Grøss og gru, mennesker med julepynt.

Jeg har fått sprøyte i rumpa! Det er sånn passe ømt. Kroppen min fant ut at hey, pinkjekjerner dere, DET liker vi ikke. Så jeg har klødd som besatt siden lørdag kveld og siden jeg nesten skrapet av meg huden med ostehøvel på et tidspunkt så bestemte legen at jeg måtte dra til klinikken for å få fun sprøyte. Så da gjorde man det, bare for å få beskjeden at hun hadde bestilt medisinen…..men for IV, ikke sprøyte. Så da ble man sittende der og vente blant illeluktende mennesker og hylskrikende barn til legen fant ut hvordan gjøre jobben sin og bestilte riktig. Fint. Takk. Jeg elsker å bruke to timer hos legen, null problem.

I heisen møtte jeg dagens første idiot. Han kom inn i heisen etter meg og jeg sto og klødde meg i håndflatene med et kredittkort. Seff måtte han spørre hva jeg driver med, bryr det deg din gamle dott?!
….før jeg sa at det er derfor jeg var der, for å få en sprøyte hos injection clinic. Da jeg sa det ble han helt stille og sa ikke mer og jeg bare….. Hæ? Sa jeg noe galt? Før duden nærmest LØP ut av heisen da den stoppet og jeg tenkte at kanskje jeg luktet drit? Viste seg at tosken skulle ha en sprøyte han også og han ville ikke komme etter meg i køen. Til tross for at han kom etter meg til klinikken. Serr? Det var SÅ jævla viktig å spare fem minutter at du må fremstå som en grisk sokkedukke?????!

Kødd. Kødd nummer en i dag. Selvfølgelig kunne han ikke vente på sin tur engang, han måtte banke på døren så sykepleieren bare “Er det greit at jeg får fullføre det jeg driver med så kan du vente til jeg roper deg opp slik du fikk beskjed om?” og jeg bare HO HO HO, irettesatt av en kvinne. Jeg avskyr mennesker som mener de er entitled, NEI jeg gidder ikke slå opp hva det er på norsk. Mennesker som tror de er viktigere enn alle andre på denne kloden, som forlanger spesialbehandling bare fordi. Avskyr. AVSKYR!!!!!!

Etter å ha ventet i en liten evighet hvor jeg nesten sovnet på venterommet fordi jeg tidligere måtte ta allergimedisin som gjør deg sykt susete, fikk jeg sprøyten min og kunne bevege meg til blodprøver. Hvor et barn skulle skrike konstant i de ti minuttene jeg måtte vente. Så klart.

Så til apoteket og jeg hadde lyst til å slå flere.

Først endte jeg opp bak et par som luktet så jævlig at jeg ikke tror de engang har tenkt på dusj og såpe de siste 14 årene. Jeg klarte ikke å stå rett bak dem, istedet sto jeg langt unna dem, vendt vekk fra dem og med skjerfet mitt foran munn og nese. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om de så at jeg sto der og nesten kastet opp av kroppslukten deres. Du ikke like, DU KJØPE OG BRUKE SÅPE. Ta en dusj for f, det tar deg 10 minutter.

Så kom en dame inn, åpenbart pottesur, med ikke mindre enn FEM barn på slep. Alle var under 10 år, fire gutter og en jente. Ikke bare var hun så sur og kort mot barna sine at jeg stirret stygt på henne og håper hun fikk det med seg, hun forlanget at den ene jenta skulle underholde den yngste gutten. Er det hennes jobb? Det er da vel strengt tatt DU som er moren og har ansvaret for det?????!

Men neida, den søte jenta måtte underholde lillebroren sin så han ikke skreik og forstyrret andre. Om du ikke takler å ha fem barn, hvorfor får du da fem barn? Med ulike fedre, det var ganske åpenbart. Ikke gift, så klart. Du burde jo skjønne hvor barn kommer fra sånn ca etter barn nummer 2, hvorfor da få 3 til om du ikke liker de to du allerede har fått????
Jeg avskyr mennesker som bringer barn inn i kaoset sitt. Som glemmer at så fort man blir gravid så dreier ikke lenger livet seg om deg, det dreier seg om barnet. Mennesker som behandler barna sine som de er en byrde eller setter egne egoistiske behov foran barna sine, SPYYYYY. Helt krise var det for dette kvinnekreket å ta vare på sin egen sønn, det er da vel det man har eldre søsken til?!
Eller ikke. Vi går for ikke.

Jeg har vært veldig lite imponert over kvinner generelt denne uken. Kvinner som kaster ekteskap ut av vinduet, som prioriterer det å p*le på en random dude fordi det der og da virker som gresset er grønnere på andre siden, for å så innse at shit, det var det ikke.
Og kvinner som tror at fordi de er kvinner, så har de rett på alt. En bekjent av oss har nå rotet seg borte et kvinnemenneske som bare etter noen uker i forholdet, sluttet i jobben sin og flyttet inn i huset hans. Uten at han bad om det. Han får ikke være alene, og jeg siterer moren til dette nautet: “Om en mann ikke lar deg flytte inn etter 3 måneder i et forhold, så elsker han deg ikke.”

Say whaaaaaat? Samme mor ville sponse datteren med nye pupper, for det er sunt å dytte plastisk kirurgi på datteren sin, det sender jo sykt gode signaler.
Det er slike kvinner som gir oss andre et dårlig rykte. Kanskje er det mer en amerikansk ting, men igjen og igjen ser jeg kvinner som mener at fordi de er pene å se på, så fortjener de en fyr som vil forsørge dem og behandle dem som prinsesser uansett hvordan de velger å oppføre seg eller behandle ham. Lenge lenge selvrespekt, det har vi ikke sett.
Hva skjedde med å skaffe egen karriere og være en person som det står respekt av? Næææh, det gidder man ikke. SUKK OG STØNN. Det eneste festlige med dette er at de går på trynet når den snille mannen som har forsørget dem de siste fem årene, finner ut at han heller har lyst på Gauda fra indre Sogn, da blir dette pene kreket sittende alene. Fin å se på, men hva hjelper det når det KUN er det du har gående for deg?

Going for you…. Jeg merker at engelske uttrykk er bedre på engelsk. Go figure.

Da pitabrøddamen presterte å dytte både oliven og agurk i pitabrødet mitt etter at jeg presiserte tre ganger st jeg for fffff ikke liker agurk eller oliven!!!!!! så dro vi hjem og så Lilyhammer.
Det er grenser for hvor mye fucktards jeg orker i løpet av en dag.

Men det endte ikke der. I går bad mannen min meg om å se ut kikkehullet i døren vår og jeg tenkte ffff, nå har søplenaboene våre gjort noe festlig igjen. Jauda. Jauda på laurdag, de hadde satt opp dette:

IMG_2784.PNG

For denne uken er det jo Thanksgiving, det er virkelig på tide å få opp julepynten nå!!!!!!!!
Da vi kom hjem i stad så begynte jeg å hyle. Bokstavelig talt, jeg satt med hånden foran munnen og bare HYYYYYYYYYYYYYYYL!!!!! for sånt går seriøst ikke an. De har kjøpt hele jævla juleavdelingen hos Walmart og satt opp ørtenhundreogfirogfemti ulike oppblåsbare møkkadyr på plenen sin. Jeg griner.

IMG_2802.JPG

Og når du trodde det ikke kunne bli verre så går mannen ut for å deretter komme inn igjen og si “You have to come see this….” og jeg tenkte HVA HVA HVA HVA før jeg så snow globe’n de satte opp i stad. Den spinner.

IMG_2812.PNG

WHY WHY WHY WHY WHY WHY

Og dette er naboene rett over gaten. Vi må seriøst flytte. Det er ikke lov å voldta jul så hardt som dette, IKKE LOV!!!!!!

Og selvfølgelig, tror du ikke mannen min bare “Good job, it looks nice man!” til en av de 15 mannfolka som bor der og som var ute og fikset all denne søpla. Takk det mannen, du skal få slegge i huet til jul. KØDD.
Man kan ikke oppmuntre idiotoppførsel, da vil de aldri slutte! Jeg sa ikke mye. Isteden sto jeg der og filmet hele søppeldynga så jeg kan få delt den på Instagram mens jeg smilte stort og latet som jeg syntes det var helt utrolig fint. De hadde sansynligvis grisebanket meg dersom de forsto norsk og hørte hva jeg faktisk sa.

Jeg vurderer å ringe leietakeren deres og si at jeg så dem sniffe kokain, at de har llamafarm i bakhagen eller driver med smugling av barn. Noe må gjøres her, jeg KAN ikke bo tvers over gaten for det der.

Herregud, jeg klør til og med inni navlen og i ørene. Artig.

Nå er det på tide med litt jobb og mer Darknet på Netflix. Mannen har fått litt vondt i håndleddet etter skolearbeid og igjen er jeg sjeleglad for at det er jeg som har den kroniske sykdommen for herreGUD til syting. Jeg måtte hente smertestillende og vann til han, for han klarer visst ikke å bruke bena når håndleddet gjør vondt (????). Menn med sykdom? Det bare går ikke. Det finnes lite som er mer irriterende. Jeg skulle likt å se mannen min få mensen hver måned. Jesus Kristus, det hadde vært hysterisk.

Tid for kveld og natt og denne natten SKAL bestå av annet enn kløe. Snakkast!

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

8 Responses to Grøss og gru, mennesker med julepynt.

 1. Otilie says:

  Hahaha! For et legebesøk og for noen naboer. Godt du fikk deg en allergisprøyte til slutt da!
  Jeg så den nye youtubevideoen i går før leggetid, og som ME syk må jeg bare si hvor flott det er at du lager en sånn video. Det er så ekstremt viktig at noen ser hvordan det faktisk er. Og herlighet jeg hadde mareritt om den dragen din i natt!! Så sykt ekkelt, hahah

 2. Lavendel says:

  Hahaha….Grin Slike naboer er overalt! Razz Vi har slike som “pynter” til jul i nærheten. Risikerer epileptisk anfall når man går forbi.

  Du skulle tatt sånn kråkfot på han som spurtet etter sprøyte. Ved nærmere ettertanke hadde du blitt saksøkt…. Razz Kunne skyldt på ufrivillige spasmer eller noe. Wink

 3. Lena says:

  Åh herregud… Jeg beklager, men jeg har aldri sett noe så J*VLA harry i hele mitt liv. Amerikanere! Jeg synes synd på deg som må bo ved siden av de… tingene.

 4. Charlene says:

  Åh, jeg ler så tårene triller, jeg trodde Malta tok av på julepynten! Siden folk ikke har piper, må nissen klarte opp balkongen, ALLE balkongene, samtidig, jo større og mer chucky/anabel look alike nisse jo bedre. Nevte jeg at Malta er kjent for sine mange balkonger? xD
  Åja, og larger than life lysende julekrybber, gjerne både med familien Kristus og Julenissen i følget i alle rundkjøringer, finnes ikke trafikkforstyrrende i det hele tatt

 5. maren says:

  Hahhahaa! Dette var heeelt “my cup of tea!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette