Mitt lille-store prosjekt.

Om det er en ting jeg er veldig glad for at jeg har, så er det kreativiteten min. Når hjernen min begynner å boble og nye prosjekter tar form, ender jeg alltid i min egen lille kreativitetsboble som er veldig vanskelig å penetrere, med mindre du har pels eller tilbyr meg sushi.

De siste ukene har jeg jobbet med en prosjekt jeg er utrolig spent på å få på plass og midt i research til dette nye prosjektet, oppdaget jeg at Demi Lovato har gitt ut en bok som inneholder masse sitater og inspirasjon, altså denne: Staying Strong: 365 Days a Year. Nå er jeg ingen Demi Lovato fan, jeg vet faktisk ikke så altfor mye om henne, men jeg har fått med meg at hun har opplevd og kommet seg gjennom mye vanskelig og måten hun bruker de opplevelsene til å inspirere de som følger henne, synes jeg er utrolig positivt. Kjente mennesker som tør å stå frem med de mindre positive sidene ved livet trenger vi absolutt flere av. Det å tørre å være sårbar når man er så kjent krever masse mot og styrke, og denne boken er full av god inspirasjon som passer for alle, uansett om man vet hvem Demi er eller ikke. Uansett, jeg vet at mange av de som følger meg er såkalte Lovatics så etter å ha lest meg igjennom nesten hele boken, begynte jeg å skrible mine egne notater i den.

Jeg elsker notater, jeg elsker journaler, jeg elsker å skrible, og jeg elsker å inspirere. Det hele førte til en idé om å gi bort en slik bok til en av HC-peeps’ene mine og etter å ha spurt dere på Instagram om det høres ut som en god idé, fikk jeg over 100 kommentarer med JA!!. Dette er derfor mitt lille mini-prosjekt som jeg pusler med om dagen mens jeg er i overkant dårlig form.

Prosjekt Boken er tykk og jeg har allerede skriblet i time etter time uten at jeg er halvferdig engang, men det er egentlig koselig å sitte og dele mine tanker om det som allerede er skrevet, og selvfølgelig legge til litt (mye…) her og der.

Siden det var så mange som var positive til denne idéen kjøpte jeg inn et eksemplar til av denne boken så to av disse vil gis bort, forhåpentligvis innen de neste månedene. Det er egentlig en win-win situasjon for meg; Jeg får delt litt inspirasjon fra mitt eget hode, jeg får gitt bort ting (ELSK!!) og jeg har noe å gjøre mens jeg venter på at kroppen min skal fungere litt bedre enn hva den har gjort den siste uken. Dessuten blir dette som en oppvarming til prosjektet jeg jobber med, so much WIN.

Og før du spør hvordan du melder deg på: Jeg kommer til å publisere info om det på Hildechristinavideo-profilen min på Instagram, sansynligvis i løpet av de neste ukene. De to bøkene vil være helt ulike og skrevet til personen som skal motta dem, og siden det er mye enklere å skrive når jeg vet hvem som vil overta skribleriene, må jeg snartsnart vite hvem som skal overta dem. Den ene har jeg allerede bestemt meg for hvem er, men det er en hemmelighet.

Håper alle har det bra! ♥

This entry was posted in HCs dagbok, Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

9 Responses to Mitt lille-store prosjekt.

 1. Elisabeth says:

  Jeg vet ikke hvor mange kommentarer jeg har begynt å skrive her, for så å slette, men denne gangen skal jeg trykke på “post comment”, så den går gjennom. Smile
  Er ikke akkurat noen Demi Lovato fan selv, men denne boken så ut til å være noe jeg kunne trenge, så takk for tipset! Håper resten av sommeren blir god for deg, har slitt med kronisk hodepine i 5 1/2 år nå, og er inne i en “helvetesuke”, så jeg vet godt at livet med kronisk sykdom ikke er så enkelt…

  • Den har overraskende mange gode tekster! Så langt har jeg funnet nesten hvert eneste sitat jeg har som favoritt, sammen med nesten hver eneste “livsregel” jeg sverger til, veldig spesielt. Det er nesten som om jeg kunne skrevet denne boken selv så jeg kan fint anbefale den til de som ikke er fan av Demi også. Jeg er langt ifra fan av henne, men boken er jeg definitivt fan av! Smile

 2. #HCpeep says:

  Du er en fantastisk person <3

 3. Terese says:

  Jeg finner ikke @hildechristinavideo? Er konkurransen fremdeles åpen?

 4. Kristina says:

  Du er helt fantastisk, du er forbilde mitt<3

 5. Kristina says:

  Du er helt fantastisk, du er forbildet mitt<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette