Dagen da dragen skiftet farge og jeg fikk helt fnatt

What. The. Ducking. Fluff. Is. Going. On (???!!!!).

Dagen startet som vanlig, jeg hentet Pete da jeg våknet for å være litt sosial, for planen var å la ham være i tanken sin stort sett hele dagen og jeg hadde lyst til å se ham litt før jeg ga ham fred. Da jeg gikk for å hente ham var klokka 12, jeg tenkte at hallo, han er våken nå! Neida. Pete sov……igjen, helt urørlig, jeg måtte regelrett vekke ham for å få liv i ham og han bare “DUUUUUDE. I’m sleeping! What the fluff, WHY are you waking me up?!” før han bare:

Zzzzzz……på brystet mitt. Sosialt dyr. Virkelig. Søt? SØT. Amagad, han er så søt.

Så dro mannen og jeg ut for å fikse gud og hvermann og da vi kom hjem, bare noen timer etter at jeg hadde hengt med den a-sosiale lille bolla, hadde han skiftet farge. Nå har han plutselig mønster på magen, bryst og han er mye mørkere….på bare noen timer.

WHAT??! Jeg titter inn i tanken hans, og der sitter Pete….eller, jeg tror det er Pete, kan hende han har teleportert ut derfra og blitt erstattet med Jens for alt jeg vet, men nå er undersiden hans svartstripet. I går var den helt hvit. Jeg skjønte ingenting, mannen bare “He’s ugly now.”, og jeg bare STFU DIN FORBANNA SØPLEMANN! også tok jeg Pete ut og nesten grein litt. For han kan ikke se ut sånn?!

Google ble tatt i bruk, og dragene fungerer som humørringer, de kan skifte farge når de er redde, skvetter, eller er kalde. Tanken hans er perfekt temperert, jeg er hønemor og helt panisk på at det skal være ok….så kanskje var det alarmen som skremte ham da vi skrudde den av, kanskje har Chester dyttet på tanken hans (ja særlig han hadde turt det forresten), we not know. Alt jeg vet er at babyen min ser helt annerledes ut, og jeg har grøsninger herfra til månen. Hvorfor vet jeg ikke, men da jeg så ham fikk jeg ståpels over hele meg. URGHHK! Han fikk en hel haug gresshopper til middag i dag siden han spiste litt dårlig i går, så det kan være at han rett og slett bare …… bestemte seg for å skifte farge fordi han har ørtentusen gresshopper i magen han må fordøye? Nei? Sukk. PS: Han har en liten bollemage i dag, for det ble virkelig en stormåltid på tassen i dag. Bollemage er søtt. Fortenk. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det nye mønsteret hans, men undersiden hans er egentlig ganske tøff. Det ser ut som han har på seg en mønstrete genser….men jeg savner den hvite Pete. Wræææl!

Han er forresten allerede bortskjemt, det er et problem etter bare en uke og tre dager hos oss. Han er håroman, helt fullstendig hekta på håret mitt. Har jeg håret oppsatt, så blir han helt forvirra og begynner å lete etter det. Han nekter å slå seg til ro, heller løper han rundt på kroppen min og bare “Mom, where is your hair? Where is it? WHERE??! WHERE IS IT!!???”. Rundt og rundt, opp i kragen, ned igjen, opp og rundt hodet mitt. I går tok jeg ham ut mens jeg vasket buret hans og da slo han seg ned på toppen av hodet mitt, der skulle han sove liksom. Jeg prøvde å si at hallo, du kanke sove oppå der! Men det kunne han.

Dotten.

Jeg fikk han nesten ikke ut, for han holdt seg fast mens han hylte “NO MOM, ME SLEEP IN HAIR!!”. Altså, han hyler jo ikke da, men det så ut som han sa akkurat det. Tar jeg ham ut av håret mitt kravler han tilbake, men først gir han meg et “Dafuq?! Let me sleep in your hair you dumb human! Geez.”-blikk. Og så fort jeg tar ned håret og har det hengende løst, så roer han seg umiddelbart. Finnes det hår-rehab for drager? Hvis ikke, kan noen lage det? Takk. Jeg snakker forresten drage, så det er derfor jeg forstår hva han sier. Host. Jeg er ikke gal, jeg lover.

Ellers har jeg så klart begynt å bli forkjølet-syk på toppen av alt annet, for det var ordentlig nødvendig. Våknet i dag med tusen insekt under huden og vondt i hele meg, og mens jeg forbannet verden og pakket meg inn i morgenkåpen min, lagde jeg en mental lapp i hodet hvor det nå står “Plukke møkk i hagen i shorts, singlet og skjerf = Ræva idé, HC. RÆVA.” Ingen sympati å få fra mannen heller, dust.

Tid for jobb med papePete (tok du an?!) på skulderen, Dottie som sover på en pute i sofaen, mannen spillende på Xbox, og Chester på bena som sitter og sutrer og mener vi driver dyremishandling. Med andre ord er alt slik det skal være. ♥

PS: Han er så fluff når han holder seg fast i tommelen min.

Ja, han er fullt klar over at han ser ut som ei padde.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagen da dragen skiftet farge og jeg fikk helt fnatt

  1. Ingvild says:

    Hva slags drage er det?
    Den er søtSmile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette