Fredag. PARTY PARTY!!!!

Og med party party mener jeg selvfølgelig det å sove 28 av 24 timer (.. umm what?), leve på piller og vann, og ligge begravet i en haug med tepper så gigantisk at mannen ikke vet hvor jeg er og arrangerte leteaksjon tidligere i dag. Hele byen er fortsatt ute og leter etter meg, jeg skal vurdere å titte frem innen Thanksgiving. Tenker det blir en fin gave for mannen, da har han noe å være takknemlig for!!! Kona var ikke kidnappet likevel, bare begravet i tepper.

Så jeg hater offisielt apotek. Det er ikke apoteket i seg selv som er ræv, det er alle menneskene som befinner seg på apotek. Jeg har en buddy på det lokale apoteket vårt, han er muligens homofil noe som gjør han enda mer fantastisk, la oss kalle han ….. Gilbert, for jeg husker ikke hva han heter. Gilbert var ikke der i dag, totalt krise. Køen gikk ut døra og siden Gilbert ikke var der, velger jeg å skylde på at det var hans feil. Alt er Gilberts feil.
Uansett, duden foran meg i køen var en veldig typisk amerikansk gammel mann. Hvorvidt det er positivt eller negativt har jeg ikke bestemt meg for enda, men han var i overkant pratsom og det er lite jeg orker når jeg har feber og er i like god form som en mann med influensa (som vi alle vet er HELT jævlig), og det å høre om alle lidelsene kona hans har….nei takk. Men jeg var jo stuck bak duden så da måtte man høre på da, mens man lo på de rette stedene, ristet på hodet på de rette stedene og ga små “That’s horrible!” på de rette stedene, alt mens man forbannet gud og hvermann og helst håpet at han plutselig mistet stemmen så jeg ville kunne slippe å høre på ham mer. Da hadde sikkert subben bak meg begynt å fortelle om sin mormors hofte, men han snakket så dårlig engelsk at da kunne jeg faket å være så utlending at jeg ikke skjønner araberaksent.

Anyroad, etter å ha stått i kø i en time, fikk jeg endelig pillene mine. Nevnte jeg at mannen min allerede hadde vært der to ganger i dag? Ah for det har han. La oss bare si at satan besøker Stavanger før jeg drar på apoteket på en fredag igjen. Ble hele jævla byen syk i dag eller noe ??????!!! Jævla Gilbert ass, det er åpenbart hans feil. Skal sparke han i magen neste gang jeg ser han. Homofil eller ikke homofil, det går serr ikke an å oppføre seg sånn. Jeg har fått meg en amerikansk Gaypal, bare at vi bare ser hverandre hos legen og han er type 60 år. Han er også overpratsom amerikaner som absolutt skal vite betydningen av alle tatoveringene mine og liker å diskutere den nye iPhonen. Han holder ihvertfall munn om alle lidelsene han helt sikkert har, det er da noe. Kanskje jeg skal bli en sånn som forteller alle hva som feiler meg om de våger å snakke til meg uten at jeg hsr bedt om det. Ser for meg at de kanskje lar meg være i fred da, det er ingen som bryr seg om alt som feiler meg bortsett fra meg. Jeg er ikke helt sikker på at jeg bryr meg engang.

Anyroad, de burde rangere oss etter hvem som er mest alvorlig syk, jeg kan lett fake hjertestans for å få slippe å stå bak Hans, Paul og Mohammad noen timer til.
Nå har jeg begravet meg under to tepper, et ullteppe (Rørosteppe fra Norge, man trenger dritvarme tepper i Californias grusomt kalde vinter), ulltøfler og et skjerf. Chester har som alltid plassert seg på innsiden av meg i sofaen, noe som har blitt en ny vane han ikke ser ut til å ville slutte med anytime soon, men akkurat nå er det helt ok for tassen er varm og god. Min febervarme kropp er populær i denne familien, jeg har allerede fungert som peis for dragen og håndvarmer for mannen.

IMG_2324.JPG

It’s pretty darn fluff.

Jeg satt ute en stund etter gledens dag på apoteket siden det å sitte ute med vått hår er en glimrende idé når man allerede har feber, og random på Twitter skrev noe om Night Changes og tenkte at hey, hva er det de snakker om? Så jeg googlet, fant ut at det var en One Direction video og bestemte meg for å se den. Bare at telefonen min var på høyeste volum, også kjent som satans forjævlig høye stemme, så telefonen begynte å SKRIKE UT One Direction og jeg ble så flau at jeg begynte å rope HYSJ HYSJ HYSJ HYSJ!!!!!! til iphonen min mens jeg ristet den i et febrilsk forsøk på å få den til å holde kjeft. Som om iphonen ville bare “Oh okay. Sure, I’ll be quiet, no problem.” Iblant har jeg slike kinderegg moments hvor jeg begynner å le av min egen idioti. Jeg er offisielt den dama. Hun som sitter utenfor apoteket i en lilla hatt (lilla hatt er viktig) og skriker HYSJ!!!! til mobiltelefonen sin før hun ler seg ihjel.

Det var ikke crazy pills jeg hentet på apoteket, lover.

Nå har jeg endelig blitt litt varm, smertestillende begynner å kicke inn nok til at jeg orker å leve og jeg klarer fortsatt ikke å åpne munnen. Å spise er så latterlig patetisk at jeg ikke gidder, her lever man på væske og piller. Jeg er nesten overbevist om at tannlegen ikke bare smittet meg med et eller annet som får meg til å høres ut som en hes sel med vilje, jeg er også overbevist om at han rearrangerte et eller annet inni munnen min med vilje. Så jeg blir tvunget til å komme tilbake. Så han kan bli enda rikere på min munn. Jeg skulle ønske USA var billig på alt, men neida. Tannlege og dyrlege = dyrt som fffff.

Anyroad, jeg håper alle får en fin helg!! Det skal jeg, til tross for feber og følelsen av å ha blitt overkjørt av en lastebil. Life is good.

Lots of love and basiller,

HC

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette