Gratulerer med dagen Norge!

17. mai!

Gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Jeg savner egentlig ikke Norge, det er sjelden jeg ønsker meg tilbake (men f som jeg savner Peppes Pizza og lilla Läkerol…av alle ting), men jeg kjente et stikk av savn da det begynte å dukke opp 17. mai bilder på Instagram og foreldrene mine sendte meg bilder fra deres morgen. Jeg skulle gjerne vært i Norge med familien min i dag, ikke minst har jeg lyst til å ta med den veldig amerikanske mannen min til Norge så han får oppleve 17. mai, men så var det denne sykdommen min da…derfor ble ikke det aktuelt i år, men heldigvis kommer 17. mai neste år også!

Denne uken har vært et evig smerteslit, men nå har jeg fått flere gode nyheter så selv om jeg ikke feirer 17. mai så feirer jeg litt likevel. Både Norge, meg selv, og gode nyheter. Hipp hipp hurra!

Håper alle får en fantastisk fin dag!
(Bildet over er forresten utsikten til foreldrene mine, jeg har ikke på magisk vis fått norske naboer og norsk natur her i USA. Laugh)

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gratulerer med dagen Norge!

  1. C says:

    Gratulerer med dagen, HC! Smile

    Er ikke kjempeglad i Norge og kulturen i det hele tatt, men synes alltid 17. mai er koselig! Så er det jo gøy å se hvordan utlendinger reagerer på bunader, flagg, tog og korps overalt, haha!

    • Veldig enig med deg, jeg savner overhodet ikke kulturen, men akkurat den feiringen skulle jeg gjerne hatt! Smile Jeg feiret det ikke da jeg bodde i Norge fordi jeg ikke orket fylla og russ, så litt spes at det er det jeg savner nå. Laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette