I elendig dårlig form, men med selvtilliten i orden.

Nå er jeg virkelig i helt elendig dårlig form, helsen min har sagt farvel og fuck off og jeg måtte dra på legevakten igjen. Det er ikke mye de kan gjøre der bortsett fra å gi meg masse væske og diverse medisiner som ikke fungerer, men denne gangen var det litt annerledes siden de tror jeg kan ha en infeksjon som kan skape problemer. Jeg eier jo ikke immunforsvar så så altfor overraskende var det ikke, men jeg hater antibiotika så da så….ordentlig svar får vi om en dag eller to, jeg håper testen viser seg å være negativ så jeg kan få ny behandling denne uken. De vil ikke gi meg ny behandling om jeg har en infeksjon eller er syk på andre måter (bortsett fra det “vanlige”) så da leker man venteleken igjen. Den leken begynner å bli sykt gammel, den er ikke festlig lenger.

For moro skyld regnet jeg på det i stad og jeg har medisiner verdt 150 000 kroner i kjøleskapet vårt. ROTFL Som sansynligvis bare vil måtte kastes fordi de i dag fortalte meg at de ikke kan benytte medisiner som kommer utenfra…..til tross for at det var de som bad meg om å hente den helvetes medisinen på apoteket. Oh the chaos. Nye medisiner ingen vet noe om er fun fun fun.

Det mest irriterende med å være dårlig er egentlig at jeg ikke får gjort det jeg vil gjøre. Jeg vil bli ferdig med den nye nettsiden min, jeg vil få igang HCarmy ordentlig, jeg vil legge ut HCsmykkene for salg, jeg vil ditt og datt, men kroppen min bare NOPE!
Så da ligger man her. På sofaen en hel dag. Igjen. Jeg har ihvertfall fullført alle julegaver, er oppdatert på hva som skjer i verden, fått svart på fanbrev og skrevet i journalen min og dragen har sovet på min varme kropp i hele dag. Han er fornøyd, jeg er sliten og irritert.

Dyra har det ihvertfall bra, det er da noe. De synes det er helt ok at jeg bare ligger her for da kan de krølle seg sammen under teppene mine i en real puppylove fest.

Legevakten var like festlig som før. Enda flere som spør om livshistorien min og ikke vet at Skandinavia ikke er et land. Enda flere gale pasienter som rauter som kuer. Enda flere sprøyter og au’ete intravenøse greier som selvfølgelig ble satt feil så jeg endte med blod overalt. Jeg tåler mye smerte generelt, men når jeg er dårlig og susete og smerter og blod blir lagt til så blir jeg en skjelven rosin. Kroppen min bare ORKER IKKE, NOOOOOO! Like gøy hver gang. Legen hadde verdens verste aksent, spesialisten på vakt var den ene legen jeg ikke kan fordra (SÅKLART!) og sykepleieren min ble sur på meg fordi jeg gikk på do alene. Dude, jeg er for f ikke 80 år. Jeg klarer å tisse sjæl!!!!! Ugh.

Ellers er jeg lei mennesker som syter over meningsløse ting og jeg ønsker meg morfin til jul.

Til jul ønsker jeg meg også en verden hvor ingen føler seg så elendige at de legger igjen negative kommentarer hos andre på nett, hvor nettmobbing ikke er et tema og hvor vi backer hverandre opp fremfor å forsøke å tråkke på hverandre. Jeg er så lykkelig over at jeg ikke er tenåring nå, sosiale medier fantes ikke da jeg vokste opp og det er jeg veldig glad for. Å bli voksen er vanskelig nok fra før om man ikke skal legge til sosiale medier på toppen.

Fortsatt er det noen som føler behovet for å legge igjen kommentarer for å hakke på meg, til tross for at jeg kanskje er den personen som bryr meg minst om hva andre måtte ha å si. Jeg har vært offentlig på nett i mange år nå og jeg skulle ønske jeg hadde inntrykket av at mennesker på internett er hyggelige mennesker……..men det er ikke tilfellet. Jeg mener at noen av tidenes verste mobbere befinner seg på YouTube og instagram.

Det å ikke ta seg nær av dritt man får servert har nok mye å gjøre med alder, jeg klarer ikke å ta meg nær av drittkommentarer fra barn som er 15 år yngre enn meg, det bare går ikke. Ikke bare mener jeg at slike mennesker er irrelevante generelt, men hva mennesker som nettopp gikk i bleier måtte ha å si…? Ikke så altfor viktig for meg, jeg har nok av andre ting å tenke på om jeg ikke skal tenke på det også. Jeg har en kropp som ikke fungerer, at en unge på 13 år mener jeg er teit er liksom ikke viktig.

Uansett, her om dagen fikk jeg flere negative kommentarer, dessverre fra folk som burde vite bedre. Jeg synes ikke ung alder er noen unnskyldning for å oppføre seg som en drittsekk, og er man 17 år så vet man virkelig bedre. Med mindre man har intelligens på nivå med en gjennomsnittlig stol. Kommentarene som ble lagt igjen inspirerte meg til å lage et eget innlegg under et bilde av meg selv på instagram og kommentarene jeg fikk fikk meg til å innse og tenke på en diger og viktig del av hvorfor jeg ikke bryr meg om andres meninger:

Jeg har det bra med meg selv og jeg har det livet jeg alltid har ønsket meg.

Jeg har brukt mange år på å hate meg selv, være misfornøyd med livet, stresse over at jeg kanskje sløser bort hele livet mitt på å være misfornøyd, men nå er historien en helt annen. Til tross for sykdom så er jeg fullt og helt fornøyd både med meg selv og med det livet jeg lever. Jeg gleder meg til hver dag, jeg er stolt av den jeg er og det jeg har fått til, jeg er veldig glad i livet på alle måter.
Kanskje nettopp derfor er ikke en random på nett noe jeg klarer å bry meg om, for jeg lever slik jeg vil. Jeg er fullt klar over at det er mange som ikke liker meg, som mener jeg er en dritt fra a-å og som regelrett venter på en sjanse til å få hakke på meg, livet mitt, noe jeg gjør eller sier, men jeg har for lenge siden innsett at jeg ikke er satt på denne kloden for at alle skal like meg. Det er ikke viktig for meg, det som er viktig for meg er at jeg har en god magefølelse og vet at jeg bidrar med det jeg kan hver dag. Jeg kan ikke bruke tid på å overbevise andre om at jeg er et bra menneske, jeg har hverken tid eller lyst til det, og det kommer aldri til å bli en prioritet. Liker du meg ikke, mener du at jeg er en dritt? Greit nok, du skal få lov til det.

Jeg går alltid etter magefølelse og så lenge magefølelsen min forteller meg at jeg gjør riktige ting så kommer jeg til å fortsette i samme spor som før. Kanskje er ikke alle enige, men dette er hva jeg har valgt. Valget mitt har gjort sitt til at jeg er fornøyd, bortsett fra helsen min så er det ingenting jeg ville endret på ved meg eller mitt.
Derfor, når noen dukker opp og føler for å forsøke å bryte meg ned, så preller det bare av. Jeg kan bli irritert, men i større grad blir jeg sint fordi jeg vet at om de hakker på meg så hakker de på andre også, kanskje noen som ikke tar det så bra som jeg tar det, kanskje noen hvor det faktisk sårer og påvirker hvordan personen ser seg selv. Er det noe som gjør meg forbanna så er det det, jeg får lyst til å bygge et beskyttende fort og ta inn alle de som blir mobbet for alltid. Lilla fort med krokodiller som svømmer utenfor porten så alle idiotene aldri får tilgang. Med drager ved hver inngang og disneyfilmer hver dag.

Lenge har jeg villet lage en videoserie om selvtillit og hvor viktig det er å like seg selv, men helsen min står som vanlig i veien for det….. Men jeg tror dette hadde blitt Steg 1 i HCs SelvtillitsBibel: Jobb med deg selv slik at du blir hundre prosent fornøyd med deg og ditt, og det andre måtte mene vil dermed ikke være viktig.

Det gjelder i mange situasjoner. Du kan faktisk ikke endre hva andre gjør, du vil aldri kunne kontrollere hva andre sier til deg, det eneste du kan kontrollere er hvordan du velger å ta det. Hvordan du tar imot informasjonen, hvorvidt du lar det prelle av eller påvirke deg.
Når du sitter i et liv du virkelig ELSKER så er du såpass glad at en kommentar om at du lever feil, ikke blir viktig. Jeg har hørt mye rare rykter om meg selv, blant annet fikk jeg høre at det var en som påsto at jeg nekter mannen min å ha kontakt med familien sin. Noe som selvfølgelig ikke stemmer, det har ikke rot i virkeligheten i det hele tatt. Når det gjelder kommentarer som går på mannen min blir jeg alltid irritert, fordi jeg ikke synes noen har rett til å uttale seg om et menneske jeg aktivt holder unna den delen av meg som er offentlig på nett, men etter å ha tenkt over det hele så måtte jeg le. Jeg hadde nok ikke klart å holde en voksen mann unna familien hans om han virkelig ønsker å ja kontakt med dem, jeg er kona, ikke slavedriveren eller sjefen hans. Selv om jeg ikke liker at noen uttaler seg om mannen min så blir det mer morsomt enn noe annet når jeg tenker litt over det. Det samme om noen kaller meg stygg, jeg vet jeg ikke er stygg. Kall meg dum, jeg vet jeg ikke er dum. Si at du synes synd på mannen min som må være gift med meg, jeg vet at han er like glad i livet sitt med meg som jeg er glad i livet mitt med han. Si at jeg er slem, jeg vet jeg ikke er slem. Si at jeg bare klager hele dagen og herregud så negativ og jævlig jeg er, jeg vet det ikke stemmer.

Selvfølgelig er det visse ting jeg ikke finner meg i, kommentarer som går langt utenfor det jeg mener man skal akseptere og det er sjelden jeg lar drittkommentarer stå, jeg kommenterer tilbake og forteller personen akkurat hva jeg mener om han eller henne. Men det er noe jeg gjør fordi jeg mener at man har rett til å si ifra når man blir urettferdig behandlet, ikke fordi kommentarene går inn på meg – heldigvis.

Når du sitter med vissheten om at du er der du vil være og er så fornøyd at du ikke ville endret noe om du fikk sjansen så klarer bare ikke kommentarer fra ukjente å penetrere. Jeg vet jeg lever slik det er best for meg og mine, og selv om jeg har respekt for at ikke alle vil like meg så kommer jeg ikke til å endre det som gjør meg og mine oppriktig lykkelige bare fordi en nobody jeg ikke engang har snakket med i levende live, mener at jeg heller burde gjøre det slik og sånn. Et eksempel var hun som mente at jeg gjør ting feil fordi jeg heller bruker penger på materielle ting enn reiser. Jeg har aldri vært spesielt glad i å reise, jeg kan ikke engang reise på grunn av helsen min og det er bare ikke der jeg ønsker å bruke mine penger. Og det må jeg få lov til å gjøre akkurat som jeg vil, det er jo mitt liv, mine penger, min kropp og min avgjørelse?

Så istedet for å fokusere på andre, fokuser på deg selv istedet. Om det er noe som hindrer deg fra å være glad, endre det. Er det noe du ikke liker som tar en stor del av livet ditt, fjern det. Du vil ikke kunne gå fra deprimert til HAPPEH i løpet av 24 timer, men det er bare du som kan gjøre deg lykkelig og har du den følelsen i magen så blir Gauda, Geir og deres hetsende kommentarer fullstendig meningsløse for deg.

Og til de av dere som vet at dere er en av dem som har brutt ned en person med vilje: Husk at det du lirer av deg sier noe om DEG, ikke personen du hakker på. Jeg takler det fordi jeg er voksen, men vil du virkelig ødelegge for andre? Sånn helt innerst inne, føles det bra? Om svaret er ja synes jeg synd på deg, om svaret er nei; endre det.

Happeh uke alle sammen!

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever, Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

3 Responses to I elendig dårlig form, men med selvtilliten i orden.

 1. Cecilie says:

  Fantastisk flott innlegg Smile
  HATER mobbing, og er også glad for at jeg slapp unna netthets trenden da jeg vokste opp.
  Det er folk som tar livet sitt pga mobbing, også i Norge.
  Sånn kan vi jo ikke ha det.
  Derfor er det så fint at du setter fokus på dette!! Smile

  Og, rett innstilling har du… det er nok sjalusi ene og alene som får lesere til å bryte ut med negative kommentarer ovenfor deg. Jeg kan ikke se noe annen grunn.

  Klem fra meg Smile

 2. Lavendel says:

  Synes du er tøff jeg!
  Håper veldig det kan dukke opp medisiner som kunnet funket til deg. Når noe funker etter år med dritt. Wow!! Det ønsker jeg for deg også. Smile

  Varme tanker

 3. Elizabeth says:

  Synd formen din skal være så elendig Haley.
  Trist at medisiner får så mye penger ikke kan brukes.
  Huff du er så maks uheldig at jeg får helt vondt i hjerte mitt.
  Er helt forferdelig at mennnesker skal sitte på netttet å slenge stygge kommentarer til deg,bare fordi du velger å være offentlig person om enkelte ting i livet ditt!
  Rykter og slader burde folk være for gode til å slenge rundt med!
  Det er så bra du er slik en sterk person som du er,så disse krekene av mennensker ikke klarer å knuse og ødelegge for deg.De burde ikke hatt lov til å sitte på nettet i det hele tatt før de oppførte seg med folkeskikk!
  Ønsker deg alltid det beste og at du oppnår alt hva du ønsker deg og det du vil oppnå her i livet ditt Yes
  God bedring Haley Kiss
  Kos deg så mye med din mann og din søte lille “dyrehage” med søte hunder og drage.
  Klem Heart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette