HVORFOR LAGER DU IKKE VIDEOER??? LAG VIDEO DA!!!!! NÅR KOMMER NESTE VIDEO????

Svar på dette spørsmålet er:

Fordi når man kun har 2 av 24 timer som ikke består av smerter og det å være utslitt, så bruker man ikke 4+ timer på å lage YouTube-videoer. Denne videoen tok totalt 5 timer å lage, det er derfor ikke mulig for meg å lage videoer slik jeg gjorde før. Helsen min tillater rett og slett ikke det. Det sier egentlig seg selv, jeg har sagt det sikkert førtitusenogherregudnoenmillionertil ganger, men i helgen bestemte jeg meg for å filme det, siden jeg hadde en god dag og mannen min var på tur så jeg ikke fikk brukt disse timene med ham.

Jeg skrev en lengre tekst til denne videoen som jeg setter veldig stor på om dere gidder å lese, jeg har limt inn teksten under videoen.

Det er fortsatt veldig mange av dere som maser etter nye videoer og forventer at jeg skal lage videoer like ofte som det jeg gjorde før. Jeg har en kronisk sykdom som gjør at jeg bruker mesteparten av tiden min innenfor husets fire vegger og i ro på sofaen. Fordi det ikke virker som noen av dere forstår hva en kronisk sykdom går ut på og hvor dårlig jeg faktisk er, bestemte jeg meg for å filme litt gjennom en vanlig dag for meg. Som dere ser, jeg befinner meg stort sett i liggende stilling, jeg har virkelig ikke energi til å gjøre stort annet.

Det er derfor INGEN vits i å mase på meg for at jeg skal lage flere videoer, det vil ikke skje. De få timene jeg får hvor jeg er i ok form, de bruker jeg ikke på å lage videoer til dere, jeg lever ikke for å underholde dere…tro det eller ei. Istedet bruker jeg den tiden jeg føler meg ok på det som betyr mest for meg: mannen min og de firbente barna våre. Når man får så lite tid uten smerter og sykdom som det jeg får, så er det ikke engang i tankene mine å bruke den knappe tiden på å lage videoer på YouTube. Det burde være logisk, men det er fortsatt noen som ikke klarer å få dette inn i hodet.

Dette er selvfølgelig kun rettet mot noen av dere, de fleste har fått med seg at jeg er alvorlig syk og at dette ikke er en sykdom jeg vil bli kvitt. Ha nok respekt for meg til å ikke mase, det å legge igjen kommentarer som “Når kommer neste video egentlig?? For nå er det altfor lenge siden du har laget en!!” under et bilde på Instagram hvor jeg ligger i en sykehusseng på legevakten, det er så respektløst at jeg virkelig ikke vet hva jeg skal si. Om dere ønsker at jeg skal lage videoer de få gangene jeg orker og har tid så vil jeg at dere skal respektere meg nok til å droppe å mase på meg. Klarer dere ikke det så bruker jeg heller tiden min på noe annet, jeg mister all lyst til å lage videoer når jeg føler meg behandlet som en videomaskin som skylder dere det å lage videoer. Ikke forvent noe fra meg, livet mitt revolverer ikke rundt YouTube.

Denne videoen laget jeg da jeg hadde en god dag og mannen min var på tur slik at jeg fint kunne bruke denne tiden på å lage video til dere uten at det forstyrret tiden jeg får med han, Pete, Chester og Dottie. Det å lage en video som dette tar riktignok 3-6 timer totalt, med andre ord er det ikke noe jeg har helse eller energi til å gjøre ofte. Det er fint om dere kan ha forståelse for dette! Det begynner å bli slitsomt å få mas hver eneste dag og derfor kommer jeg til å fjerne og blokkere de av dere som ikke kan respektere dette fra nå.

Takk for at dere tok dere tid til å lese og ikke minst: Om dere så hele videoen, WOW! All respekt til dere. Den er laget lang med vilje, jeg ville ha med alt for at dere virkelig ser at dette er hverdagen min.

 

Forresten, dere kan gjerne sende meg post og brev og pakker og tegninger og postkort fra Kina eller hva som helst annet. Adressen er:

Hilde Christina
Postboks 1306 Rasta
2206 Kongsvinger

Alt som sendes til denne adressen videresendes til meg her i USA. (Og nei, hverken jeg eller familien min er fra Kongsvinger.)

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

13 Responses to HVORFOR LAGER DU IKKE VIDEOER??? LAG VIDEO DA!!!!! NÅR KOMMER NESTE VIDEO????

 1. Elisabeth says:

  Gode, gode Hilde Christina, så utrolig kos det var å se deg igjen, har savnet deg v e l d i g <3 <3 ser veldig opp til deg, du er så sterk i deg selv. Når jeg ser på videoene dine føler jeg faktisk at jeg kan klare det jeg vil Smile Smile takk for at du er den du er <3

 2. Linn says:

  Ønsker deg god bedring og håper formen blir bedre.

 3. Lavendel says:

  Amen!!!

  Du har absolutt helt riktige prioriteringer. Jeg kjenner til slike dager jeg også, men ingen maser på meg om underholdning. Wink
  Jeg håper så inderlig du vil bli bedre snart, om ikke annet.
  Ellers må man jo tro/håpe at det er yngre uten full hjernekapasitet som lirer ut av seg disse respektløse tåpelighetene.

  Gode og varme tanker din vei Smile

 4. Elizabeth says:

  God bedring kjære deg Heart
  Håper de som ikke forstår hvor syk du har vært og er,forstår det nå!
  Det var godt å se deg igjen på video Haley Kiss
  Det er vondt å se at du er så syk.Selv om jeg vet at du er så syk igjennom det du skriver og forteller,og det er vondt å lese det,men det var vondt å se deg syk på video også.
  Forstår deg at det kan være tøft at mange ikke forstår at du er syk,siden jeg selv har trøblet og trøbler med helsen min.
  Folk er stort sett ikke så forståelig for andre sine problemer,sykdommer og liv dessverre.
  Er synd din glede med å lage video skal bli ødelagt av andre som ikke er verdt det!Så det er så bra at du skal luke disse vekk fra blomsterbedet ditt! Grin
  De kan enten velge å trampe å og ødelegge i sine egne blomsterbed eller velge å snu å gjøre det til noe positivt,så de også heller kan være med å spre mere positivitet i verden(som garantert trenger det!)
  Du sprer glede og positivitet inn i mitt liv hver eneste dag Yes Tusen takk!
  Jeg er så glad jeg har muligheten til å få lese,se på bilder se på videoer og følge deg i ditt liv med det du ønsker å dele på denne bloggen Grin Yes Tusen takk!
  Jeg føler jeg virkelig har lært veldig mye av dine erfaringer,problemer,sykdom,hindringer, m.m som du har hatt og har på din vei i livet som du har delt med oss leserne Rose
  Jeg er også glad for makeupbloggen din som har hjulpet meg med å få en ganske så fin hud nå og lært meg så mye om hudpleie og makeup Smile Yes
  Tusen takk Haley for at du er det menneske du er!Jeg er veldig glad i deg og at jeg får være så heldig å være en av dine lesere Clover
  Godbedrings klem Rose

 5. otilie says:

  Hei
  jeg håper du får det bedere, du fortener virkelig en pause.
  GOD BEDRING!
  STOR KLEM Grin

 6. Elizabeth says:

  Så veldig hyggelig å høre Haley Rose
  Kommentarene er du virkelig vel fortjent siden du gir så utrolig mye av deg selv,tusen takk Heart

 7. Monica says:

  Jeg så videoen din for noen dager siden, og jeg har tenkt mye på den. Ikke fordi jeg syns synd i deg (og alle andre som er alvorlig syke), men fordi du greier å fokusere på det som er bra i livet. En må kunne kjenne på takknemlighet, selv om en har det aldri så tøft. Det nytter ikke å bare være bitter. Er nok mange som kunne lært noe av deg der. Kan forøvrig nevne at jeg lo så jeg revnet av julepynten til naboene dine Laugh

 8. Charlene says:

  Sterkt og tøft av deg og faktisk slippe inn folk så tett på livet og deg, kan ikke fatte at folk er frekke nok til å kreve mer! Masse god bedring, krysser alt for nye medisiner eller hva de måtte finne på. Kjenner til kronisk sykdom, men heldigvis er det veldig langt mellom slike dager og jeg klarer å holde meg i jobb. Jeg er så “heldig” at jeg har sykdommen min utenpå kroppen og da, så folk vet at jeg er syk. Ulempen er at de tror at det de ser er verst, ikke det og gå rundt med vondt og det og være sliten av det.

  Masse klemmer til deg og dine <3

 9. Kjersti says:

  Vet ikke helt hva jeg skal si annet enn at jeg beundrer deg som klarer å være så blid og positiv når du åpenbart har det helt jævlig (helsemessig da).

  Har selv en helse som ikke er noe å rope hurra for, og skjønner derfor hva du snakker om når du snakker om å sminke deg, dusje og se folk utenfor døra på linje med å vinne i lotto. Har selv et sofa-do-seng liv, men har heldigvis flere dager jeg klarer å komme meg ut døra noen timer, selv om det bare er for å henge på en stol hos noen jeg kjenner.

  Forrige uke fikk jeg en kraftig forkjølelse, og har egentlig vært ganske elendig å se til, rød og hoven nese og i det hele tatt, og joda, da syns folk plutselig synd på meg. Hvorfor det?

  Jeg er forkjøla liksom, jeg skal ikke dø selv om jeg ser ut som en fisk på land, det går over om 7 dager, all den andre dritten av kronisk sykdom som ingen ser er liksom ikke noe å syte over, men å være forkjøla er skikkelig alvorlig. Blæh.

  De skulle bare vite at å bare være forkjøla er jo som å vinne i lotto i forhold til å være kronisk syk med smerter 24 timer i døgnet.

  Skjønner hvordan det er å ikke få sove om natta pga smerter også, og gjør som deg at jeg står opp. Har aldri skjønt hvorfor jeg skal ligge i senga å vente på å sove, jeg har da mye annet å gjøre, ligge på sofaen f.eks.

  Uansett så er jeg så heldig at jeg har funnet en alternativ behandling som har hjulpet veldig mye, og forhåpentligvis så vil det holde seg slik det er nå eller bli enda bedre slik at jeg slipper å ta masse piller, hater å putte slikt i kroppen, men hender jo at man ikke kan velge da, men har faktisk klart å tørke støv OG støvsuge på en dag, noe jeg ikke har klart på ca 3-4 år. Riktignok ble støvsugingen utført sittende på gulvet og støvtørkingen utført uten å gå inn i kroker og kriker, men det ser da i alle fall ikke ut som om alle møblene er grå lenger. Hurra. Du skjønner nok hva jeg mener.

  “ting som irriterer meg” videoene dine er noe jeg ser på når jeg orker, selv om jeg har sett hver av dem ørtogførti ganger så er det morsomt, og gjør at jeg glemmer at jeg har vondt overalt for noen øyeblikk av gangen, helt til jeg krøller meg av latter da.

  Hvis folk spør hvordan jeg har det så pleier jeg å svare at jeg har det ganske så greit i tredje øyevippe fra høyre på venstre øye….hehe. Veldig gøy å se reaksjonene til folk som forventer et “jeg har det bra” etterfulgt av et falskt smil. Gjør ikke det til alle da, bare til de som pleier å klage hvis de får et bittelite sår eller et blåmerke som om det er en dødelig sykdom. De lager jo veldig mye dramatikk ut av ingenting da, og kan klare å stille spørsmål som “er det noe galt med øynene dine eller” ut fra svaret mitt.

  Det jeg hører oftest, og sikkert du også hørt ofte, også fra medisinsk personale er: “du ser jo ikke syk ut”. Jeg har til og med googlet (for moro skyld) “hvordan ser man syk ut”, og det er faktisk utrolig mye rart som kom opp om hvordan man kan fake sykdom for å slippe jobb og skole. Ikke helt det jeg var ute etter kan man si.

  Psykiater og psykologer (tror de var det) og leger har sett forundret på meg når jeg har sagt at jeg kanskje ikke klarer å gjennomføre testene deres pga at jeg ikke har sovet om natten og de har skrevet i rapportene sine “pasienten ser ikke nevneverdig sliten ut til tross for at hun forteller at hun ikke har sovet om natten”. Vel, det er jo utrolig hva sminke kan gjøre, ikke sant. Hadde de sett hvordan jeg så ut uten sminke så ville jeg sikkert blitt lagt inn et eller annet lurt sted.
  Hvordan kan noen se om en person ER sliten? (Er jo mange som ser ut som de er skikkelig slitne, og kanskje egentlig bare har vært uheldig med sminken eller gener.)

  Jeg har tross alt ikke sovet godt siden jeg var sånn ca 8 år, og det er nå over 30 år siden (ja, jeg er ei gammel kjerring). Testene ble tatt i september, og nå er det desember etter det jeg har fått med meg, og jeg har fremdeles ikke sovet en hel natt…begynner vel å bli ganske vant til det nå ja, men det er ingen som skal komme å si at man ikke får j…..g kort lunte av å ikke sove og ha vondt overalt.
  Følte meg nærmest mannevond, og har fått sovepiller av legen, dvs det viste seg å være allergipiller som skulle gjøre meg trøtt, men etter 6 timer etter å ha tatt pillen(e) så måtte jeg innse at de faktisk ikke kom til å virke og at natten var forbi – nok en gang. Det er den visst nå også, for der kom andre toget i dag susende forbi her.

  Fikk noen andre sovepiller, men de har jeg ikke våget å ta enda siden de inneholder både laktose og maisstivelse og fargestoffer jeg ikke tåler. (blir litt som å spare en champis flaske til en bedre anledning – uten sammenligning for øvrig da).
  Har glemt for lenge siden hva jeg egentlig haddet tenkt til å skrive, så dette blir egentlig bare mest svada, men må til noen ganger det også. Smile

  Ønsker og håper at du kan bli bedre slik at du kan gjøre normale ting i stedet for å tilbringe livet på sofaen eller i senga. Nå har jeg ikke noen gud jeg kan be til, så får nok bli brødristeren, men håper uansett at det hjelper, selv om jeg vet at du ikke blir bra med det første. (Får håper det dukker opp medisiner i fremtiden som kan kurere skitten). I mellomtiden så er det vel bare å gjøre det beste ut av de dagene man kan få kroppen til å være med på noe.

  Ønsker deg og familien din en fredelig og god jul – eller Saturnalia.

  Mvh Kjersti

 10. Nadia says:

  Hei Hilde.
  jeg tenkte bare jeg skulle si at du støtter meg virkelig, bare et innlegg fra deg kan gjøre dagen min lysere på alle mulige måter! hver jeg jeg blir lei meg(som tragisk nok skjer ofte) slår jeg alltid på pc’en og enten leser en av dine innlegg eller ser noen av de gamle videoene dine. jeg skjønner meg ikke på folk her i verden som føler for å hakke på deg, og spesielt deg! personligheten din ut i fra hvordan jeg oppfatter det, virker som noe jeg ville kalt perfekt! jeg ser så mye opp til deg, du inspirerer meg og viser meg nye måter å se ting på. jeg vet dette høres idiotisk ut, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal si det. god bedring! jeg er så glad for at du eksisterer, vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde funnet deg! Jeg beundrer deg kraftig for at du er som du er! det er absolutt ikke rart at mannen din “holder ut” med deg! jeg tipper at de fleste i verden som fikk lov til å kjenne deg, hadde gjort absolutt ALT for å beholde deg, og tilbringe tid med deg!!! igjen, god bedring! jeg er så glad på dine vegne over at hevelsen i ansiktet ditt gikk bort! nå har folk virkelig ingenting å klage over ved deg! elsker deg såå mye Heart
  jeg ønsker deg den beste julen man kan få! Klem Nadia

 11. Megselv says:

  Hei. Klart vi ,folket, krever videoer fra deg. Tenk at du kan være så egoistisk og ikke tilfredstille oss, bruke de få våkne timene du har med mann og “barn” og ikke heller sminke deg på video for oss -EGO! Du jobber jo for oss! Uten oss hadde du jo ikke tjent penger! Razz Hei HildeChristina, jeg har også kronisk sykdom. Det er ganske så gøy… En sykdom man ALDRI blir kvitt – som er dritt på toppen av det hele i tillegg. Jeg er ikke en offentlig person, så det er ikke stress for meg på samme måte som deg. Hjelper det deg på noen måte med hun Gunhild Stordalen – som også har en sykt kjip kronisk sykdom, er offentlig OG snakker høyt og “stolt” over sykdommen sin? Får du lyst å være åpnere om din? Jeg vet ,litt, hvor du kommer fra og sier “heia deg!” Klemm fra meg Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette