeg aldri kom til å få det bra. Ikke sånn “Ja, det går bra med meg” bra, men ordentlig bra. Både inni og utenpå, et bra med stor B og flere utropstegn etter. Ordentlig, fullt og helt, gjennomsyret BRA!!!!!!!!

 ♥

livet er faktisk som en evigvarende fredagskveld.

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

4 Responses to …..and some soulmates have fur.

 1. Lena says:

  Unner deg den deilige fredagskosen med dyrene dine og mannen din, og håper at du er på bedringens vei snart, selv om du sikkert har hørt det flere ganger Smile
  – Lena

 2. Elizabeth says:

  Så koselig med slike fredagskvelder med kos som gir positivitet.lykke og glede Smile
  Du er så virkelig unt fredagkosen med dine søte små firbeinte og mannen din Rose
  Det er så godt å høre at du føler at du er på riktig plass,med riktige mennesker rundt deg og at du har det BRA i livet ditt Heart Du har virkelig fortjent det!
  Måtte du ha en riktig god bedring også Yes
  Du gir meg inspirasjon til å komme dit i livet mitt også hvor jeg har det BRA Grin

 3. Synne says:

  Må bare si at du er helt fantastisk! Heart jeg vat ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke fant kanalen din på Youtube og begynte å se på deg Heart Sykehus, smerter, operasjoner og behandlinger er ikke ukjent for meg heller, og det er utrolig godt med sånne som deg, som velger å være åpen og ekte på nett Heart Takk for at du er en inspirasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette