Uken som sa POFF! og busy working bee med Puppemon

HVOR. BLE. DET. AV. DENNE. UKEN?! O_o Dette blir tidenes alt-mulig innlegg!

Hvem var det som sa at desember kom til å bli en rolig måned……? For det kan greit bare kastes ut av vinduet, hentes opp igjen, bombes, kjøres over med bil, grisebankes med balltre, deles opp i fjorten ulike biter, tennes på og BYE. Jeg leverte nettopp svar på spørsmål til et intervju på engelsk, hele verden skal plutselig ha tak meg på en gang, fakturering for desember er endelig på plass, alt må redigeres i hytt og pine og fandens oldemor, og jeg har ikke engang begynt på albumet til min mormor … Faen. Å stresse er så heftig lite lurt, for med en gang sier kroppen min BOOM!, men det er vanskelig å ikke stresse når det er 14tusen ting som skal på plass før neste uke. Denne uken har flydd avgårde, og selv om jeg har stått på konstant så er to-do listen min fortsatt lang som et dårlig år. Urgh.

De siste ukene har vært frem og tilbake med medisiner for å prøve å finne en dose som fungerer. Det har gått sånn halvveis ikke bra, neste uke er det endelig tid for siste form for behandling….jeg krysser alt jeg har for at det vil fungere, hvis ikke er operasjon plutselig noe jeg virkelig må vurdere. Grøss. Akkurat nå er formen ok-, noe som er mest irriterende fordi det ikke matcher humøret og lykkeboblene jeg har i magen. Den siste uken har jeg fått en rekke gode nyheter, ting går over all forventning, jeg synes kroppen min kan smile like mye som jeg gjør. Dumme kropp.

Det ble mye klaging, Esus. Jeg bør ikke klage, for dette ser ut til å bli en av de beste julene (julene…? dafuq…) vi har hatt, jeg gleder meg som en mopp i storm til foreldrene mine kommer og vi kan feire jul i det fine huset vårt, med the Fluffs og lille Pete. Pete har vært grinete de siste dagene, han er nok i ferd med å bytte hud igjen, og det gjør han ikke noe særlig hyggelig. Dessuten avskyr han badetid, noe som gjør at han bruker mye tid på å se på meg med et blikk som sier “Screw you mom….I’m not dirty….” Han er jo ikke møkkete, det er ikke derfor han bades, men drager får tilført vann gjennom hud, og det hjelper dem med hud-bytte-prosessen som skjer ofte når de vokser. Han har skiftet farge ørten hundre ganger den siste uken, enten fordi han absorberer varme, eller fordi han begynner å bli eldre og innser at verden er et skummelt sted. Jeg har forsøkt å la mannen drive mye med ham denne uken så de også får dannet et bånd, men så fort Pete driter så er det “He’s your baby!!” så neste uke skal ikke mannen få ta på ham engang!!! Neida, men Pete sovnet på øret til mannen i går, it was CUTE. I går lot jeg Pete utforske gulvet på rommet hans (ja, han har eget rom….vær stille, det er helt normalt) og heldigvis; han utforsket litt før han kom bort til foten min og bare “Mom…. I’m tired…”. Så klatret han opp på foten min og la seg til å sove på den. Det tar jeg som et godt tegn….. Han hater meg ihvertfall ikke.

Og når jeg stryker ham på hodet så lukker han øynene. ♥

Video av det ligger forresten på Instagram’n hans: PeteFluff.

Chester har fått en ny greie som jeg endelig forsto denne uka, jeg er litt treg. Han kommer bort til meg og sutrer og klager, syter og uffer seg, og jeg bare WHAT DO YOU WANT??!!!, jeg har ikke skjønt hva f det er han vil….. Men nå er mysteriet løst: Han vil sove på innsiden av meg, det vil lille Chester.
Han sutrer og sutrer, og står i sofaen og nistirrer på meg til jeg flytter meg så han kan sove inntil meg, da i mitt hjørne av sofaen. Så fort jeg flytter meg og han får plassert valperumpa si i kroken, så slokner han og lar meg være i fred. Ny vane, hokai. Han synes det er kaldt om dagen, generelt er det sykt trangt i senga vår om nettene…the Fluffs skal absolutt sove inntil (helst PÅ) oss, sukk og stønn. Søtt, men trangt.

Denne uken har vi fått så mange pakker at vi snart ikke har plass til flere esker og det sier endel for huset vårt er ikke akkurat lite. Juleshopping betyr alltid at jeg handler til andre, også litt til meg…så til andre, og så litt til meg… så jeg fikk min nye jumpsuit fra Nordstrom i posten her om dagen, og jeg elsker den! Den er varm som bare fy, og jeg føler meg som en husmor fra 80-tallet på vei for å stå på ski. Laugh

Det har blitt litt for mye pysjbukser i det siste, mest fordi jeg fryser rumpa av meg og ikke eier joggebukser, derfor: Jumpsuits! Varme jumpsuits i fleece. Fantastico!

Endelig fikk jeg bestilt ny Macbook Pro, herlighet som vi har utsatt det. Jeg er ikke akkurat en som drøyer kjøp eller mener at det å bruke penger er fy, men jeg er veldig flink med penger, jeg sløser aldri, jeg sparer mye, og når det er snakk om større kjøp synes jeg at jeg må jeg fortjene det. Det er koseligst når kjøp er for å feire noe, eller minner om noe man har oppnådd, og min nye MacBook Pro er for å feire at noe jobbrelatert har gått veldig, veldig bra. Dette året er jeg virkelig stolt av meg selv og det jeg har oppnådd, jeg har jobbet som en hest i det siste for å få visse ting på plass og nå kan jeg senke skuldrene, nyte resultatene, og unne meg en Macbook Pro med god samvittighet. Nå skal det sies at jeg trengte ny Macbook, min hvite lille venn har fylt tre år allerede, og det er vel sånn….tusen år i laptopalder? Jobben min er jo også utført på Mac så et spesielt unyttig kjøp var det ikke.

Et annet nyttig kjøp er hele barndommen min! Jeg fant denne samlepakken til bare 120 kroner, og hallo…… Den måtte jeg ha. Mannen fikk keyboard-piano-idiotiskdings som han aldri kommer til å bruke, og jeg tok med meg disse. IIIHHH!

Jeg gleder meg til å lese dem alle sammen, selv om jeg helst vil ha alle sammen på norsk også……. Jeg prøvde å lære mannen min å si Roald Dahl, før jeg lo i tre døgn. Jeg sier Roal… Daaal. Han sier ROUALLL DAAAAUUUL!!!!!!. Amerikanere ass, sukk.

Dyrehagen min har det bra, de gleder seg til å få besøk fra Norge siden de selvfølgelig er utsultet på kos og oppmerksomhet.

Sleepeh Dotteh og Rødhette.

Min lille Pokemon er litt grinete i dag, jeg har bedt ham drite i det med mindre han har lyst til å bli lunsj, HAH! Han ser ut som en Pokemon, Puppemon burde være mellomnavnet hans. Fortsatt er det enten håret mitt eller mellom puppene mine som er det beste i verden, og dersom jeg har oppsatt hår kravler han bort til hårfestet mitt og krafser ned hår så han får litt å sove på. Han er så himla RAR! Fortsatt skjønner jeg ikke at vi har en firfisle som kjæledyr…hvor i all verden kom det fra liksom?!

Mannen sier det samme, han skjønner ikke at vi har denne lille dotten som baby. Og ja, jeg er fullt klar over at det ser ut som han hater meg som pesten på bildet over. Det var bare det at jeg fortalte ham at han måtte bade…og da får jeg “the look of death”. Grin

Nå er det mer jobbdidub, før juletre og enda mer jobbdidub. I 2014 skal jeg skaffe meg en hobby, helt sant. Sansynligvis ikke.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

9 Responses to Uken som sa POFF! og busy working bee med Puppemon

 1. Hanna says:

  Heart Du er så bra!

 2. Svima says:

  Vil ønske deg en nydelig jul med de du er glad i. Smile Så krysser jeg fingre og tær for at kroppen din oppfører seg som kropper skal/bør. Razz

 3. Tante says:

  Det er flere som er stolt av deg, jenta mi !!!!! Du får det virkelig til. Både jobben din og alt dette med dataen, du er søren meg flink! Og så er du en kjempegod mamma for de på fire.
  Stå på!

 4. Ida says:

  Ønsker deg en kjempe fin jul!

 5. Sofie says:

  Ønsker deg en kjempefin jul med alle de du er glad i og jeg håper kroppen din er oppfører seg bra. Kos deg masse Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette