Gravstøtten min – Bli kjent med meg del 2

The Secret Me Book (skrevet om her) er fortsatt like fantastisk, jeg kan sitte og skrive i den i time etter time etter time etter time. Den inneholder så utrolig mange spørsmål og problemstillinger som jeg aldri før har unnet en tanke, og sakte men sikkert blir boken fylt opp med alt som er meg. Jeg har flere fyll-inn dagbøker, faktisk tror jeg at jeg eier hver eneste en jeg har funnet for salg, men denne er helt unik og veldig annerledes fra alle de andre. Den er fargerik og vakker å se på, noe som gjør at det er morsomt å fylle den med all verdens detaljer med fargerikt blekk. Jeg bruker alltid fargerik penn for å gjøre den ekstra livlig (med mindre jeg skriver om noe trist, da bruker jeg svart penn…) og dette er absolutt den fyll-inn dagboken jeg liker best til nå. Mens andre inneholder “Hva er favorittfargen din?” og “Hva er favorittfilmen din?”, inneholder denne både enkle spørsmål du besvarer på null komma niks, sammen med spørsmål du virkelig må gruble litt på og skrive litt grundig om. Alt fra hva jeg ser at jeg har fått fra foreldrene mine, tatoveringer jeg vil ha, bøker jeg vil skrive, kart over magiske steder jeg fant da jeg var barn, hvor jeg ser magien i verden, beskrivelse av stedet jeg vokste opp, mine innerste hemmeligheter, hva jeg har mistet og hva jeg har funnet, oversikt over dager jeg husker godt, detaljert beskrivelse av en fantastisk fin dag, hvem jeg betror meg til, hvem som har betydd mest for meg i livet, øyeblikk som snudde alt på hodet, hva jeg ville endret dersom jeg styrte verden osv osv osv. Tagline’n til boken er “discover what makes you, you…” og det stemmer.

En av sidene jeg fullførte i dag: Gravstøtten min.

Dette er litt vel morbid og ikke akkurat noe jeg håper blir aktuelt for meg å vurdere helt enda, men det var relativt enkelt for meg å finne et sitat jeg ville hatt på den, dersom jeg ble borte i morgen. Det er et av mine favorittsitater og det ligger så mye i de få ordene, mye jeg kjenner meg igjen i. For meg er sitatet både en påminnelse på hva som er viktig, og en beskrivelse av hva jeg forsøker å leve etter.

gravstøtte

Og nei, jeg kan overhodet ikke tegne, men jeg vil ha en hvis rose på støtten min når den tid kommer.

Hva ville du hatt på gravstøtten din? Jeg vil gjerne høre! Smile

hilde christina

This entry was posted in HCs dagbok. Bookmark the permalink.

6 Responses to Gravstøtten min – Bli kjent med meg del 2

 1. Stina says:

  Høres sikkert litt rart ut, men jeg ville fått ett hestehode risset inn i senen. Hester har vært en stor del av livet mitt, og et hestehode symboliserer med andre ord livet mitt. (Høres sikkert helt sykt ut) Smile

 2. Nathalie says:

  Jeg likte veldig godt ideen om en hvit rose på gravstøtten. Selv ville jeg faktisk hatt en gul rose. Ja, selv om en gul rose egentlig betyr ulykke og hat. Det er bare noe med gule roser som jeg synes er helt unikt og vakkert <3
  Jeg hadde også et spørsmål til deg. Det er sikkert vanskelig å besvare nå, men jeg så nettop en video av deg for omtrent 2 år tilbake, der du sa at du holdt på å skrive en bok om mindre morsomme ting som har skjedd i livet ditt. Jeg hadde nesten glemt at du skrev bok, men jeg lurer i alle fall på om du skriver fortsatt, og om du har noen anelse om når den kommer ut i Norge?
  Jeg synes det er veldig gøy at du skriver bok, fordi du er en veldig interessant person, og jeg ser veldig opp til deg. Jeg har kanskje lest 3 bøker i hele mitt liv (herregud), og denne boken din er kanskje den første boken jeg ville lest frivillig, i hele mitt liv.
  Takk for at du er deg, og for at du hjelper meg hver dag med videoene og bloggingen, og den fantastiske utstrålingen din. Du er helt nydelig. Ha en fantastisk dag/kveld videre!

  • Betyr gule roser hat og ulykke?! Hjelp, da lærte jeg noe nytt i dag også…. Roser burde kun bety fine ting, de er så vakre.

   Historien min går over mange år og den er faktisk ikke ferdig enda så jeg får ikke fullført den per nå. Jeg jobber med den hver eneste uke og den skal absolutt gis ut, men jeg er usikker på om jeg skal utgi den på egenhånd og kun selge den gjennom nettsidene mine for de av dere som følger meg, eller om jeg skal utgi den via et forlag. Det er en bok jeg skriver for å kunne hjelpe med å kaste lys over ting som er tabu og som ikke snakkes høyt om, så at mange, mange mennesker leser den er ikke det viktigste for meg. Den er skrevet til alle de som har fulgt meg og historien min og målet er at den kan gi like mange aha-opplevelser som innleggene mine har gitt. At den rører de som leser den og utgjør en forskjell er det jeg ønsker å oppnå, om den blir populær eller kjent spiller ingen rolle for meg. Derfor er jeg ikke helt bestemt på om jeg ønsker å gi den ut via forlag, men den vil selvfølgelig være tilgjengelig for de som ønsker å lese den! Siden historien ikke er over enda er det litt vanskelig å skrive deler av den, jeg ombestemmer meg hele tiden for hvordan jeg ønsker at oppsettet skal være. Tror jeg har skrevet den om 14 ganger allerede, men det er vel sånn det er å skrive bok! Smile Jeg holder dere oppdatert underveis om du vil, jeg kan gjerne gi beskjed når den endelig kan bli skrevet ferdig og prosessen starter for alvor. Det er en vanskelig bok å skrive og den gir meg mye migrene (bokstavelig talt) så jeg kommer nok til å bruke mye tid på den så den ikke blir for mye psykisk. Å skrive den er litt som terapi for jeg må tenke, analysere og gjenoppleve mye smertefullt så derfor vil jeg ta meg god tid med å få den på plass. Takk for interessen uansett, jeg gleder meg veldig til å dele den med dere. Smile

 3. Lavin says:

  Så flott bok Smile Liker spørsmålene i denne! Hvilken bok er dette, og hvor får man kjøpt den?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette