Dagen derpå er ganske så AU.

I går fikk jeg nok av kommentarer som forsøker å presse meg til å lage videoer, så jeg filmet dagen min for å vise alle hva det faktisk vil si å være kronisk syk. Om jeg fikk frem poenget mitt vet jeg ikke, men jeg fikk ihvertfall fanget hva dagene mine består av… Som ikke er mye. Allikevel gjør jeg mye, riktignok mens jeg sitter i ro og forsøker å hvile en kropp som ser ut til å aldri få nok hvile.
Etter en “aktiv” dag i går, som betyr at jeg gikk opp trappa mer enn én gang og ikke sov mer av dagen enn jeg var våken, våknet jeg i dag til en kropp som var alt annet enn ok.

ALT. GJØR. VONDT!!!! Brystet mitt er tungt og det er vanskelig å snakke fordi det føles som noen snører igjen brystet mitt konstant, hele meg verker og jeg har funnet ut at jeg reagerer på pinkjekjerner (NOOOOOOOO!!!!) så jeg våknet og klødde nesten huden av kroppen min. Hva er greia med at når jeg får en allergisk reaksjon så skal det absolutt klø inni håndflater, under føttene mine og innimellom tær???? Det er vanskelig å klø mellom tær. Om noen lurte. VANSKELIG. Etter tre ulike allergimedisiner ga det seg litt, puuuuh….. Natten var sånn halvveis, jeg sover aldri godt når mannen min ikke er hjemme. Det var noe av det jeg syntes var mest spesielt ved å møte ham, for jeg har alltid hatet å sove med andre mennesker. Jeg pleide å gjøre alt jeg kunne for at kjærester ikke skulle overnatte og den lille perioden en ekskjæreste bodde hos meg, sov jeg i tre uker etter at han dro. Nesten.
Jeg trenger fred om natten, jeg elsker søvn og jeg fungerer ikke om jeg ikke får nok og BRA søvn. Sove med andre er noe av det verste jeg vet, jeg husker jeg måtte planlegge overnattingsbesøk med tidligere kjærester til dager hvor jeg hadde tid til å ta igjen søvn dagen etter. Grin HAT!
Helt til jeg møtte R. Jeg forstår ikke mye av det selv, selv om jeg selvfølgelig ikke klager, det er helt fantastisk at jeg er i stand til å få fantastisk søvn med han ved siden av meg. Første natten vi sov i samme seng så våknet jeg og bare…..what? Har jeg sovet godt?????! Sove med andre betyr for meg å våkne 12 ganger natten igjennom, typisk urolig søvn som ikke gir god hvile i det hele tatt, men første natten med han sov jeg natten igjennom. Jeg skjønte ikke bæret da jeg våknet, min første tanke da jeg slo opp øynene den morgenen var “HÆÆÆÆÆ????”. Bare ett av de mange tegn på at det var han som var ment for meg, men at jeg kom til å ende opp med ham visste jeg allerede tredje gangen vi snakket sammen, da på skype.
Nå har det blitt sånn at jeg ikke får sove godt uten ham, istedet våkner jeg altfor mange ganger og jeg regelrett misliker det å ikke ha han sovende ved siden av meg, til tross for at han snorker hull i taket hver eneste natt. Faren min sa at R faktisk slår han som han mener har snorket verst i norgeshistorien; min bestefar. Grin Jeg tror aldri jeg hørte min bestefar snorke, men mannen min har et hull i taket over sengen sin, der han snorket hull. Neida. Joda.

Apropos besteforeldre, jeg er nå eier av gifteringen til min bestemor og jeg er helt i ekstase!!!!!! Jeg ønsket meg den da hun gikk bort og vi begynte å tenke på hva vi ønsket oss av eiendelene hennes, men jeg regnet ikke med at den kom til å bli min siden det jo er et viktig smykke… Men det ble den og det var verdens beste julegave, jeg liker å tro at det er julegave fra besta selv.
Eiendommen til besteforeldrene mine er nå solgt og jeg merker at det blir trist å ikke ha det stedet i familien lenger. Det er så mye historie og minner derfra, vi besøkte stedet hver eneste sommer og jeg skulle ønske jeg ikke var for dårlig til å kunne reise så jeg kunne dratt på besøk med mannen min så han får se hva Norge faktisk er. Det er det som er Norge for meg; fjorder, kuer og Sogn og Fjordane. Når jeg blir frisk nok til å kunne reise igjen er det det jeg vil ta med mannen min på, på tur til Vestlandet så han får se stavkirker, isbreer, fjorder, fjell, gårder og kuer. Jeg elsker kuer, jeg elsker kalver som bruker hendene mine som sutteklut og jeg ler bare av tanken på mannen min med hånda nedi halsen på ei ku.
Mannen min er god og kunnskapsrik på mye, men ikke kuer. Første gang han tok på ei geit var da vi var på county fair i nabobyen, og ku har han ikke kost med ever (enda, muahahaha). Første gang han satt på hesteryggen var da vi var på Hawaii og jeg tror enda ikke han har klødd på en gris. Jeg tar det som en selvfølge at mennesker har tatt på og kost med kuer, men folk ser helt rart på meg her når jeg sier “Huh?? You haven’t touched a cow??? What’s wrong with you??” så jeg antar det ikke er særlig amerikansk av meg.

Det er bra vi kan dele ting med hverandre, jeg deler mine kosekunnskaper for ku og han lærer meg opp og ned på en corndog. Jeg har en drøm om å få han med meg på Hurtigruta når jeg blir friskere, det hadde vært fantastisk på alle måter.

Jeg er igjen begravet i tre tepper i et håp om å slutte å fryse og jeg skal prøve å finne styrke til å redigere video ferdig så den kan lastes opp på YouTube i kveld. Jeg tror ikke jeg har laget en mer uinteressant video noengang, men kanskje folk vil skjønne at jeg faktisk er syk etter å ha sett den? Det er ihvertfall målet….om ikke annet så får dere se meg uten sminke i 15 minutter. DET BLIR SYKT SPENNENDE. Nei.

I dag fant jeg forresten en ganske interessant serie på Netflix Darknet. Det er en serie med bare 6 episoder og episodene er helt uavhengige av hverandre, som enkeltstående historier. Ikke noe for dere som ikke tåler skumle filmer, blod og gørr, men liker du skrekkfilmer er den verdt å se. Kanskje ombestemmer jeg meg når alle episodene er sett, men jeg er midt i episode 2 og episode 1 var FUN. Ganske mørk og twisted, men twisten på slutten så jeg ikke komme og det er sjelden jeg ikke forstår slike twister før historien er over.
Se se se! Netflix-tips ala HC. Gull verdt, burde nesten ta betalt.

Og jeg synes synd på de som eventuelt tror jeg alltid er seriøs……

Snakkast! Redigering og netflix venter. It’s a good life Mrs. Fluff.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

One Response to Dagen derpå er ganske så AU.

 1. Mari Helene says:

  Hei HC!
  Du er så sterk og jeg beundrer deg mye.
  Jeg tenkte jeg skulle tipse deg om en nettside (hvis du ikke allerede visste om den), som heter Miniinthebox.com. Her har de et blackfriday-tilbud akkurat nå, og jeg ble ganske overrasket da jeg fant en god del gjenstander (smykker, klokker, armbånd) som har ugledetaljer. Siden jeg vet hvor mye du liker ugler tenkte jeg å anbefale å ta en titt her, kanskje du finner noe du liker?

  Her er et eksempel: http://www.miniinthebox.com/no/antique-copper-alloy-zircon-owl-pattern-halskjede_p642091.html

  Stå på videre, hilsen HC-fan!
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette