Sunday, 7th Heaven, live tweet av mannen min og ADITLOD (a day in the life of the dragon…)

Sunday fundayThis is how we Sunday.

Det er varmt, det er klamt, det er helg, det er kveld, det er rolig. Mannen min jobber med skole konstant, jeg jobber med jobb og ny nettside konstant og resten av tiden, som strengt tatt ikke er mye, går til 7th Heaven maraton, dragespa, sørge for at de pelsete barna har det bra og fiks, rydd, vask, shop. Her om dagen fikk jeg drageboksen min, en liten trinkle boks jeg fant på nett som rommer Pete’s hud han har røytet av seg. Jeg har tatt vare på pels fra hundene vi har hatt gjennom alle år, så hvorfor ikke dragehud?

DrageboksHer tar vi vare på alt. Hah.

Jeg lovte å se Eagles VS NY Giants kampen med mannen min i dag og ørene mine angrer. Han har snart skreket hull i taket og dyra bare AMAGAAAD DAD IS ANGRY!! så han fant på et system med å gi en godbit til dyra hver gang han skriker så de ikke skal bli skremte. Begge to sitter nå klint inntil faren sin og bare “Scream more, dad…. we want TREATS.” Og siden jeg med vilje ikke har tatt på meg briller så jeg ikke ser en dritt av hva som foregår på skjermen, bestemte jeg meg for å blogge og live tweete mannen mens han sitter der og gauler. Jeg lagde til og med min egen hashtag for å samle alle utbruddene hans. For mye fritid? Nei, men jeg må late som jeg er NFL-fan her…. det tar på. Desperate time, desperate measures. Og siden jeg skriver mens han skriker, har jeg inkludert hva han skriker hver gang det skjer. Stakkars dere.

Så langt tror jeg han har skrevet shit, fuck og damn 56 ganger. Hver.

DEFEEEEEEENSE! Ah shit.

Anyroad, jeg startet 7th Heaven maraton en uke før det ble klart at Collins ikke akkurat er……som han skal? Hvor ironisk. Den serien er virkelig det mest urealistiske synet på amerikanere jeg har vært borti på en stund, men det har jeg visst lenge. Jeg husker jeg så showet da jeg var liten og bare awwwww, sånn vil jeg også leve! Bo i et digert hus og ikke jobbe!! Neppe. Prestebolig som er fin? Neppe. Gå med sko inne? Neppe. Prestedatter som nå har rundet TOLV mennesker hun har rotet med (ja, jeg har telt!) når hun er 16 år? Neppe. Jeg håper ingen ser serien og tror det er slik amerikanere lever…..prestefamilier i USA lever ikke helt på den måten, med mindre de har vunnet i lotto eller raner en bank. Det jeg ikke forstår er hvordan det sytes om penger i hver eneste episode. Om du ikke har råd til syv barn, HVORFOR FÅ SYV BARN?

WOW WOW YES YES YES YES YES WOW.

Greit at banana bread-kristne ikke tror på prevensjon, men de burde jo ha skjønt hvor barn kommer fra når de rundet tre barn….. så la oss få fire til og deretter klage over at vi ikke har råd til nettopp det. Nå er moren på vei for å få sin tredje eller fjerde college degree, men skal hun bruke den til noe? Nei. Hun skal fortsatt være fulltidsmamma. Noe som er helt ok det, jeg kommer til å gjøre det samme når vi får barn, men hva er vitsen med å gå på skole for å få FIRE utdannelser når du ikke skal bruke dem til noe som helst?! Hei bortsløste penger. Som igjen, de ikke har mye av. Elsker serien. Elsker.

COME ON COOOPER!!!!! AAAAAHHHHHHHH!

Hvorfor ser jeg denne serien når den irriterer meg like mye som barn uten folkeskikk? Me not know. Jeg må alltid fullføre serier om jeg begynner, dessverre. Derfor har jeg nå begynt å se Tyler Perry’s nye serie “If loving you is wrong”, som er den mest patetisk latterlige dusteserien jeg har sett noensinne. Og jeg har faktisk sett Temptation fra samme dude. Men kan jeg slutte? Nei. Må fullføre når jeg har begynt. Sukk.

AAAAAAAAHHHHHH DAAAAAAAAAYYYYYYMMMMMM. OOOhhhh they just hooked him, daaaaaaaaammmmn.

Mannen mobber meg aktivt om dagen, for jeg og dragen har dragespa nesten hver dag og han mener jeg behandler han som en baby. Han er jo en baby!!? Pete må bade 5-7 ganger i uken og jeg kjøpte grønt badekar til ham så han skal slippe å bade i vasken eller vårt badekar. Selv om han iblant svømmer rundt i badekaret vårt mens jeg dusjer, fordi jeg kan se ham igjennom glassruten og følge med på ham mens jeg dusjer og han plasker rundt.

NOOO YEAAAAAH! *klapp klapp klapp klapp* You should have stripped the ball baby! (nei, jeg aner ikke hva det betyr. Nei, jeg gidder ikke spørre).

Fordi det er så ufattelig varmt her, fortsatt 30-35 grader hver dag, har dragen fast daglig rutine, noe drager har godt av. Han sover nå i sengen vår hver natt…… jeg begynte med det da foreldrene mine var på besøk så han skulle slippe å bli skremt av å ha fremmede på rommet sitt, og nå er han så vant til det at han blir grinete om han ikke får sove med oss. Han sover mye bedre og tyngre mellom oss, pakket inn i babytepper og under sin egen tempurpute er han som en dau fisk. Om morgenen titter han frem når han våkner, han og mannen sover som regel lenge mens jeg er lysvåken tidlig. Så får han sitte i teltet sitt på patioen ute hele dagen til solen går ned. Teltet hans er stort med flere ting han kan klatre på og gjemme seg under og vi forer ham i teltet. Først frokost i form av gresshopper eller mark, så lunsj som er dragesalat. Han forguder mark og kjenner igjen den grønne boksen de befinner seg i så ser han at vi kommer med boksen, kommer han løpende. Han er KYOTE.

WATCH IIIIT. Watch it….. no they won’t fake it, they won’t fake it. (Nei, jeg vet ikke hva det betyr heller). Hey little girl….. (med damestemme til bikkja. Javel.)

Når solen går ned og det blir kjøligere ute, tar jeg ham inn og setter meg på kjøkkengulvet for å lese en bok mens han forbanner både meg og verden for at jeg tvinger ham til å bade. Han må bade. Sorry dragon, men sånn er livet. Tiden i badekaret bruker han enten på å panikksvømme for å prøve å komme seg ut (det ligger videoer på instagram-kontoen hans), eller se på meg med et blikk som kunne drept en struts.

LET ME OUTExcuse me, hooman slave? GET. ME. OUT. OF. HERE.

Når han er ferdig badet henter jeg ham ut av badekaret til et babyhåndkle (med dinosaur på, for sånt er viktig) og det slår aldri feil: Han pisker alltid halen rundt akkurat i det jeg løfter ham ut så jeg får vann over hele meg. Det er som hans hevn. Takk. Det morsomste med ham er at han blåser seg opp når han bader så han skal flyte, så når jeg tar ham ut lager han PPPFFFFFFFFT!-lyd når han slipper all luften ut. Hysterisk, han er som en ballong. Drageballong.

YEEEAH. Yeeeeeaaaaaaah. YEEEEAAAAH. OH!

Når babysvømmingen er over, er han som regel så sliten at han slokner på brystet mitt. Så jeg tørker ham, nuffer på ham så han ser på meg med “Wtf mom… kissing is lame”, tar ham ut av vått håndkle og inn i et babyteppe også sover han resten av kvelden og natten. Kveldsrutinen er den samme hver kveld: Jeg bærer ham opp til soverommet vårt, løfter han ut så han henger som et slakt fra hånden min, kysser på magen hans og legger han mellom hodeputene våre. Han er så vant til det nå at han ikke gidder å våkne engang, han bare henger der.

YEAH YEAH NO NO NO…. No… Damn…. Gaaaaaaahhhhh. YEEEAAAAAH OOOOOOUUUUUHHHHHH! Look at this honey, this is craz….. ah. Look a this…. He thought he knocked it down. Aaaah… damn….. aaaaaahhhh.

Dragon jelloSlakt

Ja, han ser dau ut… Han er bare mucho sleepeh Peteh. Grin

GET EEEEMMMM!!!! Ah MAAAAN. Gotta be careful dude……. huge face mask (??). HUGE face mask….(?!) Watch that fucker! Ah yeah yeah.

Pete er offisielt det mest spesielt vesenet jeg vet om og han er et kjæledyr som tar endel tid, mer tid enn hundene våre. Det er som å ha en skjellete baby som må passes konstant. Han er altfor sta for sitt beste så det er ikke få ganger jeg bare må sette han på plass og si at hey, ikke vær drittunge!! Som f.eks. når han prøver å grave hull i huden min. Jeg har kronisk lange klor nedover bryst og armer, til tross for at jeg klipper neglene hans med en bitteliten neglesaks. Utrolig nok synes han det er ok, jeg får det alltid gjort når han sover eller er sliten og de små froskelårene hans er heldigvis så myke at det er fort gjort. Mannen mener jeg er modig som tør, men hallo, hvem skal ellers gjøre det?! Babyen trenger manikyr, duh.

Nå ble en dude skadet og han sitter på en vogn og griner. O_o Denne kampen er spes. Ikke det at jeg har så mye å sammenlikne den med, men greit nok.

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å pleie dragen, mate dragen, vanne dragen, og redigere nettside. Jeg har fortsatt over tusen innlegg jeg må skrive om og oppdatere og hodet mitt bare KLIKK. De som mener bloggere ikke jobber kan godt få en dag i mitt liv. Klage kan jeg ikke riktignok, det er gøy og verdt det når jeg blir ferdig. Som blir ca til jul i år 2045.

Jeg plugger herved ørene mine med øretelefoner og hva som helst av musikk…… og jeg hører mannen hyle enda. Om ikke Eagles vinner så griner jeg. Det gjøre ørene mine også. Amen.

Snakkast!

Cuddles.Because cuddles.♥

This entry was posted in De firbente, Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette