IT’S ALIIIIIVE! And it’s me og min første ferietur på nesten to år

IIIIIIIIIIIIIIIIIIINCOMIIIIIIIIIING! Og den skjønte ingen med mindre du spilte Worms på Playstation for sånn hundre år siden. Det er en måned siden sist….. jeg kan nesten ikke tro det selv, men greit.

Jeg er offisielt tilbake…. etter en pause som besto av mer sykdom, “”ferie””, bøker, behandlinger og masse ulovlige ting for herlighet så syndig jeg er. Siden sist har jeg hatt flere behandlinger med ny behandling….  blitt behandlet flere ganger med den nye typen behandling. Som jeg tester. Fordi jeg er syk og greier. Anyroad, jeg vet ikke om den fungerer siden det tar år og dag før den eventuelt fikser den herpede kroppen min, men greit. Jeg har kunne gå ut døren. JEG HAR VÆRT UTENFOR DØREN. Det er en sensasjon. Etter å ha vært lenket til sofaen i nesten to år, er det å gå på butikken en glede. Vi dro til og med på “”ferie”” og jeg kaller det “”ferie”” fordi det ikke akkurat var snakk om Hawaii, det var skogen. Det er det som er bra med California, du kan kjøre tre timer i hvilken som helst retning og finne fine ting. Så vi fant en villa midt inni skogen, uten mobildekning, en Wifi som hadde sin egen personlighet og privat jacuzzi på patioen vår. Det var det perfekte sted for dyra våre, og vår første familieferie med Pete!

Han sov på meg hele veien dit, det var første gang han har sett utenforverden, sol og noe annet enn huset vårt og hans egen tank. Han satt og nistirret ut av vinduet til han ble så sliten at han krøp inn i albuekroken min og sov der resten av turen. Han er så enkel å ha med å gjøre, herlighet.

Vi forlot ikke California (jeg trodde vi var i Nevada, men greit…det var vi visst ikke) og vi leide en villa midt inni skogen. Mannen min bannet over at det ikke var snø, men det gjorde ikke noe. Villaen hadde to soverom og mer enn nok plass til oss alle fem, Pete hadde sitt eget rom slik at han fikk den roen han trengte i reiseburet sitt. Vi lo, spilte eldgammel musikk, og danset rundt i villaen, før vi danset rundt i jacuzzien på patioen. Så absolutt et sted vi må tilbake til, for herlighet så fint det var der. Det minnet meg utvilsomt om Norge, noe det området alltid gjør.

Dette var rett utenfor villaen vår, fantastisk. ♥

Villaen var en del av et digert område med standard hotellrom, hytter og ladida, men siden vi har to hunder og liker at de kan løpe rundt og bare AAAAAHHHH, så ble det villa istedet. Den lå et stykke unna resten av verden, perfekt for oss.

Screen Shot 2014-03-26 at 10.42.46 PM

Og überperfekt for dem:

Screen Shot 2014-03-26 at 10.41.24 PM

Selve “hotell”lobbyen var så fin at jeg løp rundt som en annen dott og tok bilder av alt. Før hun som jobbet der sa jeg hadde rødt hår og jeg bare YESSSS! Men det har jeg jo ikke. Duck.

Screen Shot 2014-03-26 at 10.38.02 PM

Nå har jeg snart vært syk i to år, og dette var vår første ferietur på et år. Jeg var mildt sagt sinnsykt nervøs, for tidligere turer har gått rett….sør aka helvete. Stress dreper helsen min så hele turen var maks rolig og stress var fullt og helt ulovlig. Utrolig nok gikk det bra og det var en av de beste turene vi har hatt på… vel, år og dag, for vi har jo faktisk ikke vært på tur på år og dag. Siste turen som var så bra som dette var i januar 2012… det begynner å bli en stund siden. Helsen min holdt seg ok, jeg tok det rolig og lot kroppen min styre og det gikk over all forventning.

Dette stedet er den minste byen jeg har sett i mitt liv. Den var så liten at vi lo oss ihjel da vi fant et turistsenter. Hva skal man liksom se? Trær og en dam?! Laugh Jeg følte meg som en evig byjente da jeg løp rundt og lo av alt det rare som var rundt i den bitttttelille byen. Faktum er at jeg ikke er en som liker byer, jeg foretrekker bondelandet, skogen og alt som følger med. Minus mygg, jeg hater mygg. Uansett, dette stedet er nå vår lille hemmelige by som vil være vårt faste feriested når vi trenger en pause fra byen vi per nå bor i. Denne byen er også liten, men sammenliknet med feriebyen vår er denne byen på størrelse med Europa.

Vi besøkte flere av nabobyene fordi det ikke var noe som helst inni skogen, og den ene byen hadde et hamburgersted som har vært på The Food channel. Jeg forstår hvorfor, for de lekte ikke hamburger for å si det sånn. Dessuten var stedet supersøtt, en typisk liten amerikansk restaurant, jeg elsker slike steder.

Screen Shot 2014-03-26 at 10.39.32 PM

Vi måtte kjøre over en time for å komme til en by som hadde noe annet enn…..vel, ingenting, og selvfølgelig måtte vi besøke dyrebutikken deres. Hva fant jeg? MINIDRAGER!!!!!!!!!!!!!!!

Amagaaaaad, the CUTENESS! Jeg ble stående der og bare AAAAAAAWWWWWW. My god, de er så søte at jeg får hull i tennene. Men ingen av dem var Pete, ingen av dem slår hans sjarm.

Bevis:

Vi hadde tre dager i minibyen vår og vi fant en restaurant med fantastisk god mat, midt inni absolutt nada. Fantastisk. Vi fant også en gazebo. Fin den altså, men det var ingenting rundt….. eh.

Turen hjem burde vært trist, jeg husker at jeg før så på slutten på ferier som noe trist. Da var det hjem til hverdagen, vanlig hus, vanlig jobb og kjedelig blabla. Trist var det riktignok ikke, det var faktisk koselig å komme hjem til huset vårt. Jeg er glad vi har det såpass bra at det at ferien over ikke nødvendigvis er negativt. De to siste ukene har vært over all forventning, eget innlegg kommer!

Pete satt på dashbordet i bilen og så på verden mens vi kjørte hjemover. Han er kanskje sta som et esel, men han er god likevel.

Første forsøk på en ferie som syk? SUKSESS.

Best. Vacation. Ever.

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

8 Responses to IT’S ALIIIIIVE! And it’s me og min første ferietur på nesten to år

 1. Katrine says:

  Hei HC. Veldig kjekt å se at du har kost deg på en velfortjent tur sammen med familien. Det så idyllisk ut! Har tenkt masse på deg mens du har vært borte. Krysser fingrene for at behandlingen kan hjelpe denne gangen Heart Rose Gode tanker sendes din vei Smile

 2. Marita says:

  Herlig lesing!!

 3. Helene Konstantine says:

  Å, nå ble jeg glad! Heia, heia ny behandling – kick denne sykdommens ass.

  Heart

 4. Elizabeth says:

  Så koselig se bilder fra deres fine ferietur Grin
  Fikk en følelse av at jeg “var med på turen” igjennom bildene dine Grin
  For ett nydelig sted Smile Skjønner godt at både dere og dyrene koset dere masse.
  Godt å komme seg bort en tur med hele familien Kiss
  Unner deg dette virkelig,og så flott å høre at formen er så du kan leve som du ønsker igjen, selv uten stress.
  Krysser fingre,tær armer og ben for at denne behandlingen hjelper deg så du får livet ditt tilbake Kiss “Tvi,tvi”/”pepper,pepper”

 5. Leah says:

  Åhh! Dette innlegget gjorde meg sykt gladSmile
  Du er virkelig en inspirasjon for meg, og du er så sterk som er så positiv mens du er syk, og prøver deg frem! Så gøy Smile

 6. HC-mamma'n says:

  Dette fortjener du! Hjemmefengsel blir litt kjedelig i lengden? Men plukket du store kongler til din gamle mor da?

  • Nei, men jeg hadde faktisk tenkt til å spørre om du ville ha noen! Grin Vi skal dit igjen så om du vil ha får du si ifra så kan jeg alltids pakke bilen full av kongler…. R blir sikkert dødsfornøyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette