Today’s been rough for Mrs Fluff / 4. dag på sykehus

Noen sykepleiere er på jobb for å jobbe, andre sykepleiere er på jobb for å vralte rundt og late som de jobber, også har du de to jeg fikk i dag. Den ene verre enn den andre, på jobb for å gjøre alt annet enn det de er her for å gjøre og som straks blir litt grinete når de får beskjed om å vralte og snakke mindre om hund, jobbe og bruke hodet mer.

Denne dagen har vært et slit. I går hadde jeg så fantastisk flinke sykepleiere som “stayed on top of it all”, det vil si at jeg slipper å våkne etter noen timers søvn, med en smerte som gjør at jeg regelrett gråter. I dag tidlig våknet jeg av en smerte som var så intens at jeg ikke aner hvordan jeg kom meg opp og frem og nautet av en sykepleier presterer å si at “Aww, you poor thing! You woke up after the meds wore off huh?” Hvorfor i %&$%# sørget du ikke for at det ikke skjedde?! Før jeg våknet noen timer senere og hadde så vondt at jeg ristet og Tingelingkjerringa av en ny sykepleier spør om jeg vil gå meg en tur før hun gir meg medisiner.

At det var? GÅ MEG EN TUR? Når jeg ligger og tørker tårer fordi jeg har så vondt?! På magisk vis klarte jeg å be henne dra til helvete på en veldig fin måte, hun sa ikke hadet for å si det pent. Da jeg våknet igjen og så at den ene fantastiske pleieren fra i går igjen var på jobb, fridde jeg nesten. Smerter gjør meg veldig lite hyggelig og det å ha så intenst vondt i halvannen dag, har gjort meg til en bitchepasient som ikke har ork til flere tullinger nå. Det er idiotisk at jeg skal måtte fortelle dem hvordan de skal gjøre jobben sin, men må man så må man. Heller det enn at jeg visner bort til en gretten liten rosin fordi jeg har det forj*vlig for lenge.
Tingelingkjerringa fikk kallenavnet sitt fordi hun vraltet rundt i scrubs med Tingeling på, den var til og med lilla. Det hjalp ikke, ikke engang Disney kunne redde henne. Da er det ille. Pleieren jeg har nå er heldigvis snill, grei, akkurat passe pratsom og vet hva hun driver med. St. Lucia (ja, de får alle kallenavn hos meg) fra i går klarte å regne seg frem til at 7 + 3 = 11 og klarte ikke å lese forskjell på “apple juice” og “white grape juice”, hvordan hun fullførte skolen forstår jeg lite av. Ellers har jeg fått behandling før jeg fikk en banan og sånn går nu dagan? Mannen dro med dyra på campingtur, kom hjem og innså at Chester hadde fått flått, og jeg har ligget her og skreket til ham på sms fordi han er for pinglete til å fjerne dem. Fyren jobber med mennesker som har brusbokser sittende fast i stumpen til daglig, men å fjerne flått fra den pelsete sønnen sin? Helt krise. Nå er det smør og vodka over hele verden der hjemme, jeg er egentlig helt ok glad for at jeg ligger her.

Jeg savner de firbente barna mine så mye at jeg snart får fnatt. Pete har begynt å røyte igjen og det er jo min jobb å klø på ham så han ikke skal være så ukomfortabel!! Får ikke gjort det herfra, HYYYL! Dette er første gang jeg er borte fra ham så lenge, jeg gråter nesten av at han kanskje tror jeg har glemt ham. Chester streiker fortsatt, han gir opp livet når vi ikke er samlet og at jeg er borte skjer jo nesten aldri. Dottie er heller glad til, nå som hun har fått mannen for seg selv og slipper å dele med meg. Laugh

Nå må jeg bare våkne i morgen og føle meg 10 ganger bedre enn jeg har i dag så blir jeg veldig fornøyd. Det ser ut til at jeg ikke blir skrevet ut før mandag, men det er ingenting å gjøre hjemme når jeg er i så dårlig form som nå uansett så samme det. Jeg kan likegjerne ligge her og blomstre litt lenger, med Macbook og bøker klarer jeg meg fint her noen måneder dager til.

Igjen har jeg handlet noen skatter fra Etsy, det er alltid Etsy jeg vender meg til når jeg ligger her og har allverdens av tid til browsing etter vakre ting. Etsy er så gigantisk stort så vet jeg ikke eksakt hvor jeg skal finne det jeg leter etter så kan jeg gjerne ligge og søke i time etter time. En stund nå har jeg ønsket meg smykker i krystallen kalt Angel Quartz og endelig fant jeg det perfekte halssmykke. Angel Quartz, også kalt Fairy Quartz, er så fantastisk vakker.

Angel QuartzNaturen lager de vakreste ting. ♥

Jeg fant en Angel Quartz kluster som skal få pynte kontoret mitt, i tillegg til at Pete nå har fått dragebånd og jeg øredobber og fine små krystalltrær (krystalltrær er viktig). Etsy er litt som en skattekiste for meg, en veldig dyr og farlig skattekiste.

Angel quartzIIIIHHHHHHH!

Nettshopping er alltid gøy, men det er spesielt koselig når jeg vet det vil ligge flere små gaver og vente på meg når jeg kommer meg ut av denne sterile sykehusboksen.

Nå sier smertene igjen HALLO, på tide å legge fra seg Macbooken og visne litt til. Gnarf!

hilde christina

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

3 Responses to Today’s been rough for Mrs Fluff / 4. dag på sykehus

 1. Toril says:

  Det sliter kjempemasse på humøret og alt å ha smerter, og jeg skjønner godt at du slett ikke var så blid der og da.

  He, he, he Smile Morsomme kallenavn du har laget på sykepleierne. Synes jeg ser dem for meg Wink

  Jeg skjønner kjempegodt at du savner dyrene dine, og de savner nok garantert deg også.

  Sender deg en varm klem, og ta godt vare på deg selv Smile

  Hilsen
  Toril

 2. Moa says:

  Gå TUR??
  Jadda, man er jo selvsagt på sykehus for å gå tur i gangene og se på syke mennesker.
  Det FINS jo ikke noe mer oppmuntrende, lizm!

  Jeg tør ikke å gå inn på Etsy, jeg har gjort det en gang og det ble ikke billig.
  Kanskje til neste år, når mannen er ferdig med studentlivet, da skal han få betale for masse fine ting som takk for at jeg måtte brødfø han de 4 årene han har vært student. Cool

  Masse god bedring-klemmer sendes fra denne kanten! Cow 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette