Sad days for Mrs. Fluff….

Dragen er i dvale og jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre med meg selv?! Hva skal jeg liksom bruke tiden min på nå?

Drager går ikke i dvale på samme måte som bjørner, men de går i semi-dvale én gang i året. Da kan de sove noen dager, noen uker eller noen måneder av gangen…. De spiser ikke, men går likevel ikke ned i vekt. Alle drager er forskjellige så jeg vet ikke hva jeg skal forvente av Pete siden dette er hans første brumation, men av en eller annen grunn visste jeg at han kom til å sovne nå. Hvordan vet jeg ikke, men jeg bare visste. Kanskje er jeg synsk, mest sannsynlig bruker jeg så mye tid med den lille karen at vi har et megabånd eller noe. Jeg snakker flytende drage. Samme det. Den siste uken har han spist dobbelt så mye som normalt, sannsynligvis fordi han ikke kommer til å spise på en stund. Han fikk en rund liten mage før han sovnet, hah.

Nå har han sovet i snart fire dager, sovesovesovesovesove. Jeg har han i den lille dragesengen hans så jeg kan holde et øye med ham…. fordi jeg er panisk mamma og må sjekke at han puster sånn ca hver time. Han har tittet ut for å si hei, jeg har gitt ham et bad så han ikke skal bli dehydrert og nå kjeder jeg meg.

Kanskje jeg skal lære meg å strikke? Skrive dikt? Lære meg kantonesisk? Bygge en traktor?
Chester er storfornøyd, han har allerede forsøkt å begrave dragesengen i puter og tepper, jeg tror ikke han synes Pete bør våkne i det hele tatt. Dust.

Pete er responsiv, han titter opp om jeg pakker ham ut av tepper så helt i koma er han ikke, men det ser ikke ut til at han har noen planer om å våkne helt enda. Egentlig er timingen hans perfekt, for jeg er så dårlig at jeg må inn på sykehuset i morgen og jeg har ikke gjort stort annet enn å sove hele helgen jeg heller.

Det finnes mange meninger om hva man bør gjøre når dragene går inn i brumation, jeg har gjort så mye research at føler jeg er maks forberedt. Det er jo en naturlig prosess, det er bare litt skummelt siden jeg aldri før har hatt et kjæledyr som bare bestemmer seg for å sove noen uker av gangen. Pete er ung, ca et år gammel så jeg hadde håpet vi kunne droppe dvalen dette året men nopes. Nå er det bare og vente å se hvor lenge han velger å sove, med bad hver tredje dag så han ikke blir dehydrert. Jeg håper han våkner til den nye tanken hans kommer, men kanskje vil han sove til neste år. Sukk.

Våkne snart Pete, jeg har drageabstinenser!!!!

IMG_0210.JPG

Ansiktet til en ekstremt søvnig liten kar. I wuv him.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sad days for Mrs. Fluff….

  1. Carina says:

    Pete er så søt. Og god bedring til deg!Smile

  2. Anonym says:

    Hei! Jeg har et veldig anderledes problem, som jeg ikke helt vet hvem jeg skal snakke med om. For ca. 2 måneder siden kom jeg meg endelig ut av et veldig langvarig, usunt og destruktivt forhold. Generelt sett har jeg det bra, men jeg har begynt å flørte meg en gutt og jeg tror jeg liker han. Problemet mitt er at jeg ikke vet hvordan jeg skal være rundt han, pga dette usunne forholdet jeg har vært i. Har fulgt med på bloggen din leeeenge å vet at du har vært i et usunt forhold, så jeg lurte litt på om du kunne fortelle litt om tiden etterpå, eller om du allerede har ett innlegg der du har fortalt om det? Hadde hjulpet meg veldig!

    Ellers vil jeg bare si at jeg håper at du føler deg bedre og at medisinene forhåpentligvis virker, og at jeg synes du er sykt tøff som fortsatt blogger og prøver å se positivt på livet! Fordi det er ingenting som er bedre enn det! Hjelper veldig å gå inn på bloggen din å lese, du har et humør som smitter over på andre Smile

    Hilsen meg Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette