My face is back, bitches.

IMG_3679.JPG

Ansiktet mitt mens jeg gikk på kortison og ansiktet mitt nå.

Til alle som la igjen grusomme kommentarer da jeg var på mitt verste: Jeg står fortsatt, jeg lot meg ikke knekke til tross for at du helst ønsket å se meg brekke i to. Jeg er sterkere enn du noensinne vil bli. In your face bitches! Laugh

Noen ganger får jeg lyst til å skrive innlegg som går helt utenfor det jeg normalt skriver, innlegg som helt sikkert vil skape reaksjoner hos noen. Men akkurat nå merker jeg at jeg driter i det. Dette har jeg villet skrike ut lenge og i dag er en god dag for nettopp det.

De siste to årene har jeg lært mye og en av de mindre fine tingene jeg har lært er at mennesker vil gjøre alt de kan for å se deg knekke. Noen mennesker nyter det å se andre ha det fælt og det er kvalmt hvor mange som forsøkte å ødelegge meg da jeg var på mitt sykeste. Jeg orket ikke å kjempe så mye imot da jeg var på mitt verste, jeg var for opptatt med å være alvorlig syk, men nå er det endelig på tide at jeg får sagt akkurat hva jeg mener om dere: Skam dere, dere er seriøst kvalme, patetiske individer.

Jeg er en offentlig person på nett og noen mener visst at jeg er en offentlig målskive det er lov å hakke på, at dere har rett til å slenge dritt til meg bare fordi jeg er en offentlig person. Jeg er helt uenig, jeg kunne ikke blitt mer uenig, men jeg forstår den tankegangen til en viss grad. Det jeg ikke forstår, er hvordan noen mener det var ok å hakke, mobbe, hetse og forsøke å såre alvorlig syke mennesker??

Jeg måtte gå på steroider/kortison/prednisone i nesten to år, jeg får fortsatt den medisinen via IV iblant og det vil nok ta lang, lang tid før jeg blir kvitt alle bivirkningene denne medisinen ga meg. En av bivirkningene denne medisinen gir, er såkalt måneansikt, ansikt/hode blir veldig, veldig oppblåst. Som dere vet fikk jeg nettopp det, hele meg var som en vannseng. Hendene og føttene mine var fulle av vann, og ansiktet mitt fikk meg til å se ut som en gigantisk ….vel, måne. Medisinene jeg går på gir mange mindre fine bivirkninger som er vanskelig nok i deg selv å takle, blant annet blir man humørsyk, trist, lei, man får leddsmerter og problemer med å sove, man føler seg rastløs, kort sagt føler man seg rett og slett helt jævlig. Den delen er nok i seg selv, men så kommer de bivirkningene som angriper utseendet ditt på toppen av det hele. Jeg fikk en kjempeknekk da ansiktet mitt blåste seg opp, jeg var virkelig på et mørkt sted lenge fordi jeg følte meg så grusom.

Og hva skjedde? Så klart kom lavmålsmenneskene snikende for å gjøre det verre. Noen gikk så langt som å lage diskusjoner om meg på diskusjonsforum, kun for å hakke på hvor stygg og feit jeg hadde blitt. Jeg hadde ikke akkurat sittet på sofaen, spist potetgull og blitt feit, jeg hadde fått et oppblåst ansikt fordi jeg har en alvorlig sykdom jeg ikke kan noe for at jeg har. Det var enten å ta medisinene, eller få komplikasjoner som kunne ende livet mitt. Jeg vurderte likevel å kutte medisinene fordi jeg ikke orket å se så fæl ut lenger, fordi jeg følte at medisinene ødela livet mitt og jeg var lei meg hver eneste dag. Både fordi medisinene gjør deg veldig deprimert, men også fordi jeg fikk dritt slengt min vei nesten hver eneste dag. Jeg tar meg aldri nær av kommentarer fra anonyme mennesker på nettet, men når jeg allerede var lei meg fordi utseendet mitt endret seg drastisk, da ble kommentarene fra andre vonde å lese. Kanskje ble jeg ekstra lei meg fordi jeg ble sjokkert over at noen rakket ned på meg over noe jeg helt klart ikke kunne noe for, jeg vet ikke. Jeg vet bare at disse menneskene aldri ville hakket på en person med kreft fordi h*n mistet håret eller kanskje så mindre bra ut en periode, hvorfor var det da greit å rakke ned på meg?

Så skjedde noe, etter en stund gjorde jeg det jeg alltid gjør: Jeg snur hets og dritt til inspirasjon. Jeg fikk en enorm fight og jeg bestemte meg for å bruke erfaringene mine til å hjelpe og inspirere andre i samme situasjon. Deretter lagde jeg videoen “Me Myself and My Face” hvor jeg snakket om nettopp det. Jeg innså på et tidspunkt at jeg ikke lenger brydde meg om at ansiktet mitt var hovent, det var andre ting som var viktigere å fokusere på. Siden da har jeg ikke latt noen kommentarer påvirke meg og jeg har fullt fokus på det å bli frisk, det er jo tross alt der alt fokus bør ligge! Kanskje vil jeg måtte gå på medisiner som gir meg enda verre bivirkninger enn jeg allerede har måttet gå igjennom, men jeg vet nå at jeg kan takle alt. Jeg er virkelig skuddsikker.

At så mange direkte mobbet meg da jeg opplevde oppblåst ansikt, en bivirkning av medisiner jeg måtte ta fordi jeg var alvorlig syk, er for meg helt spinnvilt.
Jeg vet at visse mennesker sitter på sidelinjen og venter på å se meg feile, jeg vet det er mennesker der ute som gleder seg over min ulykke og dessverre vet jeg at det var disse menneskene som kastet seg på meg og aktivt rakket ned på utseendet mitt. Disse menneskene sitter i mosehullet sitt og venter på noe de kan “ta” meg på, noe de kan hetse eller kritisere. Det kan være alt fra noe jeg har sagt på nett, til en ting jeg har kjøpt som de mener jeg ikke burde bruke penger på. De hater meg kanskje fordi jeg har det bra, fordi jeg er vellykket og fordi jeg ikke er redd for å være stolt av meg selv. Dette er mennesker ingen burde la påvirke seg, men når man hver dag får høre hvor stygg, lubben, feit og jævlig man har blitt, så er det vanskelig å bare la det gå. Jeg var flink til å ikke lese det som ble skrevet, jeg har heldigvis gode mennesker rundt meg som tok seg av lesing og rapportering av innholdet så jeg slapp å lese det som ble sagt. Men jeg så endel av det og det at noen mobbet meg for noe jeg virkelig ikke kunne noe for, det gjør meg både sint og trist på samme tid.
Jeg husker det var noen få som skrev rett ut at det var til pass for meg, at jeg fortjente det å bli syk. Menneskene satt og lo og gjorde narr av ansiktet mitt, “Hahahaha, herregud, HVA er det som har skjedd med henne egentlig??”

Det skremmer meg at mennesker kan være så jævlige.

Det positive med det hele er at jeg kan glede meg over tanken på at jeg aldri vil synke til deres nivå, at jeg er og alltid vil være på et nivå langt over disse menneskene. Jeg har noen veldig få mennesker jeg avskyr, jeg føler ikke hat ovenfor noen, men de få menneskene jeg virkelig føler at ikke fortjener noe godt i livet – jeg ville aldri ønsket alvorlig sykdom på dem, jeg ønsker ikke min situasjon på min verste fiende engang. Det føles bra å vite at de menneskene som har forsøkt å knekke meg, ikke bare har feilet, men er mennesker som ikke er verdt møkk jeg har under skoen min engang.

Mobbing er ALDRI ok, det å mobbe noen for en sykdom de ikke kan noe for? Kvalmt. Lavere enn lavmål. Dere vet hvem dere er og dere vet hva dere er. Jeg hater dere ikke, jeg avskyr dere ikke engang. Faktisk synes jeg bare synd på dere, jeg synes det er synd at noen mennesker føler det nødvendig og greit å forsøke å få andre til å føle seg dårlige. Jeg har vært på noen grusomme steder i livet, men til og med i mine mørkeste øyeblikk har jeg ikke ønsket at andre skal ha det vondt. Hvor grusomt må disse menneskene ha det for at de bruker tid på å få meg til å knekke? Det er synd på slike mennesker, det gjør meg trist. Ingen fortjener å være på et slikt sted.

Jeg må riktignok si at jeg gleder meg over at jeg fortsatt står med rak rygg. Jeg har kommet ut av en vond opplevelse sterkere enn noensinne, mens de som ønsket meg vondt, fortsatt er på et nivå man kan på en pen måte vil kalle ‘tapere’. Jeg klarte dette også! Jeg har bevist at jeg kan komme meg igjennom hva som helst, det er virkelig ingenting noen kan gjøre for å knekke meg. Prøv gjerne, men vit at jo mer dritt jeg får, jo bedre blir jeg og jo bedre jeg blir, jo bedre kan jeg inspirere andre til å bli like sterke. Til slutt har en hær av sterke, unge mennesker som ikke lar seg påvirke av mobbing eller hets. Du har ingen påvirkningskraft, ingen mulighet til å ødelegge for meg. Mitt tips? Bruk tiden din på noe annet, noe produktivt, noe bra.

Det er et fjortisitat som passer perfekt inn her: You can hurt me, hit me, bash me and try to break me, but you can do nothing to the girl who thinks nothing of you.

IMG_3835.JPG

Det er deilig å ikke ha et ansikt som gjør vondt lenger, for det gjorde virkelig fysisk vondt når ansiktet mitt var så oppblåst som det det var for noen måneder siden. Det presset konstant bak øynene, ansiktet mitt føltes tungt og helt stivt og det hele var både ubehagelig og direkte smertefullt.
Jeg likte meg selv da jeg var oppblåst, jeg elsker meg selv nå. Jeg begynner å få tilbake mye av det jeg mistet da jeg ble syk nå og det føles fantastisk bra.

Heart

This entry was posted in HCs dagbok, Ladida i Natten. Bookmark the permalink.

24 Responses to My face is back, bitches.

 1. Ida says:

  Så kvalmt at folk kan oppføre
  Seg
  Sånn!!

 2. Tante says:

  Kjære Hilde! Du var, er og vil alltid forbli vakker både innvendig og utvendig!

 3. Anonymous says:

  Det er helt sykt at mennesker kan oppføre seg som det, det er skremmende… Det å hakke ned på noen på grunn av en sykdom de ikke kan noe for er faktisk ganske sykt, jeg skjønner meg ikke på mennesker. Jeg synes veldig synd på deg, jeg synes ikke du fortjener dette i det hele tatt! Men det er bra at du begynner å bli bedre. Jeg må bare si at jeg synes du er veldig pen, og du var like pen når ansiktet ditt var litt oppblåst Smile

 4. Marie says:

  Det er helt sykt at mennesker kan oppføre seg som det, det er skremmende… Det å hakke ned på noen på grunn av en sykdom de ikke kan noe for er faktisk ganske sykt, jeg skjønner meg ikke på mennesker. Jeg synes veldig synd på deg, jeg synes ikke du fortjener dette i det hele tatt! Men det er bra at du begynner å bli bedre. Jeg må bare si at jeg synes du er veldig pen, og du var like pen når ansiktet ditt var litt oppblåst Smile

 5. Camy says:

  Nydelig før, nydelig nå, både inni og utenpå Smile

 6. Synne says:

  Åå! Du er så syykt pen!!!❤️❤️

 7. Lena says:

  Jeg kjenner meg så igjeen av alt du skriver! Gikk på prednisolon i 3 år, og ble mobbet for det, så det endte opp med at jeg sluttet med det uten å si i fra til legen, noe som ikke var så lurt fordi jeg fikk tilbakefall av sykdommen. Er også ganske farlig å slutte med kortison helt brått uten å trappe ned har jeg hørt… man kan i blir alvorlig syk og i verste fall dø.
  Det er ganske sårende når folk ikke vet hvordan det er å være kronisk syk og stå på så masse medisiner. Er ikke akkurat så veldig mye bedre at noen skal hakke ned på deg når man har det ille nok fra før av. Men det er godt å vite at noen også vet hvordan jeg har det
  <3
  Du er nydelig uansett!! Klem

 8. HC - mamma says:

  Vi vet jo hva du har gjennomgått og fortsatt dessverre må igjennom, og vi er veldig imponerte , og ganske så stolte, over hvordan du har taklet sykdommen din. At du har viljestyrke, visste vi jo, og også masse sarkastisk humor, kanskje dette har hjulpet deg så langt? At det finnes dårlige mennesker i denne verden, vet vi jo også, men disse usle stakkarene kan vi vel være enige om, alle sammen, at vi ikke gidder ofre en kalori på? Verden er full av snille, omtenksomme, gode og verdifulle mennesker-la oss samle på dem framover! Det er lov å velge bort falske venner, mennesker som ikke gir oss noe, familiemedlemmer som bare tar og tar og aldri gir – kort sagt folk som bare er en plage – livet er for kort til å omgi seg med negative energier! Stå på fortsatt, jenta mi, du kommer gjennom dette også! ❤️

 9. Hanne says:

  Hei Hilde

  Jeg forventer ikke svar på denne kommentaren, men jeg ville gjerne nå deg. For en stund siden hadde vi en stor diskusjon på twitter, og jeg gjorde uttalelser jeg ikke er stolt av. Jeg har fulgt deg siden, og må bare beklage. Mitt inntrykk av deg var helt feil. Jeg har sett hvor mye du betyr for andre, og også etterhvert meg.

  • Hei! Jeg har gransket hjernen min, men jeg klarer ikke å huske hvem du er. Thinking Jeg snakker med endel mennesker på nett og har helt elendig hukommelse om dagen så jeg er litt lost. Hva heter du på Twitter? Om jeg har blokkert deg, si ifra så fjerner jeg gjerne blokken! Smile

 10. Elisabeth says:

  Ansikt tilbake eller ikke… du er nydelig uansett Hilde Heart
  Blitt veldig glad i deg etterhvert som jeg har fulgt deg på bloggen, uten og med meds Smile

 11. Elisabeth says:

  …. og YouTube Smile Smile vet ikke hvor mange ganger jeg har sett/ser på videoene dine, men det er nok altfor mange Wink

 12. Anne Sofie says:

  Å, jeg er så glad på dine vegne! Helt utrolig hvordan mennesker kan være, jeg skjønner det rett og slett ikke, hvordan noen kan være så slemme. Synes det er skikkelig bra at du ikke lar deg knekke. Stå på! Smile

 13. Elizabeth says:

  Det er helt utrolig at mennesker kan synke ned under nivå null for hakke på deg pga utseendet ditt ble forandret,pga medisiner du måtte/må ta for sykdommen din!
  Du er av de vakreste personer jeg har sett!Så disse menneskene er nok utrolig misunnelig på utseendet ditt og livet ditt.
  Fryktelig å ha slike smerter som du måtte ha hatt i ansiktet ditt og forferdelige bivirkninger oppå dette igjen.
  Du er en så fantastisk inspirasjon for meg at du aner ikke.
  Du tar opp temaer som gjør meg litt sterkere som person også,siden du er så sterk som du er!
  Du er verdifull for meg og du ønskes alt godt for alltid av meg Rose

 14. Celine says:

  Jeg må bare si deg at du har hjulpet meg så mye. Jeg ble mobbet på barneskolen, men turte ikke å si ifra. Ingen likte meg. Du ga meg selvtilliten til å stå opp og si ifra til de. Og nå som vi går på ungdomsskolen har det blitt mye enklere. Jeg har fått meg venner som jeg stoler på. Jeg vil bare si tusen takk for hjelpen. Heart

 15. Lissie says:

  Med hovent ansikt eller ei, du er nydelig uansett. Uansett situasjon er mobbing aldri greit, og jeg syntes det er viktig at du adresserer dette temaet! Veldig synd at du skal få så mye dritt slengt din vei. Stå på, du er virkelig en inspirasjon Smile

 16. nadine says:

  Du er vakker uansett In Love Du har jo så nydelig hud også. Er det fortsatt EmerginC du bruker? Brukte EmerginC i ca.3 måneder og huden min ble jo bedre. Men måtte slutte med produktene da det ble for dyrtThinking obagi er litt rimeligere i lengden men en hudpleier advarte meg mot å bruke obagi , da særlig A-kremen da huden kan bli tynnere og det lettere kan oppstå rynker mente hun.

  Hvilken foundation har brukt på det venstre bildet øverst?

 17. Lavendel says:

  Synes du er flott på begge bildene jeg!!
  Jeg er også kjent med kortison, i tillegg til bolletryne fikk jeg også bollemage. Razz Men uten kunne jeg ikke røre meg så da fikk det bli slik. Smile

  Synes det er vondt at du skal slite slik. Frown

  Varme tanker og ønske om ei fantastisk jul til dere alle 5. Smile

  • Tusen takk! Smile Bollefjes eller bollemage, hvilken rolle spiller det sånn egentlig? Jeg er glad det er over, men heller et rundt ansikt enn innleggelse på sykehus igjen og igjen. Valget var ikke så altfor vanskelig når alt kom til alt! Smile

 18. Lena says:

  Gleder meg utrolig mye til HC-smykkene kommer ut <3

 19. Elisabeth says:

  Du har de peneste øynene Hilde Christina Heart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette