Sno’ place like home…..

Nytt hus betyr mye ny juledekor! Nylig fikk jeg disse tre sakene i posten, alle kjøpt på Amazon. De spiller alle julemusikk, men det er ikke akkurat en funksjon jeg tror vi kommer til å bruke…. De har riktignok alle lys, noe som er utrolig fint om kveldene. Nå er juletreet på plass og jeg er snart ferdig med dekorering av huset til jul. Nå mangler bare foreldrene mine, så kan vi endelig starte feiringen.

Uansett, julepost! Flere kommer…….

Jul er lys og jul er Disney. Denne heter An Old Fashioned Disney Christmas og er en julekule hvor det begynner å snø i kulen når man skrur på lys og musikk.

Bak sitter Donald og Langbein, totalt har denne 13 ulike karakterer. Heldigvis er Tussi med, jeg elsker Tussi.

Thomas Kinkade laget så utrolig mye fint! Denne heter Sno Place Like Home for the Holidays, og denne blir sansynligvis endel av julebordet vårt i år, siden fargetemaet passer perfekt.

Sist, men ikke minst, jeg har alltid likt julekrybber, til tross for at jeg aldri har vært religiøs. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en ting for dem, og mine veldig lite religiøse foreldre har en julekrybbe takket være meg. Mannen min er katolikk så derfor tenkte jeg å finne en fin julekrybbe til oss i år, men så fant jeg denne og den er julekrybbe og juletredekorasjon i ett. Detaljene er utrolige, den er som en historie i form av masse små figurer, og detaljene dekker både front og bakside. Igjen fra Thomas Kinkade, denne heter Glory to the Newborn King.JUL JUL JUL JUL! Smile Jeg gleder meg maks!

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

6 Responses to Sno’ place like home…..

 1. Elisejb says:

  Herlighet så fine ting! Den første ga meg nesten tårer i øyekroken. Er det noe jeg elsker mer enn Disney, er det snøkrystaller. Og lys og lyd. Og jul. Den hadde passet meg perfekt! Håper du får en fin jul, Hilde Christina Smile

 2. Adina says:

  Hei! Så fine ting! Jeg elsker videoene dine på youtube! du er så kul! Jeg følger rådene dine & de fungerer,tusen takk!Smile Big Smile

 3. Ida says:

  Så utrolig søt den første var! <3 Sånn vil jeg ha! Big Smile

 4. Andrea says:

  Utrolig fine ting.
  God Jul, jeg gleder meg noe helt mye!

 5. Moa says:

  Oioioi, siklesikle!
  Jeg har fått snow globe-fetisj i løpet av året og da passer det jo bra at Norge har så mange fine man kan få tak i. Silly
  Vakker pynt, rett og slett! In Love

 6. Marthe says:

  Oi, så tøffe de var – utrolig detaljerte. Hva er de laget av, vet du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette