Today is a perfect day for a perfect day

På søndag er det morsdag her i USA og da jeg våknet i dag, begynte jeg som alltid dagen foran Macbooken mens jeg snakket med Gaypal om jobb og helgens gjøremål. Rainier kom hjem og plutselig så jeg Dottie i sidesynes mitt, det så ut som hun haltet eller oppførte seg merkverdig. Halte gjorde hun heldigvis ikke, istedet kom både hun og Chester inn og stua med ballonger rundt halsen! Jeg hvinte som et lite barn på julaften, det er det søteste jeg har sett på år og dag. Hvite roser fikk jeg av mannen og gave er bestilt. Å være mor til mine tre er helt ok.

Og ja, det er usansynlig enkelt å ta bilde av to hunder som hopper rundt både av glede og av irritasjon fordi hallo, de hadde en ballong som fulgte etter dem uansett hva de gjorde. Grin

Ballongfluff“Umm, mom? Help??”

BallongDottDEATH BY CUTENESS!

Jeg hater egentlig overraskelser, men dette var noe av det søteste noen har gjort for meg. På morsdagen i fjor fikk jeg kort med poteavtrykk av nuffene. Mannen min og de to forsvant plutselig ut og ble borte en stund og jeg lurte på hva i all verdens land og rike de drev med….så fikk jeg kort med poteavtrykk og Dottie og Chester hadde sølvmaling på labbene. Hah! Fantastisk.

LOGRE HAPPEH!LOGRE LOGRE LOGRE LOGRE!!!!!!

Get this off meee!!Amagaaaaad, get this offff meeeeee!

Dager som begynner som dette. ♥ Mannen har i tillegg vasket og ryddet hele huset som del av morsdagsgaven min. Jeg forslo at han kunne henge en støvkost på dyra og la de bidra litt, men dyra var ikke enige.

Pete ble med oss i dyrebutikken i dag, siden vi igjen måtte dit for å kjøpe gresshopper til tassen. Han som solgte oss Pete er en yngre fyr vi har blitt godt kjent med, siden vi jo henger i den butikken ofte og altfor lenge hver eneste uke. Vi har aldri sett ham smile før, generelt er han en litt sjenert og stille kar, men da han fikk se Pete igjen gliste hele fyren. Sist han så han veide han 13 gram, nå har han blitt stor dragegutt med fine farger. Han kalte ham beast….. Pete er kanskje stor, men særlig beast’ete er han ikke.

Littleh PetehFørste gang jeg møtte Peteh Heart Littleh Peteh!

Alle skrøt av hvor vakker Pete er, jeg gikk rundt og viste ham til alle som gadd å se på ham, inkludert en golden retriver som sto foran hamsterburene og bare “CAN I HAVE ONE??? PLEASE???! I GOT TO HAVE ONE!!!!!” Jeg holdt Pete opp til dragebabyene som var i butikken og han skjønte ikke stort. De små babydragene satt og skakket på hodet og så på Pete, mens Pete stirret tilbake som om dragebabyene var fra en annen planet og ihvertfall hadde 14 øyne og 43 haler.

Alle sa også at Pete er stor for alderen…? Kanskje det? Han er nå 18″ lang, altså 45 cm, men 2/3 av det er jo hale så han virker mindre. Han veier jo bare 274 gram, men kanskje er han stor for å bare være 6-7 måneder gammel? Dyrebutikk-kameraten vår har to drager selv, de er begge to år gamle og er på størrelse med Pete, så vi krysser fingrene for at han ikke gidder å vokse noe særlig mer. Han er perfekt størrelse nå, han kan fortsatt sove nedi toppen min, men er stor nok til at jeg ikke er livredd for å la ham tusle rundt på gulvet alene. I går var Dottie barnevakt, det syntes hun var sånn passe.

Dragevakt for lillebror“Do I have to babysit him….?”

Barnevakt“What is this thing….?”

Pete sov og ante fred og ingen fare, det var kanskje likegreit…. Og ja, Pete ligger på ryggen hennes. It’s love. Etter en stund i dyrebutikken med mye nye inntrykk og lukter, ble Pete så lei at han kravlet inn i håret mitt og nektet å være sosial mer. Så da pakket jeg ham inn i skjerfet jeg hadde rundt halsen også sov han til vi var hjemme igjen.

Den eneste som syntes han var meh var en unge på rundt 8 år. Han sa “Uggghhh…” høy da han så ham så jeg sa “UGH? That’s NICE!” høyt tilbake. Hadde ikke moren hans vært der hadde jeg nok heller svart “Ugh? He’s cuter than you….!!!”. Neida. Joda.

Vi endte dagen på en favorittrestaurant, et sted hvor vi alltid bestiller hele verden når vi er der fordi restauranten er i en naboby som ligger langt unna. Du vet du kanskje har bestilt mye mat når servitøren sier “It velly too much allreddy!”…. han var kinesisk ikke sant, og kunne ikke bokstaven r. Så film med hele familien før mannen sa takk for seg og la seg tidlig med Dottie. Nok en fredagskveld med Netflix og de to firbente sønnene mine. It’s fluff. ♥

God helg alle sammen! Smile

Ze balloons

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

One Response to Today is a perfect day for a perfect day

  1. Carina says:

    Kunne ikke noe annet enn å smile da jeg leste dette innlegget! Herlighet så herlig! Smile Er så glad for at du oppdaterer så ofte for tiden Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette