Til alle som ber om råd, les les les les!

Til alle som ber om råd, les dette er dere snille!

Jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet dere alle sammen, men jeg får meldinger hver eneste dag nå og jeg har rett og slett ikke tid eller helse til å klare å svare alle. Det er kanskje det jeg liker minst med det å være syk, det at jeg er nødt til å roe ned og innse at jeg ikke får gjort alt jeg vil og ønsker å gjøre. Sykdommen min tvinger meg til å ta det mer rolig enn jeg ønsker selv, jeg får dessverre ikke gjort noe med det fra eller til.

Uansett, nettsiden jeg er i ferd med å starte vil ha stort fokus på råd, jeg kommer til å publisere artikler og gi mine råd så ofte jeg bare kan. Grunnen til at jeg ville starte nettsiden var nettopp fordi jeg får enormt mye meldinger fra følgere som spør meg om tips og råd og jeg ønsker å hjelpe til der jeg kan, og hjelpe så mange jeg overhodet kan. Tidligere hadde jeg bedre tid og færre følgere og da svarte jeg stort sett alle som sendte meg meldinger og spurte meg om ulike ting, men jeg får så mye meldinger nå at jeg ikke har sjangs til å klare å svare alle. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke kommer til å svare hver enkelt lenger, istedet vil jeg svare via innlegg når nettsiden min er oppe og går. På den måten får alle sett svaret jeg gir og svaret mitt blir derfor nyttig for flere enn bare den ene personen jeg svarer. Det er mange som spør om det samme, derfor håper jeg nettsiden min vil kunne hjelpe mange flere enn jeg klarer nå.

Jeg lover å svare på så mye jeg kan, men da må dere love meg at dere ikke krever for mye av meg når dere vet at hverdagen min for det meste består av sykdom.

I det siste har jeg fått mye mas på det å svare på meldinger, noe jeg virkelig ikke orker. Jeg svarer så ofte og mye jeg kan, men å legge igjen kommentar på instagram og mase etter svar på DM bare noen timer etter at du har sendt meg melding? Nei, nei og NEI. Jeg bruker mye av tiden min på å svare dere, men å kreve eller mase etter svar, det blir for respektløst og jeg kommer ikke til å svare de som ikke kan respektere meg nok til å ikke gjøre det. Dette er ikke jobben min eller noe jeg kan gjøre på fulltid (selv om jeg har dager hvor jeg kun jobber med nettside og det å besvare meldinger) og jeg er nødt til å fokusere på meg selv og egen helse, før jeg kan bruke tid på å svare på meldinger eller gi råd. Jeg skulle ønske jeg var frisk og kunne være aktiv 12+ timer av døgnet, men er det noe jeg har lært disse to årene så er det at jeg er nødt til å høre på kroppen min og ikke gjøre mer enn hva jeg er i stand til. De dagene hvor jeg virkelig jobber meg ihjel, med nettside, jobb, hus eller hva som helst annet, er jeg et vrak dagen etter og selv om jeg elsker å gi tips og råd, så er jeg ikke villig til å risikere egen helse.

Så til alle som sender meg meldinger, jeg lover å svare så mye jeg klarer! Når nettsiden min er oppe vil alt flyttes dit og jeg håperhåperhåper at den kan bli nyttig og praktisk og fin og hurra og pen å se på (?) og morsom og underholdende og inspirerende og best. I hele verden. Bare BEST.

Damdidum. Da vet alle hvor jeg står i forhold til råd på meldinger? Ja? Superb.

Smile

This entry was posted in HC Gir Råd. Bookmark the permalink.

One Response to Til alle som ber om råd, les les les les!

  1. Elizabeth says:

    Det er så bra at du sier i fra! Big Smile
    Håper at folk forstår og hører på dette nå,så kan vi alle glede oss over at alle kan få det bedre igjennom råd på din nye nettside Big Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette