Kræsjlande også opp igjen

I går var en av de verste dagene jeg hatt på lenge, det var noen cm fra legevakten igjen. Jeg kjenner kroppen min godt og vet når jeg må inn, heldigvis har jeg noen triks jeg alltid prøver først og denne gangen fungerte det. WOHO. Kroppen min takler ikke smerte over lang tid, selv om jeg har høy smerteterskel. Jeg tåler det aller meste, det er få ganger hvor jeg ikke takler smerte, mens kroppen min gir opp ganske raskt. Når det blir for mye begynner jeg å kaste opp og da er det egentlig bare å pakke sykehusbagen og dra, for da går det fort. Jeg var såpass dehydrert i går at synet mitt ble blurrete, men jeg klarte å plastre meg selv sammen og etter mange, mange timers søvn gikk det bedre igjen.

I dag merker jeg at jeg var ufattelig dårlig i går, men jeg tror jeg skal klare å holde meg ute av sykehuset denne gangen. Å være på sykehus er ikke så ille egentlig, men jeg vil mye heller bruke dagene hos min lille familie enn å sove blant pipelyder og dumme sanger hver gang noen får barn i bygningen. Det eneste positive med sykehus er festlig medisiner hvor jeg elsker alle og forteller alle hvor fantastisk søte og flinke de er (med blandet resultat, spes om sykepleieren min er mann) og selvfølgelig sykehushunden de har. Han er elsk. Men hallo, her har jeg to sykehushunder, en sykehusdrage og en mann som kan pleie meg bedre enn sykepleier 1-24 som ikke kjenner meg. Mannen har kanskje ikke festlige medisiner, men det er mye han kan gjøre her hjemme så jeg slipper sykehus. Heldigvis. Vi er definitivt meant to be. Han er super på syke mennesker, jeg er et sykt menneske. MATCH MADE IN ILLNESS HEAVEN, hah! Laugh

Nåvel.

I går var jeg for dårlig til å hente ut dragen min før kvelden kom, men rundt midnatt hentet jeg ham ut også sov vi sammen noen timer til R gikk og la seg. Jeg legger han på skulderen min, og han vrikker seg plass i halskroken (? er det et ord? whatevs) min og snorksover. Jeg la hånden min ved ham og da la han hodet oppå hånden min og sov der, mens jeg hvilte hode på ham. Det er ekte kjærlighet. Han liker å ligge nær munnen min, sansynligvis fordi han liker varme og han da får varme fra pusten min. Det blir ikke særlig mye søtere.

Dragon LOVE Love med stor L

Litt spesielt når han hviler hodet PÅ munnen min….men greit nok.

Nå har jeg endelig fått kjøpt bånd til ham. Ja, det finnes dragebånd. Han kan løpe noe så sinnnnsykt fort om han vil, derfor vil jeg ha på ham bånd hver gang vi har ham ute, uansett om jeg holder ham i fanget mitt eller ikke. Hadde han blitt borte……det vil jeg ikke tenke på engang, jeg får vondt i magen av sånt. Sist vi tok han med ut på tur, lagde jeg et bånd av noen hårstrikker, mannen døpte meg Macgyver-mom. Pete syntes det var mindre kult, han vred på seg alt han kunne og hoppet unna, akkurat som en liten valp med halsbånd for første gang. Nåvel lille drage, bånd SKAL du ha. Nekter å miste familiemedlem her. Not on Macgyver-moms watch!!

Om halvannen uke skal vi på tur (om formen min tåler det, ugh) tibake til et av favorittstedene våre, da er bånd et must. Da får vi også testet ut både reisetelt og reisebur (som egentlig er et reisebur for hund som begge våre hunder får plass i…det er greit luftig for dragen) skikkelig, hurra!

I dag er det forresten morsdag og jeg er glad vi feiret på fredag for så langt har jeg fått en misfornøyd mine da jeg forsøkte å gi den minste mark og en møkke hundebak jeg måtte børste fri for gress. Sykt takknemlige beist.

hilde christina

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kræsjlande også opp igjen

  1. HC-mamma says:

    Gratulerer med morsdagen, sånn litt på etterskudd! Jeg vil også kose med granddrag i halsgropa ( DET var det det het, ja!) når vi kommer over! Tror du han tør det? Jeg kan jo mange bestemorsanger jeg kan synge for ham! “Dragen sover, dragen sover i sitt lune hi…..”

    • Kan hende han blir sittende og stirre om du synger, han har en tendens til det Grin Men jada, han kravler seg til på R som han fortsatt ikke er sikker på om han gidder å kjenne noe særlig godt så han sover nok på deg også. Men da blir du også sittende….. så du kan sitte med grandragon i halsgropa og klø på grandogs! Grin Dottie synes det var en fantastisk god idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette