Journal, she wrote.

En av de beste tingene jeg vet om er å kunne krølle meg sammen i sofakroken min og skrive. Jeg elsker å skrive, faktisk tror jeg at jeg hadde blitt lettere sprø om jeg ikke hadde kunnet skrive hver dag. Å finne på historier eller lage fiksjon har jeg aldri vært flink til, jeg har ikke kreativitet i det hjørnet i det hele tatt, men å skrive om egne erfaringer eller tanker, er noe jeg gjerne kunne gjort som yrke. Jeg lærer så mye om meg selv når jeg sitter alene og skriver, jeg får aha-opplevelser igjen og igjen. Alt er mye klarere når det står svart på hvitt…. eller blått på hvitt for jeg skriver sjelden med svart. Eh.

Det er flere bøker jeg vil skrive mens jeg tusler rundt på denne jorden, og jeg eier flere notatbøker enn en normal bokhandel. For en tid tilbake kjøpte jeg Demi Lovato’s journaler, ikke fordi jeg er fan av henne i det hele tatt, men fordi de er fine å se på og jeg elsker notatbøker i alle former og farger. Journalen er tykk, blå med fine fugler på (det rimte), derfor forhåndsbestilte jeg den for altfor lenge siden og jeg har nå totalt 7 eksemplarer av dem. Yep, 7. Jeg overdriver aldri.

Journal

Uansett, da jeg fikk min første så var jeg midt i en annen notatbok så det var ikke aktuelt å begynne å skrive i den med en gang og av en eller annen grunn så hadde jeg på følelsen at jeg burde og ville fylle den med noe mening for noen andre enn meg, ikke bare bruke den som en standard dagbok. Her om dagen falt det ned i hodet på meg at hvorfor ikke bruke den som journal, men som en journal jeg kan publisere? Det er så mange som spør meg om råd og tips og så ufattelig mange som ber meg skrive om dypere emner som selvskading, depresjon, spiseforstyrrelser, selvtillit, mobbing osv osv. Noe skriver jeg her, men jeg har stort sett aldri tid eller energi til å brette ut lengre innlegg her, ei heller er denne bloggen ment for det.

Allikevel, jeg skriver hver dag likevel og så mange av følgerne mine ønsker å vite hva jeg tenker om ditt og datt så hvorfor ikke slå det sammen? Yes, la oss gjøre det. Derfor har jeg begynt å skrive, for hånd, i denne notatboken og når jeg har skrevet ferdig så kommer jeg til å publisere den. Dette er selvfølgelig ikke for alle, det er en bok ment til mine HC-peeps og de som følger meg på Instagram og YouTube. Det blir del personlig journal hvor dere kan bli litt bedre kjent med den private meg, og del …… hvanådetkankalles, hvor jeg kommer til å dele personlige erfaringer om ting jeg har opplevd tidligere. Så mye mer enn det vil jeg egentlig ikke dele om hva den vil inneholde, men siden det å skrive er litt som å puste for meg, har jeg allerede skrevet endel. Jeg bruker så utrolig mye tid på å være syk, sitte i ro, ikke orke så mye annet enn å bare….. sitte her. Allikevel liker jeg å være produktiv, jeg driver alltid med noe. Det å skrive i en slik notatbok er perfekt, jeg får både skrevet om ting dere har villet at jeg skal skrive om i evigheter, og jeg har noe å drive med mens jeg sitter her og venter på nye medisiner.

Og nei, det er ingen vits i å spørre når den vil publiseres, det vet jeg naturlig nok ikke enda. Den vil publiseres når den er ferdig. Å printe den i papirformat vil koste penger og siden dette ikke er noe jeg gjør for å tjene penger så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal publisere den enda. Kanskje gjør jeg det digitalt som en ebok, kanskje blir det en bok kun i papirformat. Hvem vet. Ikke jeg.

Uansett blir det en personlig liten, rar bok for de spesielt interesserte. Kanskje dette bare er første bok av flere? Igjen, hvem vet? Ikke jeg. Men det å skrive er fantastisk.

Journal

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

One Response to Journal, she wrote.

  1. Elizabeth says:

    Lykke til med boken din Kiss
    Håper og ønsker at jeg kan få lese den Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette