Og dagen da dragen fikk tilbake sin normale farge, og vi jublet i kor

Og etter noen timer sovende i håret mitt tar jeg frem dragen, og han er sitt hvite og lyse jeg igjen! Smile Black Pete is GONE!

Og dette bildet…..er fantastisk.

Han sover mens han holder fast i tommelen min, jeg smeltet så hardt at jeg nå bare er en dam. ♥

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

8 Responses to Og dagen da dragen fikk tilbake sin normale farge, og vi jublet i kor

 1. ninni says:

  Omg! Melder meg herved inn i fanklubben til Pete! Fineste dragen jeg har sett <3

 2. Maren❤️ says:

  Du har sånne rå kommentarer og overskrifter og alt mulig

 3. Mette Mari says:

  Søte Pete Grin
  Forresten; har du noen linker til nettsteder der de skriver om mulesingen, og hvorfor de sluttet med det i oppdrett av merinosau i Australia? Har lett som en gal på google, men finner ingenting! Krysser fingrene for svar!

 4. Benedicte Amalie says:

  Ååååh han er seriøst verdens søteste! Hva heter rasen(?) hans het igjen? Har nå funnet ut hva jeg ønsker meg til jul Smile -digger deg til månen og tilbake, twice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette