I ♥ Netflix: Ukens Yays og Nays uke 47

netflix

I forrige uke så jeg så mye dårlig at jeg er sikker på at intelligensen min ble senket noen hakk, men denne uken tok det seg heldigvis opp. Her er filmene jeg har sett denne uken, og som alltid, mine svært seriøse og gjennomtenkte meninger om dem.

Ed Gein

En annerledes film om en morder. Dette er historien om Ed Gein, fyren som i 50-årene hentet ut folk fra gravene sine og lagde lamper av dem. Denne filmen er riktignok en film som kan sees av alle, for den er ikke vinklet på alt det grusomme han gjorde, det er ikke meningen at filmen skal handle om det. Heller fokuserer filmen seg på barndommen til Ed og årsaken til at han kanskje ble som han ble. Du får faktisk sympati med ham, og du lærer noe om hvor viktig barndommen vår er for hvordan vi vil ende opp som voksne. Søteste morderfilmen jeg har sett så langt, verdt å se om du er som meg og er fascinert av seriemordere og årsaken bak hvorfor folk flipper helt og blir “rare”. Ingen superspennende film på noen måte og den er litt treg, men den er veldig historisk korrekt, noe man sjelden ser.

The Snowtown Murders

Historien om en rekke mord som skjedde i Australia i 1999. Først og fremst, dette er ikke en film du ser dersom du er under 18. Og ikke få helt “Amagad, da skal jeg hvertfall se den!!!”, for jeg anbefaler den ikke til dere over 18 heller. Den er lang, treg, kjedelig, Zzzzz…… En film som så vidt beveger seg fremover. Den har noen scener som man ikke trenger å se som ung, eller gammel for den saks skyld, men den er imponerende lite blodig og gory til å være en film om en fyr som drepte en haug av folk og puttet dem på tønner. Creds for at de klarte å lage en film som handler om seriemord, uten at man faktisk ser noe spesielt til ofrene eller selve mordene. Du blir nesten litt sånn “Har de drept noen enda….?”, hvorvidt det er positivt eller negativt vet jeg ikke, men filmen er …. snork. Dropp og skipp med mindre du virkelig er interessert i saken.

The Cottage

Et par leier ut … cottage’n sin til en dude som er forfatter. Dude er rar, dude er gal, dude skal være hot, dude er ikke hot, dude er overraskende fordi dude spilles av eksmannen til Courtney Cox, og han er bare… ja. Uansett, denne kan godt sees om du har noe i bakgrunnen, men du bør følge med litt også fordi du må få med deg galskapen. Sær, rar, wtf feiler det folk….. men en twist på slutten jeg IKKE så komme, og jeg ser alltid twister komme! Så det betyr at twisten er bra..filmen er ok.

Civic Duty

En dude som leser litt for mye nyheter og er overbevist om at alle brune mennesker er satan, blir besatt av den nye naboen sin, Muhammad. Hvorvidt han het Muhammad vet jeg ikke, men vi kaller ham det for å få frem poenget. Er han terrorist, er han ikke terrorist? GUD SÅ SPENNENDE! Nei. Dette er den perfekte bakgrunnsfilm for meg, den var helt super å ha i bakgrunnen mens jeg jobbet, men hovedpersonen er en sånn fyr du får inntrykk av at er typisk wannabe-Hollywood. Litt sånn pusete “Gud jeg synes jeg er heit”-fyr, og av en eller annen grunn blir det bare faen så feil. Han spiller …. ok? Men tjaaaa. Festlig konsept da, det skal de ha. Ikke en film du trenger å se, men bakgrunnsfilm? Funker.

A Horrible Way To Die

Fyr er morder. Fyr har ekskjæreste som sørget for at han havnet i fengsel. Fyr har sluppet ut av fengsel og er på jakt etter ekskjæreste. Denne overrasket meg, for den var bedre enn omtalene sier? Jeg forventet idioti. Måten den er filmet på gjorde meg svimmel… de kunne kanskje holdt seg til tradisjonelt kameraarbeid, for den merkelige måten å filme alt på gjorde nada for filmen i seg selv. Twisten I LIKE, og den fikk meg til å tenke….. visste hun at det kom til å skje? HMMM? Helt ok, kan kan sees.

Manic

Gutt denger en fyr med balltre og havner på en institusjon for unge mennesker som er litt sånn trøblete liksom. Også er det masse skjelvende kameraarbeid og jeg tror det var en fin slutt, men seriøst..jeg så denne bare fordi Joseph WhateverhanHeter spiller balltregutten, og jeg fulgte ikke godt nok med til å få med meg en cm. Jeg tror jeg må se denne igjen…… Sukk.

Woman Wanted

What. The. Actual. Fuck. Far og sønn forelsker seg i samme dame. Kiefer Sutherland, han dotten i 24, spiller…. hva spiller han? Jo, han skal liksom tror jeg spille en fyr som er ung, men han ser jo ut som han er godt over 50?! Han snakker om dorm, noe som betyr at han helt sikkert er i 20-årene og på college, men dette ga bare ingen mening i blomsteråkeren. Ikke bare det, men måten alle snakker på gir deg følelsen av at de tror de er midt i et teaterstykke og fremfører dikt, fremfor å være i en film hvor man hallo, snakker ikke sånn!!! Denne klarte jeg ikke å fullføre, den var dum som en stokk.

Stalker

Britisk film om en dame som flytter et eller annet sted fordi hun har skrivesperre. Også er det en annen dame med i filmen….og en fyr. Og blod. Og mer enn det vet jeg ikke…for den var treg. Noen blir stalket vil jeg tro? Host.

A thousand cuts

En suksessfull hollywood director får besøk av en kar som ikke akkurat liker ham, mener han er skyld i noe, og synes det er en god idé å drepe fyren. Om denne filmen hadde endt i noen andres hender kunne den blitt bra, spesielt med twisten den har på slutten, men Esus og fandens oldemor som skuespillerne suger. De ødela alt, lavbudsjetts dustefilm. Sukk. NEI.

Angels crest

Ukens vinner! En ung far mister sønnen sin, han fryser ihjel…og den lille byen han bor i lar ham ikke akkurat tro at det ikke var hans feil. Denne er søt, interessant, og slutten fikk meg til å tenke. Du får innblikk i småbyer i USA og at det ikke alltid er positivt at alle kjenner alle, og han dotten som spiller Klaus i The Vampire Diaries (som ikke er superhyggelig i virkeligheten forresten, og mye kortere enn man skulle tro), spiller bra. Ikke en fantastisk film verdt en Oscar, men jeg likte denne faktisk godt.

Darkness

Ikke en film jeg så på Netflix……. men jeg nevner den likevel så du slipper å se den. Anna Paquin er søster i en familie som flytter fra statene til Spania inn i et hus som er…. spesielt. Denne filmen gir ingen mening. Hei, en mor ser barnet sitt med heftige blåmerker over halve ansiktet, men reagerer så vidt..? De har nektet Anna Paquin tilgang på BHer i denne filmen bare for å gjøre den bedre. Det funket ikke. Og vil du absolutt se henne naken er det da for f bare å se True Blood?! Mannen min anbefalte denne filmen. Mannen min er teit.

Ellers synes jeg dere kan se We’re the Millers.

This entry was posted in Bøker og filmer. Bookmark the permalink.

12 Responses to I ♥ Netflix: Ukens Yays og Nays uke 47

 1. Maja says:

  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men..
  Barbie.blogg.no

 2. Anonymous says:

  Hva er den beste filmen på netflix du har sett som ikke er skrekk?

 3. Sara says:

  Har du sett serien American Horror Story? I så fall; hva syns du? Grin

 4. Iselin says:

  Har du sett The Woman In Black? I så fall, hva syntes du??

 5. Silje says:

  Hei. Har hørt at du har møtt flere Vampire Diaries skuespiller blant annet Ian Somerhalder, Nina dobrev og tydeligvis han Klaus duden som du nevner her. Jeg er veldig interresert i The Vampire Diaries og det er min favoritt serie så visst du ikke kommer på noe å skrive om en dag eller noe hadde det vært veldig gøy å få lese ett innlegg om da du møtte dem og hvordan de var i “virkeligheten” osv.
  Bloggen din er best, klem Smile

 6. Maylen H says:

  Haha, så moro at du skrev opp Darkness! Jeg og mine yngre søsken så den filmen hjemme for mange herrans års siden, og syns den var SÅ skummel/ekkel Laugh (har den enda, og er vår lille, interne sett-den-100-ganger-selv-om-den-suger-film).
  Ikke spesielt bra, nei, men har uansett aldri, aldri likt scener hvor folk er i mørke rom også løper skygger rundt omkring uten at de ser det..

 7. Signe :) says:

  Hei!
  Leste litt om Ed Gain på nettet, altså den virkelige Ed Gain. Filmen stemmer bra med den virkelige, mye av det du fortalte om fra filmen var noe han virkelig gjorde! Interessant å lese, muligens littegrann spesielt Laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette