Sick swag, mobbing og drageoppdragelse.

NuffSykedag på sofaen er litt koseligere sånn.♥

Mannen: “Sit down and relax honey. You have that look on your face.”
HC: What look???
Mannen: “The one where you will clean the whole house, work while you sing, do the laundry, give Pete a bath, feed the kids, feed me, take out the trash, organize your closet, learn a new language, build a car, invent the time machine and figure out where aliens come from.”

Så da satte man seg ned….og pustet litt. Å ha så sykt mye energi uten å faktisk orke noe? Sucks.
Nye medisiner er alltid like fascinerende latterlig, frustrerende dumt dustete forjævlig irriterende, lite morsomt duck hver eneste gang. Man vet aldri hvordan man vil reagere og det blir ofte festlig, fascinerende og frustrerende på samme tid. Siden ingenting ser ut til å gi noen magisk effekt på meg og jeg fortsatt er i utrolig dårlig form så prøver vi stort sett alt. Nye prøver, enda mer prøver og herregud så mye prøver. De er som vanlig på bærtur, noe som gjør at jeg må begynne med annen form for medisin som igjen gjør at jeg opplever enda mer bivirkninger som igjen gjør at jeg må ta enda mer medisiner. IN A CIRCLE OF SIIIIIIIIIIICK!

Anyroad. Testet en ny type medisin denne uken og jeg bare……herrow. I iz zombeh. Skal tas morgen og kveld, eeeehhh tror ikke det. Jeg ble så susete at jeg bare sovnet fra alt, i tillegg er blurrete syn en herlig bivirkning så jeg går rundt, myser som bare fy og håper jeg ikke treffer noen jeg kjenner for jeg kjenner ikke igjen meg selv engang. De gir effekt og hjelper ok på det de skal, men jeg kan ikke sove meg gjennom hele dagen. Derfor ble det litt bom, bare litt. Å ta de hver kveld går fint, men jeg sover jo bare likevel så hva er da vitsen med å svelge enda flere piller?! Sukk.

Månedens behandling er over, denne gangen sovnet jeg og sov meg gjennom de fire timene jeg må sitte på sykehuset og blomstre. Heldigvis har de fantastisk behagelige stoler, varme tepper og puter. Med TV, iPhone, journal og bok går det helt ok, men fordi de må gi meg diverse så brystet mitt ikke skal tette seg til og kvele meg så klarer jeg sjelden å holde meg våken. Diverse er nemlig blant annet Benodryl, allergimedisin som gjør deg helt LALALALALA SUSETE og som mange bruker når de sliter med å sove. Behandling over, jeg ser frem til å våkne i morgen uten i stand til å komme meg ut av senga slik som sist. Behandlingen må jeg ha, men jeg ender alltid på legevakten dagene etterpå så særlig positiv til dette fskapet er jeg ikke.

Det hadde vært fantastisk om noen kunne finne en medisin som fungerte uten å gjøre noe annet. Istedet må man ta til takke med en medisin som fungerer sånn halvveis og som gjør 14 andre ting med kroppen din samtidig. GNURK!

Mannen min har kjøpt journaler til meg så jeg kan holde oversikt over symptomer, behandling, legetimer, nye medisiner, undersøkelser og alt midt i mellom. De er ROSA! Og fantastiske. Anbefales om du er kronisk dårlig og vil holde oversikt. Og nei, jeg vet ikke hvor de er kjøpt, jeg spør sjelden hvor gaver jeg mottar kjøpes…..

Recovery journal

Det er kanskje noe av det mest dafuq?!?! jeg får spørsmål om. “Hvor kan man kjøpe hudpleie i California? Kan du sende liste over steder???” Det er litt som om jeg spør hvor de selger skrutrekkere i Europa. Beste er når noen sender meg melding og sier de skal til Florida i ferien, og om de skal ta med noe i tilfelle de støter på meg. Florida. Som er SEKS timer unna med fly, helt på andre siden av USA. Vi er ikke i samme tidssone engang. Laugh Jeg tror ikke så mange forstår hvor gigantisk USA faktisk er. Men nei, jeg kan ikke sende liste over hvor du kan kjøpe tyggis i California. Så ikke spør (<— Må sies med Genie-fra-aladdin-stemme).

Jeg har laget det jeg mener er tidenes beste drageseng og siden jeg er stolt over hvor fantastisk latterlig det hele er så må jeg dele. Dragen sover jo med oss hver natt nå og jeg kjøpte en liten seng ment for hamster og ilder til han så han får litt….privatliv. (? Wut??). Vi besøkte en alt-mulig-innen-hus-og-hjem butikk da mødrene mine var her og jeg kom over en varmeflaske og bare ZOMG!!! Skal lage vannseng til dragen!!! Så jeg fant frem en kasjmirgenser mannen min var så snill å vaske så den passer til en nyfødt baby og klippet den istykker. Et lite rundt kosedyr ble pute og TADA!

Drageseng

Mannen mener jeg burde ta patent og starte bizznizz. Luxury Dragonbeds Incorporated. Pete er et ørkendyr og må derfor ha det varmt så hver kveld fyller jeg opp varmeflasken hans og legger den i sengen før Pete får Zzzzzzzz…… i fred med hodet på en liten dragepute med kasjmirputetrekk. Jeg elsker kasjmir, ponchoen og skjerfet jeg har i det materialet er to av mine beste venner, det blir så utrolig godt og varmt fort. Med andre ord er dragen frelst, han trives maks og sover hele natten igjennom i sin nye seng.

Sleepeh Peteh

Chester derimot…..er en sjalu liten bolle. Andre natten Pete sov i vannsengen sin vandret jeg rundt i smertetåke og fant plutselig Chester liggende på min side av sengen vår, og han så……. spes ut. Jeg kommer tilbake for å legge meg og jeg hører plutselig at Pete lager seg reir under puten min. “Noen” hadde veltet sengen til Pete?! Noen var selvfølgelig Chester. Dagen etter sto sengen til Pete i sofaen mens han snorket i den og jeg tok Chester på fersk gjerning, han prøver å begrave lillebroren sin. Han er helt med på uttrykket “out of sight, out of mind” og igjen og igjen har han forsøkt å begrave Pete i puter og tepper, kanskje i et håp om at vi skal glemme ham.

I går begynte jeg nesten å grine av hvordan de to store mobber lille Pete. Mannen min hadde våknet i en haug med fluff, både Chester og Dottie lå klint oppå ham for å få varme (er bare 25 grader her nå vett, BRRR!), men plutselig stakk begge to. Det viste seg at Pete hadde klatret ut av sengen sin og forsøkte å krype mellom søskenene sine for å være med på kos og varme.

DÅRLIG GJORT!!!!!

Så det krevde familiemøte. De holder tassen utenfor og vi tolererer ikke den typen oppførsel i denne familien. Pissed Det har nå blitt “””kaldt”””, mannen har funnet frem dundyna og Chester er igjen borrelås, han har kallenavnet velcro pup. Det gikk fra 30-38 grader hver dag til 20-26 og mens jeg bare YAAAAAAAYYYYYYY!!!!!! så er ikke resten av familien enig. Derfor ender jeg med bikkje klint inntil meg i sofakroken min, Chester spør ikke engang. Bare hopper opp i sofaen og står og ser på meg til jeg lager plass til ham på innsiden av meg. Greit det, jeg kan sitte med halve rumpa utenfor sofaen jeg, helt fint.

Jeg forsøker å gi dragen ordentlig oppDRAGElse (ho ho) og det har ikke vært like lett. Han er ganske frekk og egentlig litt drittunge, feks liker han å gjøre grimaser til folk når de ser vekk. Sånn:

:p

Her fikk han time out, det går ikke an å oppføre seg sånn. Forrige ukes lærdom var å ikke rekke tunge til folk, denne uken forsøker vi å lære at det ikke er høflig å spise med munnen åpen.

Oppdragelse failDet går sånn passe.

Å ha to hunder og en drage er seriøst som å ha tre unger, jeg har en ny og økt respekt for de som har faktiske menneskebarn. Jeg har mer energi nå enn jeg har hatt tidligere og den energien bruker jeg blant annet på å holde huset vårt i orden, rot gjør meg stresset, stress gjør meg syk, derfor rydder man hver morgen. Når mannen står opp har jeg allerede vasket alt som vaskes trengtes, laget lunsj til ham, foret de to pelsete ungene, luftet de to pelsete ungene, klødd de to pelsete ungene, børstet gress av de pelsete ungene fordi det å rulle seg i hagen er et must hver j*vla dag, foret den lille skallete, vannet den lille skallete, tatt klesvasken, spist frokost, oppdatert meg på mail og jobb, satt opp liste for dagen, satt opp liste for dragen (ho ho) og oppdatert helsejournalen min. Ja, og i dag våknet jeg til hundebæsj over hele verden, jeg bare elsker dager som startes med å skrubbe gulv.

Huset vårt er ikke gigantisk, det er ca 240 kvadratmeter, hvordan noen klarer å holde orden på et slikt hus med hunder OG menneskebarn?! Me no understand, jeg innser at jeg virkelig må være noen kraftige hakk friskere om vi noensinne ønsker oss ordentlige barn. Per nå har jeg nok med de tre firbente vi har og han tobente som ikke har styr på hvor han har lagt sin egen høyrefot engang.

Resten av uken skal jeg virkelig ikke gjøre noe annet enn å jobbe, noe som gjør meg ganske IIIIIH HAPPEH! Behandlingen i går gjør meg alltid til et vrak så om noen trenger meg så sitter jeg under et teppe og skriver så tastaturet mitt ryker. Ca sånn:

IMG_9714.JPGDet synes ikke, men her lå Pete og sov på magen min. It’s a fluff life.

 

This entry was posted in De firbente, Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

One Response to Sick swag, mobbing og drageoppdragelse.

  1. Amalie says:

    Ååå dere har det så koselig sammen ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette