Hvil i fred HC-peep. Eller vent…..

I går fikk jeg en melding på twitter som sjokkerte meg, en melding hvor en jente med lungekreft skrev om venninnen hennes som hadde dødd av blodkreft to dager tidligere. De fant glede i å se på videoene mine og dette var meldinger som mange av dere satte som favoritt, mange av dere leste dem og syntes utrolig synd på denne personen.

Det er virkelig ikke synd på denne personen.


meldinger

Kjære Maren, du er motbydelig. Å finne på en slik historie for å få oppmerksomhet – jeg har ikke ord. Gratulerer, du er offisielt det kvalmeste mennesket jeg har snakket med på veldig, veldig lenge.

Se videoen under hvor jeg sier eksakt hva jeg mener, dette innlegget er ment for de som vil vite resten av historien.

 

Første meldingen jeg fikk fra denne personen var dette:

Screen Shot 2014-08-13 at 6.02.52 PM

 

Og jeg forsto raskt at dette ikke kom fra en person med ærlige intensjoner. Det tok meg veldig kort tid å finne ut at personen hun mente hadde gått bort, ikke har eksistert noensinne. Litt spesielt at denne kreftsyke Emma som hadde så lite tid igjen å leve, ikke tok kontakt med meg tidligere, eller hva?

Jeg er ikke lettlurt, faktisk ser jeg gjennom folk raskere enn de fleste, men jeg fortsatte å spille med i over en dag, ene og alene for å få vite hvem denne jenta faktisk var. Hun gikk så langt som å lage en twitterprofil for mammaen til hennes fiktive venn. Denne profilen er nå endret, hun forsto nok etterhvert at jeg ikke trodde henne, men slik så den første tweeten ut:

photo (3)

Hun gikk virkelig inn for å få oppmerksomheten min og den fikk hun. Men nå? Jeg vet hvem hun er og hun er på listen over de menneskene jeg synes minst om. Tiden jeg brukte på å snakke med henne ble kastet bort på et menneske uten sjel, men jeg vet nå hvordan et menneske uten sjel ser ut. I grunn interessant, for dette mennesket ser helt normal ut – hun har venner og virkelig fullstendig normal på overflaten. Men normale mennesker med et normalt følelsesliv gjør ikke denne typen ting, de fleste av oss har ikke hjerte til å gjøre noe så grusomt som dette.

Screen Shot 2014-08-13 at 6.03.13 PM

Noe av det mest hjerteskjærende ved dette var det jeg så da jeg gikk igjennom twitteren til denne Maren. En av mine følgere hadde tatt kontakt med henne og vist henne omtanke og sympati.

Hei! Jeg så meldingen du skrev til HC og jeg ville bare si at jeg kondolerer så mye!

Dette kom fra en jente som selv har kreft. Jeg tok selvfølgelig kontakt med denne følgeren for å fortelle henne om den falske personen, men dette gjorde meg trist. Her tok en faktisk alvorlig syk person kontakt med den fiktivt syke, og den falske personen fortsatte i samme spor. Svaret hun sendte henne var blant annet: “(…)Jeg blir aldri frisk men jeg er ikke spesielt redd for å dø.”

Og løgnene til meg, de fortsatte: Screen Shot 2014-08-13 at 6.03.42 PM

Og jeg fortsatte å spille med, mens jeg og min bestevenn undersøkte alle fakta hun ga oss. Det er ikke tvil, venninnen hennes har aldri eksistert og Maren selv har ikke kreft. Hun bor i nord, har både mor, far og en bror. Det er nesten skremmende å tenke på at mennesker som virker så oppegående og normale, kan være så jævlige. Hvor mange gale mennesker vandrer egentlig rundt på jorden uten at vi vet at de ikke akkurat er mennesker vi burde ha kontakt med? Grøss.

Hva som får noen til å gjøre ting som dette kommer jeg nok aldri til å forstå, men vi kan lære av det. Ikke minst er jeg glad for at jeg ikke forstår, for det setter meg på et annet nivå enn disse menneskene og jeg vil virkelig ikke befinne meg i nærheten av så hjerteløse mennesker. Jeg håper vi kan gi hverandre oppmerksomhet basert på fakta, det er faktisk ingen skam i å kontakte noen og skrike JEG TRENGER OPPMERKSOMHET, SNAKK MED MEG! Hadde denne personen gjort det til meg så hadde jeg snakket med henne med en gang, jeg bruker enormt mye tid på å gi råd, lytte og gi støtte, og det til de som følger meg, altså mennesker jeg ikke kjenner. Du kunne bare sendt meg en melding og bedt om hjelp, men isteden velger du å forsøke å lure meg?

Dette er så lavmål, så motbydelig og kvalmt at jeg virkelig ikke har ord. Heldigvis er Norge lite, jeg kjenner mange som kjenner mange, og det å finne ut om noen faktisk fortjener sympati og støtte er ikke vanskelig. Og til Maren vil jeg si dette: Jeg håper du får den hjelpen du trenger, for at du trenger hjelp er det ingen tvil om. Vit at du ikke kommer noen vei i livet ved å lyve eller føre mennesker bak lyset, de menneskene som aksepterer den typen oppførsel er ikke mennesker verdt å ha kontakt med. Vi som har både et hjerte og mye i hodet, vi holder oss unna slike som deg. Du er fortsatt ung og jeg håper inderlig at dette ikke er et godt bilde på den personen du vil være som voksen. I så fall synes jeg synd på alle de som må ha kontakt med deg.

Et stort hjertesukk fra meg, jeg er glad det er over!

This entry was posted in HC klager, Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

76 Responses to Hvil i fred HC-peep. Eller vent…..

 1. Lise marie says:

  Herre gud, jeg begynte å grine når jeg så det du hadde skrevet om at hu maren fikk sympati fra en som faktisk var syk, det traff meg rett i sjela. At folk klarer å være så fake og på en så grotesk måte, æsj!

 2. Silje Olida says:

  Det er ikke ofte jeg sitter å er målløs men akkurat nå har jeg faktisk ikke ord. Hun minner meg om det menneske jeg hade kontakt med og støttet en veldig god stund, jeg blir kvalm av dette menneske.

 3. Astrid says:

  Helt enig med Lise Marie! Når en faktisk syk kreftpasient tok kontakt med maten, traff det meg rett i sjela!

 4. Mari Eriksen says:

  Da jeg leste meldingen hun hadde sendt deg på twitter fikk jeg tårer i øynene, fordi jeg syntes så ufattelig synd på henne. Etter at jeg så videoen du hadde laget angrer jeg på hver eneste tåre jeg fikk, jeg får faktisk vondt inni meg. Hvilken samvittighet eier denne jenta?
  Kreft er en fæl sykdom, kreft er farlig og de fleste tilfeller uhelbredlig. Kreft er en sykdom jeg har respekt for, og syntes dermed at det er dårlig gjort og tulle med noe så alvorlig!
  Takk for at du tok opp dette, tror det åpner øynene til flere folk, åpnet iallefall mine øyne. Aldri stol for mye på noen over nettet før du har en del opplysninger om vedkommende.

 5. Emilie says:

  At det går ann å kødde så mye! Kreft er ikke greit å bruke for å få oppmerksomhet….! Hun tar ikke kreft så veldig seriøst, noe hun burde…. Tenk hvis hun, eller noen hun kjenner blir rammet av kreft. Hva tror du reaksjonen hennes vil være da? IKKE GREIT!

 6. Camilla says:

  Det er så synd at det finnes sånne mennesker.
  Håper hun får hjelp, og klarer og se at det hun gjorde var feil!!

  Ps: du var utrolig fin på håret Smile
  Håper du får en super dag, med masse positive innspill

 7. Ida Larsen says:

  Dette er kvalmt og hjerteløst! Ikke bare for de som har kreft og andre alvorlige sykdommer men for deg. Men, personen vil vel skrike høyest for ‘hjelp’ men nå får jeg virkelig håpe at hun har lært at ‘ulv-ulv’ lønner seg ABSOLUTT ikke. Hun hadde flaks at du ikke kontaktet foreldrene hennes, men det hadde hun virkelig fortjent at du hadde gjort.

 8. marit says:

  hvordan kan en persjon gjøre noe sånt?!?!!
  tanten min døde av hud kreft Frown

 9. vaskeklut says:

  Som jeg sa tidligere: jeg er rett og slett målløs. jeg har ikke ord. Nå skal jeg også bli en manet.

 10. Lena says:

  Herreguud, er det mulig…

 11. Sigrid says:

  Synes ikke du skulle føle deg råtten for å tenke at dette kunne være fake. Det er jo litt over the top, med to unge jenter som begge har kreft. Dessuten tror jeg ikke det er så veldig vanlig med lungekreft når man er tenåring (noe jeg antar pga. skrivefeil og overdreven bruk av smilies)..?

  Jeg er enig i at dette er fryktelig usmakelig, og respektløst, men jeg synes kanskje ikke hun fortjener kreft. Det hun trenger er kanskje nettopp at du ringer foreldrene hennes, og forklarer hva som har skjedd slik at de har en mulighet til å gjøre noe med dette. For noe er jo tydeligvis ikke som det skal. Sannsynlighten for at hun forteller dem om dette av seg selv, er vel ikke akkurat sånn veldig stor..

  Og dette er bare ekstremt unødvendig når jeg tenker på at du ikke skal stresse. For jeg antar det har samme helsemessige effekter å være forbanna? Isåfall er det EKSTREMT dårlig gjort å late som at man er syk, om du faktisk kan bli dårlig av denne påkjenningen!

 12. Anonym says:

  Hei, ei jeg kjenner mistet noen i sin nære familie av kreft, hun hadde det veldig tøft og jeg så hva hun gikk igjennom. Det er ikke noe å tulle med og et veldig seriøst tema. Jeg beklager veldig at bestemoren din, du og din familie går igjennom dette og jeg håper at alt vil gå bra og ønsker dere lykke til.
  Jeg velger å kommentere anonymt pga hennes famile Smile

 13. Maria says:

  Hva slaks folk lever på denne jord?

 14. Connie says:

  At dt går an å vær så skutt i høvve… Har ikke ord

 15. Mia says:

  Jeg skjønner ikke at det er mulig.. Det er jævlig respektløst og når man har mistet en i familien din pga personen har hatt kreft, gjør sånne personer meg bare utrolig kvalm.. Håper hun ser alt det du og andre har skrevet, både på twitter, instagram, bloggen og videoen på youtube og skjønner hvor laft hun har sunket.. Fy faen.. Jeg har ikke ord..

 16. Hanne says:

  Jeg bare,. eh. Herregud, hva skal man si til noe sånt? I begynnelsen av videoen fikk jeg litt vondt i magen fordi ja – det var fælt. Men når du avslørte at det var bullshit så tok jeg meg selv i å bli sittende i samme stilling med halvveis hakeslepp en god stund. Har ikke mer og si.. Håper hun Maren ser videoen din og skammer seg intenst.

 17. Silje says:

  Disse grusomme menneskene som faker om noe så jævlig som dette her burde fått en jævlig fin (stygg) bot og jobbet et år på sykehuset i kreftavdelingen for å få banket inn i knotten at dette er ikke noe man kødder med og det er helt tragisk for både personen som blir rammet av dette her, og for pårørende. Noe så motbydelig og tragisk som dette har jeg aldri sett før. Jeg digger deg HC, og jeg digger videoene dine, men videoen som du publiserte klarte jeg ikke å se lengre enn halvveis. Jeg ble så frustrert, sint, lei meg og oppgitt over dette her. Slike mennesker skulle bare visst hvordan det er å ha kreft, eller som jeg, være en av de nærmeste pårørende til en som faktisk har dødd av dette faenskapet av sykdom. Nei fy faen jeg konverter til gullfisk og oppholder meg ned på havets dyp, for akkurat dette med menneskeheten har jeg ikke noe tro på.

 18. Toril says:

  Jeg skjønner ikke at fok kan være så respekt løse!
  Blir så sint på sånne folk, jeg har faktisk ei i klassa mi som er sånn(hun var verre med å lyve før, men å lyve er å lyve)
  Hvis det hadde meg hun hadde løyet til, så hadde jeg kontaktet foreldrene hennes og sagt det hun har løyet om, ikke noe mer bare sagt det, å fått de til å snakke med henne om det! For dette er det verste jeg noen gang har hørt!
  (Dette er litt frekt) Jeg lurer virkelig på om hun i det hele tatt har skyldfølelse!

 19. Toril says:

  Fy jeg blir sint på slike mennesker! Noe så utspekulert, usmakelig, kvalmt tankeløst og hjerterått gjort, og spesielt med tanke de som virkelig er syke med kreft Devil

  Slike folk skulle fått en lærepenge for livet slik at de aldri, aldri gjør det igjen!

  Nei, du er slett ikke råtten som tenkte at dette var fake!

  Dette var for 5 år siden på blogg.no at det ble opprettet en blogg der hvor det var liksom en gutt som hadde kreft. Bloggen ble avslørt som fake ganske så fort, fordi bloggeren hadde stjålet et bilde fra en annen blogg, og de som kjente vedkommende på bilde sa fra ganske så fort til vedkommende at de kjente gutten på bildet! Den bloggen ble slettet nokså fort!

  Kjempeflott at du fortalte om dette!

  Ønsker deg en kjempefin torsdag Smile

  Hilsen
  Toril

 20. Andrea says:

  Det er sjeldent jeg er SÅ tom for ord. Jeg fatter det ikke engang.

 21. Ingrid says:

  Helt usmakelig gjort av denne jenta, man kødder ikke med kreft.
  Men en annen ting man heller ikke gjør er å ønske kreft på andre personer, som du gjorde til denne jenta i videoen. Hva får et voksent menneske som deg til å si noe sånt om noen, uansett hvor stygt gjort det var av henne å lyve?

  • Poenget mitt var at det ikke er de gode menneskene som ikke gjør noen noe vondt som fortjener denne typen lidelser, det er de onde, hjerteløse menneskene som fortjener det. Det mener jeg fullt og helt og siden dette er min nettside vil den ta for seg mine meninger. Logisk nok.

 22. Taklampe says:

  Helt utrolig dårlig gjort av denne jenta.Kreft er seriøse saker, nesten alle kjenner eller har kjent en med kreft og vet hvor trist det er. Tror nok kreftpasienter hadde blitt veldig såret om de så hva denne jenta har gjort. Hun later som om hun har noe de vil bli kvitt, og som de kjemper imot hver eneste dag.

  Og jeg håper det beste for den FAKTISKE kreftsyke jenta som trodde på Maren. Alle som lider av kreft eller en sykdom fortjener respekt og ingen sykdommer burde missbrukes for sin egen vinning.

 23. Anne says:

  Skjønner meg ikke på sånne mennesker jeg heller, det er jeg virkelig glad for, for det, som du sa, beviser bare at vi andre er langt over disse personene som har ett så iskaldt hjerte at de faktisk faker noe så alvorlig. Jeg spyr innvendig!

 24. Karen says:

  Fy f***
  Går det ann å bli mer falsk en det!
  For å si det sånn ( Ikke for å virke slem )
  Men på youtube videoen din er jeg helt enig!
  Maren burde få kreft og beskjed om at hun kommer til å dø bare sånn at hun forstår hvordan det er og hvor J***** hun egentlig er hun er bare helt J*****

  Jeg gråt nesten når jeg så videoen og jeg bare Fy f*** kan ikke Maren bare bli kjørt ned av et tog eller noe det er bare for j***** Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

 25. Nora says:

  Noe så forjævlig! Morfaren min døde av kreft i fjor sommer, noe som var så vondt at det nesten førte til selvmord. Jeg har aldri hatt det så vondt som når og etter det skjedde. Du aner ikke hvordan det er før du har opplevd det selv.

  Jeg beklager så uendelig mye med mormoren din! Håper hun ikke lider og at dere kan ha henne så lenge som mulig.

  Tipper den jenta der ikke vet hva det vil si, hun har aldri opplevd det selv og derfor vet hun ikke konsekvensene og smertene av det hun løy om. FY FAEN.

  Tusen takk for støtte og tips som du gir alle, inkludert meg <3 Du er en fantastisk person!

 26. En sint person says:

  Fy faen kan jeg håper denne jenta ja .. Jeg skal ikke si det

 27. Henriette wg says:

  Blir så lei meg over hva enkelte mennesker gjør for oppmerksomheten. Utrolig trist det som nå har skjedd med din mormor, håper det går best mulig med ho Heart

 28. Annrid says:

  At en person kan gjøre noe sånt er helt utrolig! I januar fikk en venninne av meg kreft, det har vært helt jævlig å se at hun har vært så syk å slitt for å vinne kampen mot denne fæle sykdommen. For noen dager siden fikk hun den fantastiske beskjeden om at hun er kreft-fri. Heart

  Da jeg så dette ble jeg kvalm og rett og slett forbanna! At hun hadde samvittighet og hjerte til bare det å komme på en sånn historie å bruke den for å få oppmerksomhet er så kvalmt og motbydelig at jeg har ikke ord.
  Jeg synes at du skal kontakte foreldrene så de kan finne ut av dette og problemene hennes, for det er tydelig at hun har problemer. Men dette er en avgjørelse du skal få ta.

  Håper alt går bra for bestemoren din og at du har det bra, selv om det er vanskelig å se noen du er glad i slite. Sender varme tanker til deg og familien din Smile

 29. Eg har ikkje sett videoen din enndo, men eg berre følte for at eg måtte kommentera. Eg blir rett og slett kvalm av sånne folk, og da er desverre sånn at da fins monge sånne folk ute i verden. Eg respektere deg og ditta innlegget for du er rett på sak og seie tinge sånn som da er. Du har all grunn til og mistenka ditta for oppmerksomhetssyke vesene for og tulla med alvorlige sjukdomar osv..

  Ein anna sak som eg håpe du tar til deg er at du virke som ein ærlig og unik person, me alle er unike, MEN du og din youtube kanal har sikkert lert mange folk og stola meir på seg sjølv og bli meir sjølvstendig. Ikkje at eg kjenne deg men da er noko eg meinar.

 30. Anonym says:

  Virker sikkert veldig troverdig å skrive anonym kommentar, men vil ikke komme med navn siden jeg nevner litt personlige tingSmile I alle fall har pappaen min kjempet seg igjennom lymfekreft så dette er noe som gir meg så syke reaksjoner. HVORDAN kan noen ikke bare late som man selv har en dødelig sykdom- men også si at bestevenninen har dødd av kreft?! Det er SÅ motbydelig. Selv har jeg slitt en del, og alltid lyttet når andre har trengt det. Ingen har spurt meg hvordan jeg har det, og vil ikke virke som tidenes “attention-whore” som en jente sa jeg gjorde fordi jeg ikke smilte på en snap. Har selv følgt med på bloggen og youtube-kannalen din en veldig god stund. Synes du virker ufattelig grei, men har ikke sagt det før nå..Uansett! Hadde jeg selv vært i din posisjon, hadde foreldrene allerede vært kontaktet! Så ufyselig gjort av en jente å få deg til å ikke bare tro(i begynnelsen i alle fall), men også vise sympati for henne. Nei fysj, kjenner faktisk gåsehuden setter seg, dette var ekkelt å lese/høre om. Kan i alle fall avslutte denne kommentaren med å ønske mormoren din MASSE god bedring, og ta godt vare på hverandre! Klem Smile

 31. Mathilde says:

  Kvalmt… Blir uvæll.. Noe så respektløst .. Håper hun faller ned i en brønn å dør.. Happy ending ..

 32. Ingrid says:

  Jeg får seriøst lyst til å slå sånne folk… Det er helt sykt… Skjønner ikke at folk tuller med sånt… Jeg blir like irritert hver gang noen tuller med kreft…

 33. Sara says:

  Min venn har faktis død av lunge kreft det er ikkje morsomt

 34. Lill says:

  Jeg kjenner jeg blir kvalm og veldig sint. Det er så usmakelig å bruke kreft for å få oppmerksomhet.

  Noe lignende skjedde på twitter for rundt et år siden. Hun kalte seg for @tuvaorekke, og sa hun hadde leukemi. Hun hadde arbeidet opp en lang historie, om hva som skjedde. Hun oppdaterte twitter flere ganger daglig for å fortelle hvordan hun hadde det. Jeg og mange andre brukte mye tid og energi på å være støttende og hjelpe så godt vi kunne. Ei av twitter møtte henne til og med, og de fikk god kontakt. Dette foregikk i et halvt år før det ble avslørt. En dag la hun ut et bilde av seg selv, og ei annen fra twitter kjente henne igjen. Den falske profilen ble fort slettet, men jeg følte meg utrolig dum som hadde brukt så mye tid på å snakke med noen som bare lot som hun hadde kreft.

  Jeg synes du burde snakke med foreldrene hennes. Jeg ville ihvertfall villet viss det hadde vært min datter.

 35. Ingrid Ruud says:

  Blir kvalm her jeg sitter. Noen mennesker altså.. At det skal være mulig å være så respektløs og dum?

 36. Synnøve says:

  Jeg har ikke ord! Dette er så lavt man kan komme! Jeg kjenner ingen med kreft, men jeg vet med meg selv om min besteveninne hadde hatt kreft hvor sinsynkt tungt det hadde vært. Det å sitte å lyve om noe sånn? Synes du skal ringe foreldrene og fortelle hvor sinsykt laft den ungen der har sunket!

 37. Marita says:

  Huff, har sett mange av videoene dine men aldri sett deg så opprørt som i denne!
  Skjønner deg godt, kreft skal man ikke spøke med!
  Har selv hatt føflekkreft, det gikk heldigvis bra for min del, men var mange rare tanker som gikk gjennom hodet mitt mens jeg ventet på resultatet.
  Trist å høre om mormoren din, kan ikke si noe annet enn at jeg håper det går bra med henne.

  Riktig god helg til deg og dine!

 38. Anonymous says:

  Fy faen for en kvalm jævel hun er. Håper hun ender opp bak kassen på kiwi, eller på veum. Syntes dette er for drøyt. Hun skulle faen til meg være innlagt. Håper du har det bra Big Frown

 39. Anna Henriksen says:

  Helt utrolig hva folk gjør for å få oppmerksomhet… Det er kvalmt Frown
  Dette burde ingen gjøre, ingen burde noen gang lyve for å få oppmerksomhet! Man kan mye heller be om hjelp hvis man behøver det. Det viser at du er moden og at du faktisk ikke er en falsk drittunge…

  P.S: Dine videoer har hjulpet meg gjennom tunge stunder, og det vil jeg takk deg for, du er en stor inspirasjon for meg HC!<3 Tusen takk for alt du alltid får meg i godt humør Smile du er best!<3
  Forever a HC-peep<3

 40. pia says:

  herlig land! dette var så vondt å lese om en person som faktisk klarer å skrive sånn om “henne og vennina” selvom alt bare er funnet på! dette beviser at de som lider og har det vondt og vet at døden nermer seg, faktisk klarer og vise omsorg til en som overhode ikke trenger det.

 41. Cathrine G says:

  Helt forferdelig! Jeg mistet min mormor til lungekreft i 2009 og min mamma til brystkreft for litt under ett år siden. Det er en grusom sykdom! Jeg klarer ikke å begripe at noen vil dikte opp en sånn historie for å få oppmerksomhet. Hvor tar de det fra? Bra gjort av deg å undersøke dette og nøste opp i det. Jeg vil også si at jeg synes at det er trist at mormoren din har fått kreft, og at jeg krysser fingrene for at hun blir bra. Uvisshet er vondt. Keep up the good work!

  Klem fra Cathrine, 28 år.

 42. kriss says:

  Fyyyyyy faen blir så Jævlig forbannet på denne jenta, tror jeg må kaste opp (ganske mye).
  Jeg håper denne jente får psykologisk hjelp fort som fa**.
  Dette er så jævlig uverdig gjordt mot disse gode menneskene med dødelige lidelser.
  Jeg forstår godt att du hisser deg opp HC det skulle bare mangle, takk for att du delte denne historien sånn att folk får se hvor: falsk, ufyselig, kvalm og motbydelig folk kan være.
  Håper ellers det går bra med deg og family(en).

 43. Runa says:

  Dette er rett og slett trist. At noen kan være så oppmerksomhetssyke at de lurer folk på den måten, og atpå til fortsetter når en som faktisk er syk forteller om sin sympati… Jeg blir kvalm. Dette er ikke greit, takk for at du skriver om det Hilde.

 44. Jenny says:

  Det sykeste jeg har lest på lenge. GUD!! for et forderdelig, stakkarslig menneske….

 45. Andrea Ravnevand says:

  Det er helt sinnsykt å gjøre noe sånt.. Tanten min har kreft, å det er utrolig vondt for familien våres. At noen kan tulle med noe så alvorlig, er så utrolig respektløst ! Det er faktisk pasienter å pårørende som sliter med dette hver dag.. Å at noen kan gjøre noe så alvorlig til en bagatell, er helt umennesklig…. Dumt å høre at bestemoren din har fått kreft, føler med deg å dine ! Ltkketil <3

 46. Jeg skrev en kommentar på youtube-konto, men jeg kopierer inn og limer den inn her også.

  At det går an å synke så lavt? Jeg kjenner tårene titte frem når jeg ser denne videoen. Ikke bare fordi jeg blir oppriktig forbannet, men også fordi jeg er skuffet over denne jenta som viser hvor syke enkelte mennesker kan være i hodet til tider. Jeg mistet selv min liksom-farmor (hun har vært som en farmor for meg, så jeg kaller henne egentlig det) av lungekreft i starten av ferien og det er helt jævlig. Hun var, før hun fikk denne jævlige sykdommen, sprek, frisk, sunn og i god form. Det at hun satt ved bordet på konfirmasjonen min og hadde denne kreften i seg, kan ikke jeg forstå. Hun gikk på cellegift i to år og døde tidlig denne sommeren. Den sykdommen er helt jævlig og det gjør meg vondt at noen så ekle og motbydelige mennesker faktisk kan bruke denne sykdommen for å få oppmerksomhet på den måten som Maren gjorde. Det går ikke inn i hodet på meg, jeg tror jeg må se videoen en gang til for å se om det faktisk stemmer at du fortalte meg akkurat dette. 

  • Takk for kommentar! Jeg leser ikke kommentarer på YouTube så bra du la den igjen her også. Smile

   Sender deg noen varme tanker, å miste noen som står en nær er aldri en lett opplevelse. Heart

 47. Kjersti Gulliksen says:

  Hei
  Enig med deg at dette er helt forkastelig. Så en gang en episode av Dr. Phil om “damen som ikke var der”. Dette var en dame som angivelig hadde vært tilstede under terroren 11. september og hun hadde også reddet en annen person. Denne damen fikk internasjonal oppmerksomhet pga at hun hadde reddet noen. I ettertid viste det seg at hun aldri hadde vært der, hun var ikke engang i New York under angrepene. Jeg husker ikke hva slags sykdom hun hadde, men det er visst en psykisk lidelse der man f.eks faker egen eller andres sykdom og død. Jeg har lest/hørt om mødre som skader ungene sine for å få oppmerksomhet. Det er helt forferdelig at det går så syke mennesker rundt omkring, og man vet jo aldri når de slår til heller, og hvor ille og “spektakulært” de kan finne på å gjøre det (tenker da i form av f.eks terror lignende handlinger). Det beste man kan gjøre når man finner ut av dette er vel egentlig å gi denne personen ingen oppmerksomhet, og sørge for at hun får hjelp, for som du sier selv, det er åpenbart at hun trenger hjelp. Jeg også syns det var noe som skurret med at to venninner skal rammes av kreft, og heller ikke samme type kreft. Hadde det vært samme type så hadde det vært mer troverdig faktisk. Min eks-kjæreste har hatt kreft da han var liten, og han sa at den vanligste kreftformen blant barn er leukemi, men jentungen til en annen eks hadde en annen sjelden kreft type (husker ikke lenger hva slags), og hun holdt på å dø flere ganger da hun var bare 3 år. Hun er nå 10 eller 11 år heldigvis og friskmeldt for et par år siden. Ble veldig glad da jeg hørte at hun var friskmeldt. De som har hatt eller har kreft har en helt egen empati for andre. Jeg merket dette da bestemoren min fikk kreft da jeg var sammen med pappaen til hun som hadde hatt kreft, og den lille jenta som da var 5 år sier til meg helt alvorlig “du må passe på å besøke bestemoren din mens du har henne, vi venter på deg vi” Husker ikke om hun brukte nøyaktig disse orda, men noe i den duren. Jeg ble så satt ut over at ei så lita jente kunne vise så mye forståelse og empati. Har bare møtt noen få andre barn på den alderen som har vist så mye empati, og jeg har møtt noen hundre, kanskje bortimot tusen barn da jeg jobbet i barnehage og skole. Jeg tror at småbarn som har mennesker rundt seg som er syke, eller har mistet noen nære eller er eller har vært syke selv blir bedre mennesker rett og slett fordi de ser hvor skjørt livet faktisk er. Håper de kan hjelpe bestemoren din på den ene eller andre måten. Vet hvordan det er å ha en bestemor som er syk. Bestemor var syk rundt 2 år før hun døde, men hun spøkte og sa hun ble frisk etter begravelsen, så galgenhumoren var det ikke noe i veien med. At hun sa det på den måten gjør faktisk at det ikke var så ille da hun døde, for da visste jeg at hun ville bli frisk, selv om det ikke var på denne siden. Jeg er omtrent like religiøs som deg, så når jeg snakker om den andre siden, så mener ikke jeg himmelen altså. Jeg har likevel håp om at det finnes noe mer i en annen dimensjon enn vår. Til barn så bruker jeg “Løvenes konge” versjonen med at man blir en stjerne. Jeg syns det er mer troverdig enn at man snakker om skjeggete gubber som svever rundt på rosa skyer og har egen bomring. (perleporten). Håper også at du blir så mye bedre at du kan orke å lage videoer. Elsker “ting som irriterer meg videoene” og favoritten min er den der du drikker “helligvann”. Holder på å le meg skakk når jeg ser på den, og flere av de andre også er veldig morsomme, helt min type humor. (dessverre mange som ikke skjønner denne typen humor og tar alt bokstavelig, kjedelige mennesker spør du meg. )

  • The Woman Who Wasn’t There! Dokumentaren om henne ligger fortsatt på Netflix, den er absolutt verdt å se! Jeg så den for en tid tilbake og måpte meg gjennom hele dokumentaren. Det virker som det er en generell greie om at det er kult å enten ha en tragedie selv, bli påvirket av en tragedie, eller kjenne noen som har gått bort eller liknende. F.eks. når Benjamin Hermansen ble drept for mange, mange år siden var det mange på min skole som skrøt av at de kjente ham, en gikk så langt som å si at hun skulle møte ham uken etter, men at det ikke ble noe av fordi han ble drept…. jeg forstår ikke fascinasjonen, man blir da ikke mer populær av å ha kjent noen som har gått bort! Sukk.

 48. Liv says:

  Helt forferdelig at noen kan få seg til å gjøre noe sånt, det er virkelig sykt. Hun trenger åpenbart hjelp!
  Mari Eriksen: ja, kreft er farlig og i mange tilfeller tar det dessverre liv, men det er viktig å huske på at 2 av 3 blir frisk av kreft i Norge i dag! Det finnes så mange metoder å oppdage kreft på tidlig nå, så helbredelsesprosenten går oppover hele tiden Smile Å få kreft betyr heldigvis ikke nødvendigvis en dødsdom i dag.

 49. erica says:

  hei jeg hadde en bestemor som jeg knapt skjente som døde av kreft når jeg var 2-3år gammel jeg kjente henne ikke så gått men jeg savner henne veldig. for ikke lenge siden måtte vi avlive den eldste hunden vår og så mange tårer har det aldri vert i huset før til og med lille søster på 3 år gråt det traff skjelen min og det gjør vont å høre ore dø og når en så falsk presjon sitter og lyver om noe sånt da eksploder er jeg jeg har opplevd mye pis bit mobbet barneskolen og litt nå på grunn av at jeg er lav og lita av vekt og om at jeg ikke er fin men når jeg hører noe så grotesk overdøver det alt (kjære hå se jeg trenger og snakke med dæ jeg er 12 år og familie og” mobbe” og venne problemer trenger og snakke med noen som forstår)

 50. Victoria says:

  Finner ingen ord. At folk kan være så forferdelige.. jeg fikk tårer i øynene av dette.. Kreft er ingenting å tulle med. Bestemoren min hadde brystkreft i begynnelsen av 2013. Jeg kan ikke beskrive hvor redd jeg var..redd for at hun aldri ville være lykkelig mere.. og at hun aldri ville være der, men heldigvis overlevde hun! Jeg ble sinnsykt lykkelig! Det var som om alt vondt, ble godt!♥
  Når jeg da leste kommentaren som Maren skrev fikk jeg vondt i meg. Nesten som om det var meg som hadde gjort noe galt.. også fikk jeg vite at det ikke var sant engang. Jeg angrer. Angrer på hver en tåre som kom ut for den jenta.
  Jeg er så glad for at du er som du er Hilde christina. Du er så varm, og så god. På tusenvis av måter. Om ikke alle bare kunne være like snill, god og omtenksom som deg! Du er et stort forbilde for meg ♥ Jeg vet du har hatt det veldig tøft.. og du er så sterk som kommer deg gjennom alt, og i tillegg prøver å hjelpe de som har det vondt! Du er høyt elsket, Hilde! Fra folk du ikke kjenner engang, som megSmile Tusen takk for at du tok opp dette, og for at du er du ♥

  klem ♥

 51. silje Marlene says:

  Da der gikk langt over streken..æ blei rett og slett kvalm. Wilt

 52. Vil ikke dele navnet mitt så offentlig beklager says:

  Hei HC! Jeg vet dette ikke akkurat passer inn i dette innlegget, og har lagt igjen en kommentar på youtubevideoen din om denne hendelser, som jeg er lei du måtte gjennomgå, men jeg trenger noen å snakke med og aner ikke hvordan jeg kan få kontakt med deg på en annen måte…

  Ja altså grunnen til at jeg skriver her er at jeg trenger hjelp… Ikke akkurat hjelp, bare noen å snakke med. Jeg har det ganske vanskelig nå for tida, og har hatt et berg og dalbane liv siden begynnelsen av 2013. Jeg vet ikke hvem jeg kan snakke om det med, så jeg håpet liksom å få kontakt med deg på ett eller annet vis så jeg kunne snakke med deg om det. Av en eller annen grunn er det deg jeg vil snakke med, og deg jeg stoler på. Jeg vet du sikkert ikke orker å høre på andre som sliter siden du sliter jo selv, og etter denne hendelsen orker du ikke sånne ting mer kanskje, men verdt et forsøk..?
  Og om du ikke gidder/orker/føler for å snakke om andres problemer med andre skjønner jeg det.

  Håper virkelig på svar fra deg HC, du har hvert et forbilde for meg i 2 år og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg har sett videoene dine, flere ganger<3

 53. Hanne says:

  Jeg hadde seriøst tatt kontakt med foreldrene og forklart hvordan saken ligger an.
  Det høres sikkert helt jævlig ut, men jeg hadde gjort det.

 54. Jenny Kristine says:

  Broren min har hatt kreft, og nå har farfaren min kreft i både tarmen og lunge.
  At noen vil late som at de har kreft for å få oppmerksomhet er bare trist.
  Hvis de tror at det er “kult” å ha kreft, så tar man feil. Ingen syntes at det er kult å dø!
  Jeg har vært innlagt for mulig kreft, og jeg er sjeleglad for at jeg ikke har det. Men denne Maren kunne gjerne ha fått kreften til farfaren min, kanskje hun hadde blitt fornøyd da, når hun plutselig fikk vite at hun kanskje ikke har mye igjen å leve. Men å prøve å få oppmerksomhet på den måten blir jo helt feil, hun burde virkelig bare ha prøvd å få kontakt med deg som et vanlig menneske som sier hei eller spør om hjelp. Men hun fikk vell ønske sitt oppfylt, se hvor mye oppmerkomhet hun får nå.

 55. Anna Marie says:

  Okei, fytikatta..
  Kreft er IKKE til for å spøke om, mormor har dødd av kreft og moren til bestevenninna mi prøver å kjempe seg igjennom blodkreft, det er absolutt noe av det verste jeg har opplevd. Utrolig dårlig gjort av denne jenta å lyve slik, si ifra til foreldrene hennes eller bare la hun tenke godt over at ALLE vi missliker hun sterkt nå

  Mvh. Anna Marie Øien

 56. Emelinn says:

  Dette er noe av det sykeste på nett som noen sinne
  Har tattt sin eksestsngse. (Sikkert noe skrivefeil) Kreft
  Noe av det verte jeg vet om. Det er ubeskrivelig
  Feil på så mange måter og gjøre ting som dette.

 57. Elisabeth Marie Gustavsen says:

  Herreguud, at det går ant.. Sånne folk burde ikke hatt tilatelse til og eksistere verken på jorda eller andre plasser…

 58. Cecilie Skaugerud says:

  Jeg blir helt stum jeg. Og på skolen, så har vi om debattinnlegg, og jeg vil gjerne bruke denne historien til å formidle om hvor langt folk kan gå for å få oppmerksomhet/sympati. Håper dette er greit. Smile
  -Cecilie

 59. Julie says:

  Tenk å bruke kreft som et tema til å bli bedre kjent med noen. Fordi man VET at det er et ganske ømt punkt for mottakeren. Bruke grusomme sykdommer som “unnskyldning” til å komme nærmere å få oppmerksomhet av noen er helt vilt.
  Den jenta der…er helt grusom.
  Har du tatt kontakt med henne eller foreldrene i etterkant?

 60. Tilla says:

  Kjenner jeg blir kjempe sur!! At hun i det heletatt orker å være så
  Fake? Farfaren min døde for 5 uker siden av kreft.
  Men å være så ynkelig og si at man selv har kreft og
  At hennes bestevennine døde av kreft! Tenk på folk
  Som har opplevd akkurat det som hun løy om.
  Kjenner jeg syns litt synd på denne jenta! Men bare litt
  Og den eneste grunnen er at hun mangler litt vett oppi toppen!

 61. Astrid says:

  du burde egentlig nesten bare si det til foreldrene hennesSmile det er skikkelig alvorlig den saken… og lyve sånn… hun burde jo få kjeft sånn skikkelig av forelsdre og sån.. men og bli avslørt sånn på youtube er nesten nokSmile elsker deg hc!

 62. Johanne says:

  Blir så jævlig sur!! Så videoen og tenkte først at det ikke var så ille, men fy faen. Når jeg tenker meg om er det det verste jeg har hørt på lenge. Det å fake at du har en dødelig sykdom, herregud, det er jævlig ille å bare fake at du har det vondtBig Frown

 63. Carina says:

  Å lage en twitterprofil, skrive en fake melding om at venninna er død, og at hun selv er døende.. eller lever med en dødelig sykdom.. dette traff meg også når jeg først så videoen din, men når du begynte og fortelle om sydommen var fake og venninna aldri hadde eksistert, ble jeg faktisk lei meg. Det er helt grusomt at mennesker faktisk har hjerte til å gjøre noe sånt. Jeg skjønner ikke tankegangen deres, det er rett og slett helt forferdelig! Og når denne personen viste omtanke til “Maren” når hun selv var syk, det var hjerteskjærende! Frown – Carina

 64. Tuva says:

  Hei jeg syntes at det er ikke bra å lyve jeg er helt enig med deg hun lyver så hun tror det selv

 65. Pingback: “Hvorfor klager du hele tiden? Hvorfor er du så slem? Hvorfor hater du barn og kristne??!!” – Hilde Christina svarer endelig (?) |

 66. Malin says:

  Det er ingen ting jeg har og si jeg føler meg irritert.
  Jeg kjenner faktisk noen som hadde kreft for to år siden. Det er lite respektløst, jeg gråt jeg var redd for om denne personen skulle dø heldigvis overlevde denne personen, selvom fortjener ikke denne personen det, hun var kjempe snill😢Jeg har ingen ting med den jenta og gøre. Jeg har lert at man ikke kommer noe vei med og lyve. Vist du ser denne kommentaren Maren forstå det at du må skjerpe DEG👿

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette