Dogs leave paw prints on our hearts.

Spot og megSome leave without ever leaving. Some never leave your heart, this guy left huge paw prints on mine.♥

Snart fire år, fortsatt savnet og elsket hver eneste dag. Fortsatt er det et stort tomrom etter ham, men jeg er mer takknemlig enn noe annet. Sjelevenner kommer iblant med poter, pels og logrende hale. Smile

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

8 Responses to Dogs leave paw prints on our hearts.

 1. Ibe says:

  Spot <3

 2. Tante says:

  Spot i mitt hjerte for alltid!!! Verdens snilleste og godeste tantegutt In Love Stoooort savn.

 3. HC-mamma'n says:

  Kjæreste, kjæreste Spotvennen! Hans plass kan ingen fylle!

 4. Linn Kristin says:

  “Some leave without ever leaving” – vakkert og sant ❤️

 5. Randi says:

  Så herlig å ha hatt en slik flott sjelevenn! Og så lur/heldig du har vært som har tatt så mange fine bilder av dere sammen. Lurt å tenke på for oss som har hund Wink

 6. Line says:

  Åh, han var så fin! <3 Har selv hatt tre dalmatinere til sammen, min første måtte jeg avlive i fjor pga sykdom og nr 2 måtte avlives pga han hadde hjernesvulst… Savner dem begge ubeskrivelig mye, hvil i fred Colin og Zanto <3 Nå har jeg verdens fineste Corax, som jeg håper lever til han blir gammel <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette