20 ting du (kanskje) ikke visste om meg

20 factsFor noen dager siden postet jeg et bilde på instagram, en typisk “20 Facts About Me” tag og jeg bad alle som følger meg gjøre det samme så jeg kan bli bedre kjent med dere. Random små fakta har jeg alltid likt å lese i blogger, det er alltid mer spennende enn å lese lange tekster. Random, rare, små, for mange uviktige, festlige fakta, sier mye om en person slik jeg ser det. It’s FUN!

Derfor gjør jeg det her også, med 20 andre facts enn jeg postet på instagram. Om du har blogg og gjør det samme, legg igjen link under! Eller del noen få rare fakta om deg selv. Jeg ser det er mange som leser tekstene mine, men hvem dere er har jeg ikke spesielt god oversikt over. Så do tell!

 1. Jeg har faktisk kun vært forelsket i én person og det er han jeg er gift med nå (duh så klart haha).
 2. Jeg samlet på sprettballer da jeg var liten og hadde over 100 av dem.
 3. Jeg er nærsynt og bruker briller….når jeg husker det.
 4. Jeg har 10 par briller. Uten at jeg bruker dem hver dag. Eh.
 5. Jeg er sansynligvis den eneste på kloden som ikke synes aper er søte. Små aper, store aper, babyaper, alle aper….ÆSJ.
 6. Jeg tror ikke på demoner, noe som ødelegger endel skrekkfilmer for meg. Mannen min derimot? Katolikk og tror veldig på demoner.
 7. Jeg savner norsk Fanta, den amerikanske er så sterk at innsiden min etser bort om jeg drikker den.
 8. Jeg elsker agendaen min og jeg er litt besatt av å føre inn alt av alt i den. Mannen min har også en agenda, den har hest på forsiden. Jauda.
 9. Jeg har en vaskeekte stalker jeg aldri har møtt og som jeg vet følger med på meg. Han er creepy som fy og det plaget meg at han eksisterte før, men nå bryr jeg meg ikke lenger.
 10. Jeg elsker duftlys og andre velduftende ting, hele huset vårt er fylt av dem.
 11. Vi sover med seks vifter på soverommet. Og jeg dør fortsatt av varme.
 12. Jeg mediterer hver dag.
 13. Tallerknene våre matcher sofaputene våre, uten at det var meningen.
 14. Jeg er ikke allergisk mot noe, selv om jeg reagerer på mye (logikk på månen).
 15. Mannen min og jeg elsker å se dårlige skrekkfilmer sammen, med vilje. Det er en tradisjon vi har. Trenger du en sykt elendig dårlig skrekkfilm å se?? Spør meg, vi har plenty.
 16. Jeg ser ikke poenget i å holde kontakten med mennesker som “bare er der”, noe som gjør at jeg har ekstremt mange tidligere venner og bekjente jeg ikke lenger vet hvor er.
 17. Jeg har ikke lenger noen favorittdag eller dag jeg hater, jeg elsker dem alle sammen.
 18. Jeg har aldri stått på snowboard og kommer aldri til å gjøre det heller. Ting som er festet til bena dine??? NOOO. Mannen min elsker snowboard, han er amerikansk… Jeg liker ikke engang tanken, og jeg er norsk. Ja, jeg har blitt mobbet endel av kameratene hans på nettopp det.
 19. Jeg ønsker meg en Pacman frosk. Egentlig kan jeg starte dyrehage sånn ca nå.
 20. Jeg danser ikke, med mindre jeg er alene hjemme og vasker huset. Til venners store frustrasjon, jeg må drikke tre flasker vin før jeg i det hele tatt beveger meg i nærheten av et dansegulv. Grøss.

That’s all folks! Tilbake til jobb for min del. Puh!

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

8 Responses to 20 ting du (kanskje) ikke visste om meg

 1. Kathrine says:

  Punkt 15: sett black sheep? Saue zombier. Har sett maaaange skrekkfilmer. Denne har satt varige spor. Horribelt dårlig

 2. M**** says:

  Hei
  Jeg trenger hjelp/tips fra deg.ok
  For ikke så veldig lenge siden ble jeg sammen med en fyr men alle vennene mine sier at han ikke er noe for meg og at jeg burde dumpe han,
  Men jeg er veldig forelska i han og han er det i meg også jeg vil ikke såre han hva skal jeg gjøre jeg vil ikke miste alle vennene mine helder

 3. Susanne says:

  Hei! Jeg lurte bare på hvilken email adresse jeg kan kontakte deg på hvis jeg vil spørre deg om noe? ( råd osv..) Smile

 4. Taklampe says:

  Om du vil ha en dårlig skrekkfilm, så burde du se The Oatmeal Man! Navnet i seg selv er latterlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette