I ♥ Netflix! Ukens yays og nays uke 46

netflix

Dette har vært en maks jobbuke for min del, og jobbuke er Netflixuke, for der det jobbes, sees det også film. Og fy gressklipper så mye elendig dårlig jeg har sett denne uken. Jeg tror jeg har brukt opp Netflix?! UUUUUUL!

Det mest underholdende og det jeg liker best på Netflix er per nå Braxton Family Values. Jepp. Toni Braxton og søstrene hennes sin reality serie. Elsk. Anyroad, her er ukens filmer og min, som alltid, talentfulle og grundige vurdering av dem. Når jeg blir stor skal jeg bli filmanmelder, åpenbart. Om noen tok dette avsnittet alvorlig, vær snill og gå vekk.

Norman

Gutt har mistet moren sin, med en far som er døende av kreft. For å takle det hele forteller han venner og sin nye kjæreste av det er han som er døende av kreft. Søt, kjedelig, helt…. ok. Nei, ikke helt ok, bare litt ok. Mest kjedelig. Ingen ordentlig slutt, med mindre du liker slike åpne endinger som jeg er overbevist om at skal være dype og mystiske, men som jeg bare gjesper av. Grei å ha i bakgrunnen mens du gjør andre ting, men zzzzz. Søt? Litt søt.

Citadel

Ukens vinner! En gravid kvinne blir drept av en gjeng med barn eller ungdommer med hetter, men babyen overlever, og faren, som nå sliter med sosial angst og fobier, må takle de hettekledde krekene alene… og de er ikke spesielt hyggelige. Barn i skrekkfilmer er alltid creepy, og selv om presten irriterte meg endel er denne absolutt verdt å se. Den er grå, creepy og kald. Liker!

In her Skin

Basert på en sann historie, en jente forsvinner og “taperen” i kretsen hennes blir mistenkt. Hun som spiller taperen spiller utrolig bra, faren til jenta som forsvinner ødelegger riktignok endel fordi han spiller så elendig dårlig. Jeg skrudde den nesten av fordi jeg syntes han var helt dust, men fordi den har fått god anmeldelse her og der og også er basert på en sann historie så jeg den ferdig, og det er jeg glad jeg gjorde. Den er ikke fantastisk på noen måte, men en grei film man godt kan bruke nesten to timer på.

Throttle

Fyr som ikke akkurat bare har rent mel i posen, blir fanget i et parkeringshus med en bil som ikke fungerer og ingen måte å komme seg ut av parkeringshuset på. En diger truck vil helst se ham splattet utover en vegg, og han må kjempe for å holde seg i live. Hvem er ute etter å drepe ham? Hvem bryr seg? Dårlig skuespill, dårlig alt i hele verden. Eneste positive er at duden er helt ok å se på, men det reddet virkelig ikke en dritt her. Dropp, skipp, urgh.

Darkroom

Jente som fyllekjørte og drepte noen folk ender opp i et hus hvor tre spinnsprøherpagale søsken forsøker å “purge her of her sins”. For hun er en DIRTY GIRL! Who’s a dirty girl? SHE IS! Festlig tenåringsblodoglittgørrblablabla, med kristent innhold på toppen. Helt… nei. Jeg jobbet litt for aktivt mens den sto på så jeg må helt ærlig si at den ikke gjorde noe spesielt inntrykk på meg. Festlige karakterer da? Noe sånt. Jauda.

The Double Hour

Beskrivelsen av denne filmen var at en dame ble skutt i hodet og etterpå opplevde syner og rare ting. Jeg satt i 45 minutter og trodde jeg så feil film, for det var da ikke det den handlet om?! Til den plutselig handlet om det likevel, men det får man altså vite etter 45 minutter. Dette er en spansk film, så jeg var faktisk tvunget til å følge med og lese hva de faktisk sa….. og den er grei. Kan godt sees. Yep. Veldig bra? Nope. De klarte ikke å fullføre twisten på slutten slik at det ble “AHA! ÅÅÅJA. Ah, så luuurt!” Det ble bare “Ok. BYE!”

Long distance call

En jente taster feil telefonnummer for å ringe sin mor og ringer istedet en kvinne som er i ferd med å bli myrdet av en dude. Duden ringer deretter jenta hver gang han dreper en ny. Idéen er god den, men jeg klarte ikke å komme over at hovedpersonen er hun irriterende Abby i Dawsons Creek. Hun var bra i den rollen, men det stopper liksom der. Og denne filmen skulle liksom ha en fantastisk genial twist på slutten som bare ble…… halvveis interessant. Verdt å se? Tja. Igjen en film som godt kan sees mens man driver med noe annet.

The Expelled

Elever på en skole som er sinte på verden, tar hevn på lærere ved å slakte dem. Det kunne jo blitt en ganske bra skrekkfilm om det hadde blitt gjort riktig, men det ble det selvfølgelig ikke. Tregt skuespill, tregt alt, GJESP. Helt grei å ha i bakgrunnen, men ikke akkurat verdt å hente popcornet for. Hovedpersonen var bare så treg at det ødela mer enn det burde. Slutten skulle sikkert være AWWWW, men på det tidspunktet ga jeg så totalt blanke i alle filmen inneholdt at jeg helst ville at de alle skulle dø på en gang. Hopp over denne.

Darkness Falls

Dame som ble slaktet for 100 år siden dukker opp som tannfeen og lager drama…? Jeg mener, hæ? Den hadde en score på 3/5 på Netflix, eneste grunnen til at jeg gadd å se den. Og her har jeg gått rundt hele tiden og trodd at tannfeen ser ut som en … vel, fe, også ser hun egentlig ut som en kvinnelig og hvit utgave av Zorro? Hokai. Typisk tenåringsskrekkfilm du bør se bare fordi den er annerledes og latterlig dum. Har noen skvett-elementer her og der, men hovedpersonen burde vurdere et skuespillerkurs eller 50. Latterlig underholdning, men ikke super…ikke bra heller egentlig, bare festlig.

Shadow People

Det er faktisk grenser for hva jeg gidder å bruke tiden min på også, dette er forbi min grense, ned i en grøft, opp en bakke til en låve, inn i låven og baklengs inn i en fyrstikkfabrikk. Elendig kvalitet, så dårlig skuespill at jeg nesten grein, og hva handler den om? Et par er ikke lenger dødelig forelsket, de er sjalu på de de leier leilighet hos….og de liker kokain. Lenger kom jeg ikke, ikke engang jeg gidder å se denne ferdig.

Blackbird

Fra kokain til heroin, et par som er hekta forelsker seg. Er du ikke egentlig forelsket i alle på heroin? Nei? Jo. Nei? Jeg trodde heroin var litt som morfin og for å si det sånn, jeg sa en gang til en sykepleier at hun hadde sååå fiiiiint håååååår, da jeg var på akutten og de boostet meg full av den greia som er sterkere enn morfin, men som jeg aldri husker navnet på. Og uken på sykehuset, jeg hadde lyst til å si til flere at jeg var glade i dem. Drugs are bad, mmkay? Hva snakket vi om? JO, filmen! Blackbird. Jeg vet ikke hva den handlet om, for jeg sovnet nesten etter en halvtime så jeg skrudde den av. Ehe. Men hun fikk HIV og hepatitt og det var sørgelig og kanskje døde alle? Hva vet jeg, jeg fullførte den ikke.

Tony

WHAT?! En dude som mildt sagt er litt spechuuul, dreper folk. Også ser han film. Og den er britisk og gir ingen mening, og jeg fikk ikke med meg slutten og gadd ikke å spole tilbake for å se hva som egentlig skjedde for fytti granskaug så elendig dårlig dette var. Netflix, du har sviktet meg! Og methavhengige som … et eller annet også døde de fordi Tony ikke liker awkward situasjoner og sånn. Og herregud, hva skjer med verden.

Killer Instinct

Og premien for verdens mest ræva skuespill i en skrekkfilm noensinne går til…… ALLE i denne filmen. Ungdommer, som sikkert skulle være i high school alder, men som alle ser ut som de er godt over 30, er i et gammelt sinnsykehus eller noe jeg strengt tatt ikke gadd å engasjere meg i, og der er det en morder. Fantastisk originalt manus, virkelig. “Hey hey! Kameraten min ble nettopp kuttet opp i førti biter, det er åpenbart en morder løs i huset, la meg gå og pisse alene.” Serr, noen må avlive denne filmen med saks. Den er ikke morsomt underholdende engang, du vet en skrekkfilm suger når de må dytte inn en haug av sex og tåsuging (no joke) for å desperat forsøke å redde handlingen. Det funket ikke. Den suger. Jeg heiet på morderen, the end.

 

Denne uken har jeg brutt regelen min om at jeg alltid skal fullføre filmer jeg starter på……….igjen og igjen, og igjen. Netflix, skjerp deg!

This entry was posted in Bøker og filmer. Bookmark the permalink.

7 Responses to I ♥ Netflix! Ukens yays og nays uke 46

  1. Silje says:

    Du burde se ´´The perks of being a wallflower´´! Den er bra Smile

  2. meg says:

    om du likker thriller (skrekk), bør du se i spit on your grave. Den er dritbra. Smile i love it. du får ha en kjempe fin uke. Smile hilsen: meg

  3. Renate says:

    Jeg for min del liker netflixserien “Derek” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette