Akkurat nå #5: Sovne stående med lilla sløyfer på.

Akkurat nå: Akkurat nå er dagen offisielt over, og i morgen har jeg en fridag. FRIDAG. Herlighet, jeg jubler av glede. Denne uken har vært en eneste lang dag på jobb, med noen festlige bivirkninger og enda mer medisinstyr. Visste dere at det går an å sovne stående? Ikke jeg heller, men denne uken sto jeg og jobbet ved kjøkkenøya vår og da jeg lukket øynene i noen sekunder, kjente jeg at bena ga etter under meg. Det var da jeg fant ut at det var helt greit å gå og legge seg. Det vil si, først begynte jeg å se lyn på veggene og dverger i øyekroken….før jeg faktisk svarte høyt ut i luften på noe som ikke ble sagt til meg. Som å drømme i våken tilstand. Festligste var at jeg drømte at mannen sa “Are you sure this is a good idea?” og jeg svarte MHM! før jeg innså at nei, dette var ikke en veldig god idé. Men får jeg sove når jeg legger meg? Nei nei, så klart ikke.

Her sovnet jeg mens jeg skrev sms. Det har skjedd altfor mange ganger denne uken, plutselig sender jeg avgårde ting som “Du burdeskriveennensnewkwkr”, “Fett er venste side av baken!” og “R vekket .!meg……’84$-8$2.” Jeg visste ikke det var mulig heller, men jeg sovnet faktisk på do. Man våkner fort idet man begynner å synke fremover eller iPhonen faller i gulvet, men likevel. Nye opplevelser dere, de har det vært mange av denne uken.

Her sovnet jeg igjen… to ganger faktisk. Før iPhonen rettet ‘så sliten’ til ‘somaliere’, det var jo nesten det samme.

hei hvor det går

Fordi jeg ikke blir bedre på de medisinene jeg nå tar, måtte jeg endre dosen……og det er altså ikke slik at de nå har forberedt et fint rom på lukket avdeling til meg, det er bare det at medisiner betyr heftige, nye bivirkninger. En av dem er at søvn er noe du drømmer om når du er våken, ikke noe du faktisk er i stand til å få til. Men i kveld, i kveld skal jeg faktisk krype til korset og si ja til en sovepille. Jeg er offisielt ferdig med våkennetter hvor jeg ser dverger og svarer folk som ikke er til stede. Etter å ha ryddet, vasket, laget pizza, og vært nok husmor for i dag, skal jeg ta kvelden. Og alle hjerter gleder seg. Mannen gleder seg ikke, for jeg sier plutselig ting til ham som ikke gir noen mening og han begynner å bli litt sånn halvskremt.

Elsker: De er lilla. De har sløyfer på seg. Jeg mener…… var det noe spørsmål om at de skulle bli mine egentlig?

UGGs

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

Hater: Anklene mine. Eller rettere sagt, mangelen på dem. De forsvant i går, og jeg har nå så mye vann i bena at moren min begynte å grine da jeg sendte henne bilde av hvordan de så ut (jeg skulle ønske jeg overdrev). Bivirkniger dere, det er det beste jeg vet. Også har jeg blitt halvveis forkjølet med en hoste som kan skremme satan på flatmark. Generelt er kroppen min A-OK om dagen. Eeeeh nei. Ikke bare føles den ut som deig, den ser ut som deig. Hele meg er en stiv stokk av faenskap, det gjør vondt overalt, og så klart har leddene mine igjen begynt å verke så mye at jeg hyler av smerte.

På iPhonen: Gaypal. For hadde jeg ikke hatt iMessage og ham nå, da hadde jeg visnet.

Dagens latter: Det faktum at mannen min er kledd i tykk bukse, genser, Dale of Norway ullgenser over genseren, ullsokker og LUE inne. Jeg har på meg maxikjole, og jeg synes det er varmt her. Om natten sover han i fleecebukse, langermet genser, teppe, og dundyne…. og selvfølgelig sokker. I sommer var det syting hver gang jeg skrudde på airconditionanlegget, nå er det tid for hevn. Skru på varme? Ikke faen mister, du kan kle på deg. Nå er det MIN tur, dette er MIN sesong, vi lever i MIN verden nå, MUAHAHAHAHA!!!!! Med mindre Chester er kald på ørene sine, da må vi skru på varmen…….

Dagens fine: At mannen min sørger for at jeg våkner til en Coldbuster fra Jamba Juice hver morgen. Coldbuster er en drikk stappet full av vitaminer, den smaker nom og regnbuer, og selv om den ikke ser ut til å buste cold’en min, så er mannen min snill likevel.

På TV: Stalker. En britisk film jeg er langt over halvveis ferdig med, men som jeg ikke helt … vet. Jeg aner ikke hva den handler om utover det jeg leste før jeg begynte å se den. Pffft, drittfilm.

Leser: Theo and Beau, og det burde du og. Jeg hviner av cuteness overload. Å se henne gå fra 29 000 til 128 000 følgere på Instagram i løpet av noen få dager… WHOA. Vofsen er hentet fra Santa Cruz, det er ikke langt herfra…..det kan hende det er noen søsken av ham igjen…..nei. La oss glemme den idéen før den tenkes.

Glede seg til: Helgen. For da skal jeg leve i pysj og produktivitet. OG jeg skal sette i gang min første konkurranse her i denne bloggen, og det blir så sinnnnnsykt fun.

 

Nå er jeg somaliere igjen. Så god natt, god jul, og pris herren over at du har ankler. NIGHT!

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

15 Responses to Akkurat nå #5: Sovne stående med lilla sløyfer på.

 1. Maia Karoline says:

  Haha! Blir somaliere i ansiktet av å le så mye

 2. elisabeth says:

  ååå herregud,,, jeg ble nettop forelsket i UGG´s ene dine <3 god bedring

 3. Marte says:

  Hei!
  Mener å huske for noen år siden at jeg hørte at produksjonen av UGGS var lite dyrevennlig. Vet du om det fortsatt er tilfelle?

 4. Melis says:

  Denne posten fikk meg til å le, takk du. Her sitter jeg klokken to på dagen og kjeder meg bust, men så kommer jeg hit og du får meg til å le. Elsker bloggen din. <3

 5. Jeanette says:

  Kom over dette da jeg skulle se etter noen fine skilt for å gi i julegaver til mine venninner, og tenkte på deg med en gang jeg så det! Ugler <3

  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=11257

 6. Silje says:

  Min iPhone rettet glidelås til glidemiddel… Heldigvis oppdaget jeg det før meldingen ble sendt avgårde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette