Seriøs tilstandsrapport. Neppe.

Noe av det mest irriterende jeg vet er blogger som bare inneholder syting. Å klage nå og da er bare sunt, men mennesker som bare syter og klager uten å gjøre noe for å bedre situasjonen sin er noe av det dummeste jeg ser. Klaging får deg ingensteds hen, med mindre du faktisk tar steg for å gjøre situasjonen din bedre, hva nå enn det måtte være.
Derfor skriver jeg sjelden når jeg er på mitt verste, heller trekker jeg meg unna blogg fullstendig. Det gjør riktignok sitt til at denne bloggen blir mer for andre enn for meg selv, og er det noe jeg mener er selvmord i en blogg så er det det å skrive for andres skyld. En blogg som kun er skrevet for leserne, er sjelden en god blogg slik jeg ser det… kanskje vil denne bloggen derfor endre seg? Kanskje vil jeg legge den helt fra meg, kanskje vil jeg oppdatere daglig på mitt fryktelig lite spennende sykdomsliv, kanskje vil jeg gjøre denne bloggen privat. Uansett så er jeg ferdig med å skrive for noen andre enn meg selv, dette er jo min side så hvorfor skal jeg skrive for noen andre enn meg?! Hvorvidt det blir interessant for andre å lese er jeg ikke så sikker på, men nå var aldri denne bloggen ment som en blogg jeg ønsket mange lesere …av? På? I? Ja. Ikke ment som en blogg jeg ønsket mange lesere for i utenpå under. Noe sånt.

De siste ukene har jeg vært i så dårlig form at jeg ikke har orket stort, det er lite å oppdatere om når hverdagen kun består av sykdom, jobb, 7th Heaven maraton og firbente barn. Det er begrenset hvor mange ganger jeg kan skrive om hverdagen på sofaen under et teppe uten at dere sovner eller ønsker å begå mord, derfor har jeg visnet bort i stillhet den siste uken.

Denne uken har vært mer elendig enn forrige uke, hvordan det er mulig er jeg ikke helt sikker på, men consider me impressed. Jeg måtte gjennom et festlig inngrep hos tannlegen og siden tannlegen freaker meg maks ut så bad jeg de dope meg ned aka narkose. Du kan nemlig velge det her, de kaller seg dental spa. Varme tepper og film mens du får tennene gravd ut av munnen din, som om det skal gjøre det noe bedre. Uansett, jeg husker ikke stort fra den dagen, me was bye bye gone. Samtalen gikk ca slik:

You have kids?
No, no kids….
You have dogs?
Yes, two dogs and a dragon.
A what?
A dragon. A reptile.
Oh that’s unusual. What kind?
A bearded dragon. So he’s a dragon.
Ho ho ho. What kind of dogs do you have?
Oh they’re both mutts. Both rescues……..

Også husker jeg ikke om vi kanskje snakket mer, men jeg tror det var ca her jeg bare Zzzzzz. Da jeg våknet ba han meg bite sammen og jeg beit selvfølgelig så hardt ned med tungen min i mellom at AU og ffffff. Resten av dagen var forsåvidt ok for han hadde gitt meg diverse av bedøvelse og smertelindring…..som sluttet å virke sånn ca kl 5 morgenen etter, hvorpå jeg var sikker på at jeg kom til å dø. Nesten ihvertfall. Jeg våknet og hele meg ristet, for så klart har jeg klart å pådra meg et eller annet …..jeg eier ikke immunforsvar, jeg blir syk bare jeg tenker på å gå ut døra så siden da har jeg ligget her med feber og bare FML. Siden jeg tar medisiner som sørger for at immunforsvaret mitt går BYE BYE er de bekymret for infeksjoner og BLABLABLA så i morgen må jeg sløse bort enda mer tid hos lege. Det er ihvertfall ikke legevakt, hurra. Her ser vi på den lyse siden. Det føles omtrent som om noen har kjørt på meg med en lastebil, i dag har jeg sovet mer enn jeg har vært våken og jeg forbanner alle som har en kropp som funker!!!!!!
Neida, bitter skal jeg aldri bli, men KAN det ta slutt snart??????

Neste uke får jeg forhåpentligvis ny behandling, hurra! Bare at de roter mer enn mannen min, så medisinen jeg skal få ligger nå i kjøleskapet vårt…..de klarte å bestille den til apoteket i byen vår, når sykehuset jeg skal få behandlingen i, ligger i nabobyen. Så hei hvor det går, jeg må ta med meg min egen medisin til sykehuset. Javel. Okay. Rotehuer. Jeg hadde fryktelig lite lyst til å ha ansvar for den, men duden fra apoteket bare DETTE ER EN SÅ SYKT DYR MEDISIN AT DU MÅ HENTE DEN I DAG!!!! Så greit. Jeg henter.
Nå må det sies at denne medisinen er så ny og ukjent at ingen vet noe om den. Det kan med andre ord hende at jeg forvandles til en llama etter behandling. I så fall håper jeg det blir en lilla llama. Jeg føler meg som maks prøvekanin, type “Hey hey, vi prøver dette på henne og ser hva som skjer????! Vi vet ikke om hun kanskje stryker med, men pytt pytt! Verdt et forsøk???”

Så ille er det kanskje ikke. Men lenge leve det å overdrive.

Dragen sover enda, mannen jobber med skole enda, Chester er plagsom enda, Dottie krever kos enda og jeg ønsker meg ny kropp til jul. Jeg er ikke engang kresen på hva slags kropp, jeg kan godt ta en med mannlig kjønnsorgan så lenge den fungerer ok. Jeg ser for meg at mannen min ikke er helt enig her, men han blir nok vant til det bare jeg gir ham litt tid.

Det har altså ikke skjedd så altfor mye revolusjonerende her, det er begrenset hvor mye action man får oppleve når man kun går utenfor døren for å hente medisiner på apoteket. Jeg er snart på fornavn med alle de som jobber der siden jeg besøker dem tre ganger i uken, jeg vurderer å sette opp telt utenfor fremfor å dra frem og tilbake. I morgen er det tilbake igjen, tror jeg skal gi en high five til første jeg ser, bare for å etablere vårt nære og fantastiske forhold. Bestevenn med apoteket, GO ME.

Når man snakker om idioter, kan noen forklare meg hvorfor folk følger meg på instagram og kommenterer på videoene mine når de ikke synes det er noe “intrisangt” å høre at jeg er syk? I dag fikk jeg denne fantastisk formulerte kommentaren “

IMG_2397.PNG

Og jeg merker jeg kommer til å være syk noen dager til bare fordi dumme mennesker gir meg vondt i hodet, faktisk er jeg helt overbevist om at jeg er dårlig bare fordi folk mangler grunnleggende intelligens. Nesten. Sansynligvis ikke.. Greit, definitivt ikke, men at disse krekene bruker opp oksygen som kunne vært spart til å…. lage julekaker, er nesten kriminelt. Det burde for det første ikke være lov å ikke klare å skrive ordet ‘interessant’ riktig, for det andre…. Gå vekk. Ingen bad deg kommentere eller følge meg, hva jeg poster på instagram må du virkelig ta rennafart og drite i. Me no have instagram for å tilfredsstille dine behov, tro det eller ei. Faktisk vil jeg påstå å si at jeg ikke gjør noe for å tilfredsstille deg i det hele tatt, du er omtrent like viktig for meg som kosebamsen til Dottie som ligger på gulvet foran meg og blør bomull etter å ha blitt dissekert av det fryktelige monsteret Dottie Fluff. Du hører på navnet at hun er en badass morder. FLUFF liksom.

Nå løy jeg, kosebamsen er faktisk mer viktig enn deg. Så vær så snill og gå bort. Så klart, når man ber slike krek om å gå bort så går de i vranglås, som om slike kommentarer ikke vil skape en reaksjon i det hele tatt. Unnskyld på forhånd, men jeg har mye fritid tilgjengelig mens jeg ligger her og fryser ihjel, du vil derfor få en reaksjon om du legger igjen idioti hos meg. Du vil også få en reaksjon om du maser etter YouTube-videoer under et bilde av meg i en sykehusseng. “For det er skikkelig lenge siden hun har laget video nå!!!!”

Nei jøss, sier du det? Det er skikkelig lenge siden jeg har vært frisk også, og har det slått deg at jeg ikke lever for å lage videoer til deg, hmm? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt at jeg kun lager videoer når jeg er i form til det, jeg synes det er imponerende at noen fortsatt ikke har fått det inn. Dette er menneskene som skal bringe verden videre, med andre ord er vi SCREWED. Mangelen på respekt er helt amazing, jeg er glad jeg konverterte til glassmanet for lenge siden for jeg vil virkelig ikke assosieres med disse…krekene. Krek er egentlig et ganske allsidig ord, det dekker så mangt.
Det ser dessverre ut til at griser flyr før folkeskikk blir på moten igjen, det er trist at unger eller ungdom med folkeskikk og litt vett utenfor det å klare å kle på seg om morgenen, nå er en utdødd rase. Noen må stoppe ut en ung person som har folkeskikk, vi trenger et eksemplar til museet i Indre Fjollefjord.

Ellers knurrer jeg over mennesker som har god helse og bare sløser det vekk, mennesker som ikke forstår hvor heldige de faktisk er. Denne uken har en person skrevet at hun hater livet sier fordi hun krydret speilegget sitt med for mye pepper og jeg vurderer å sende inn klage til presidenten. Isteden skrev jeg “I’m glad you have real problems.” og er derfor ganske sikker på at hun ikke liker meg noe særlig. Følelsen er gjensidig.

Om du skal gjøre én ting denne helgen, nyt at du er frisk yes yes? Jeg skal feire om jeg blir feberfri innen helgen er over og jeg skal definitivt ikke hate livet mitt til tross for litt ekstra pepper.

Dette var en usannsynlig meningsløs rapport fra HC, som rapporterer fra et sofahjørne i en liten by i USA hvor det har regnet i hele dag, bare sånn fordi denne dagen ikke sugde nok fra før.

Ho ho ho og hei hvor det går, jeg håper ingen tar meg seriøst.

Over og ut. Ciao og god natt.

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette