Days like these / Takknemlighet

The happiest people don’t have necessarily have the best of everything, they just make the best of everything.

good dayJeg føler meg som ute av en grusom koma!

Tirsdag og onsdag var et blurr. Hver tolvte time hele uken har smertene angrepet leddene mine i en slik grad at jeg hulkeskrikegråt mens jeg ventet på at smertestillende skulle gi meg fred. Så fort jeg følte meg ok satte det igang igjen, og fordi nettene bare var gråt og bokstavelig talt hyling, ble jeg en halvdød zombie når dagen kom. Smertene var ubeskrivelige, og det er ingenting annet jeg kan gjøre enn å tygge piller og vente på at det skal gi seg. Medisinene som gir meg smertene må jeg ta fordi de hjelper mot den faktiske sykdommen jeg har, stort ondere sirkel blir det ikke. Smertstillende gjør meg ufattelig susete så de to siste dagene besto egentlig bare av det å ligge på sofaen og glede seg til å kunne legge seg igjen. På et tidspunkt klarte jeg ikke å tråkke ned på den ene foten, og med mannen min på jobb var det å kravlehalte seg rundt i huset for å få dyra foret og luftet. Mannen min er igjen min klippe. Jeg vil ikke vekke ham når smertene angriper meg, for det er jo ikke stort han faktisk kan gjøre fra eller til, men han står opp, henter ispakker og holder rundt meg mens jeg klemmer han istykker og hulkeskriker, helt til medisinene endelig kicker inn og jeg endelig sovner. Kanskje kan han ikke gjøre mye på smertene, men han er fin å klemme ihjel når smertene skyter gjennom knærne mine og jeg blir helt desperat i kjent vet-ikke-hva-jeg-skal-gjøre stil.

MEN! I natt våknet jeg ikke av intense smerter, og da jeg våknet og ankelen min knurret faretruende tok jeg smertestillende med en gang for å unngå et skikkelig anfall. Og det funket! Dagen i dag var derfor helt fantastisk, det er dager som disse som gjør at jeg blomstrer og faktisk ikke ser på det å være syk som verdens undergang. Vi spiste lunsj på et av de koseligste restaurantene i denne byen, og jeg tvang mannen til å godta at jeg kjøpte Xboxspill til ham. Han er håpløs på å motta gaver, mens jeg elsker jo å gi bort ting så hver gang det endelig er noe jeg kan gi ham, må jeg regelrett dytte ham vekk for å få lov til å betale. Å skjemme ham bort er nært ved umulig. Dusten. Han skjemmer meg bort konstant, han fortjener en gigantisk premie for alt han har gjort for meg siden vi traff hverandre.

Resten av dagen var jobb, jobb, lage pizza til familien, jobb, og jobb. Endelig føler jeg meg i god nok form til å jobbe igjen, men det føles ikke som jobb. Ofte kan jeg føle meg lite produktiv fordi jobb ikke føles som jobb. Å jobbe er fantastisk gøy, spesielt nå hvor det går mot jul og jeg og samarbeidspartnerne mine har flere morsomme prosjekter på gang. I tillegg har jeg flere nye samarbeid jeg nylig startet, og det krever alltid litt ekstra jobb og ting som skal på plass. Allikevel, det er så gøy! Og jobb skal jo ikke være gøy….. så jeg vasker klær og tørker støv for å føle meg produktiv. Hardt liv.

Dagens detaljer var røde, røde og mer rødt. Nå er det virkelig den perfekte temperatur ute, 24 grader med vind er helt meg. Mannen min gnåler allerede og sover med langermet genser og fleecebukse (nei, jeg tuller ikke), mens jeg føler meg som en fisk i behagelig vann.

antrekk2 House of HarlowFavorittskjørt (nå har jeg det i fire ulike farger, behagelig og fantastisk) fra Bcbgmaxazria, skjorte fra Nordstrom og smykke fra House of Harlow. Skoene som ikke synes er fra Clarks – så klart! Smile

Nå er endelig høstkransen på plass på utgangsdøren vår, og hele huset er høst.

Wreath

I dag fikk jeg den ene julegaven fra foreldrene mine, en herlig stor jakke fra IRO som jeg raskt pakket vekk igjen fordi jeg vil at den skal være ny til jul. Den er så fin! Jeg gleder meg til å dra til kaldere vær og begrave meg i den og UGGs. Det lukter høst i huset, det er høstfarger rundt oss, og alt er lunt og varmt med tøfler og stearinlys. Jeg bare elsker denne årstiden. Til og med the Fluffs virker mer komfortable, nå er de ute så lenge de får lov eller kan, de ligger og drar seg i gresset og bjeffer på nabohundene dagen lang før de kommer inn og er fullstendig dekket av gress.

Og bare så det er sagt, livet blir 110% bedre med uglepysj. Jeg kastet ut en rekke gamle nattkjoler og nattskjorter denne uken, og handlet inn en rekke nye fra Nordstrom, favorittbutikken min hvor jeg stort sett kjøper alle klærne mine. Da jeg fant denne som både var lilla og som hadde ugler på seg, var det egentlig ikke et spørsmål om jeg skulle ha den eller ikke så jeg kjøpte to. I tillegg til en med pingviner på…… ja, jeg er 12 år i hodet.

UGLERedigerer videoer i uglepysj og briller. Days like these.

Den perfekte dag er over, faktisk er en ny dag her allerede. Når jeg har hatt to dager uten muligheten til å jobbe går jeg inn i en heftig jobbmodus hvor jeg gjerne jobber en halv dag og en hel natt i strekk. Man skulle tro blogg var lite jobb? Eh, nei. Iblant skulle jeg ønske jeg kunne klone meg selv så jeg får gjort mer, det er alltid noe å gjøre. Ikke det at jeg kan klage, at det er mye å gjøre betyr jo bare at jobben min går bra, og fremfor å mislike det jeg gjør så synes jeg det er koselig å ordne, styre, planlegge, redigere, skrive, osv osv. Jobb gir meg en utrolig god følelse, en av de beste jeg kjenner til. Jeg liker å klage over idiotiske ting bare for å få ut damp, og alle vet jeg liker å bitche for å underholde i videoer for å underholde, men når alt kommer til alt har jeg ikke noe å klage over. Tankene mine er veldig lite klaging og veldig mye takknemlighet, det går ikke en dag uten at jeg bruker tid på å være takknemlig. Til tross for et lite kaos hver eneste dag er jeg heldig, og det er jeg fullt og helt klar over.

Jeg tror det er en viktig del av å få det bra, det å sette pris på det du har og vise at du gjør nettopp det. Nå er ikke jeg religiøs så jeg kommer ikke fra et religiøst standpunkt, men jeg tror absolutt at dersom man ikke er takknemlig for det man har, så vil man heller ikke få flere gode ting sendt sin vei. Takker man …. hva nå enn man tror på, hver dag, vil man tiltrekke seg mer av det man setter pris på. Å være utakknemlig, eller en typisk bortskjemt drittunge som ikke setter pris på noe vil ikke føre noe sted. Det man har i fokus er det man tiltrekker seg mer av, det er vel det nærmeste jeg kommer en tro eller en form for religion. Noen tror at Gud sender gode ting din vei, jeg tror heller at universet eller noe udefinerbart er det som gir deg det du fortjener eller trenger der og da. Kanskje er det ikke alltid det du vil eller ønsker, men det du trenger for å komme dit du vil og oppnå det du ønsker. Som denne sykdommen min. Den er ikke akkurat noe jeg ønsket meg eller noe jeg vil leve med resten av livet, men det var kanskje det jeg trengte for å kunne se verden på en annen måte, sette pris på de små tingene, se meg selv på en annen måte, og lære alt det jeg har lært det siste året. Du får bare servert eller sendt det du er sterk nok til å takle, og du er mye sterkere enn du faktisk tror du er. Dette med at “Dette klarer jeg ikke, det er for mye for meg” stemmer sansynligvis ikke. Du vet bare ikke hva du er i stand til enda.

Dagens lille tankerekke! Smile Fine dager gjør meg tankefull.

Jeg ber stille om at jeg slipper mer leddsmerter denne uken så vi kan nyte morgendagen og ha en rolig helg. Det verste med å ha så vondt er egentlig at the Fluffs blir redde, spesielt Chester blir så lei seg at han synker sammen og ser ut som 14 begravelser. Jeg får så utrolig vondt av ham så jeg forsøker å holde munn og ikke se ut som jeg har vondt, men spesielt enkelt er det ikke når det bikker over til en smerte som er verre enn noe jeg har opplevd tidligere….. og la oss bare si at jeg har vært med på et par ting som var mindre enn koselig.

Fin dekor fra restaurant i dag:

<3

Håper alle får en fin helg! Tips meg om filmer jeg burde se på Netflix, JA!

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever, Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

26 Responses to Days like these / Takknemlighet

 1. Nadine says:

  Huden din In Love
  Hva har du på leppene? Så feldig fint ut

 2. Nina says:

  * Dexter(er en serie da)
  *Frozen
  *Wrong Turn
  *Piranha(er så dårlig at det er morsomt)
  *Duplex
  *Deep blue sea
  *Choose(har ikke sett den selv, men har venner som sier at den er bra)
  Vet ikke om du har samme filmsmak som meg daSmile

 3. emilie says:

  Elsker bloggen din. Har fulgt deg lenge på youtube så på instagram så på bloggen bare elsker deg sååååååå stor fan. Er også med på konkurransen din. In Love. Fortsett med alt du gjør.

  Hilsen din største fan. Kiss

 4. Eline says:

  Smykket er bare helt utrolig fint!♥
  Forresten, feirer du og mannen din thanksgiving siden dere bor i USA isåfall hva synes du om thanksgiving?

  • Ikke noe utover at vi laget Thanksgiving middag med kalkun og alt det rare som følger med. Mannen min har aldri feiret eller brydd seg noe særlig, og vi har ikke noe kontakt med hans familie så det er ingen typisk familiegreie for oss. Bare nom mat med oss og nuffene Smile

 5. Svima says:

  Gode menn er gull verdt Smile Håper du får ei flott helg. Smile Siden jeg oppdaget bloggen din er jeg kommet til side 150!! Razz Liker masse. Mye fine tanker du har, gøy å lese for ei “gammel” dame som meg. Wink

 6. Iris says:

  Å det smykket er så fint, så nettopp en film hvor en jente har det i grått In Love

 7. Camilla says:

  Så godt å se du har det bedre igjenSmile Her svinger det som vanlig veldig, men med gode dager innimellom er det “verdt” det. Andre mennesker hater husarbeid, jeg er lykkelig og takknemlig når jeg klarer detWink Sykdom er fælt, men som du sier, det kan bringe økt takknemlighet for de små tingene ogsåSmile
  Antrekket ditt her var kjempefint, skulle ønske det var varmt nok her fremdeles til slike klærSmile Håpet formen din holder seg fortsatt bra fremoverSmile

 8. Stine says:

  uavhengig av hvor syk du måtte være, du ser virkelig smashing ut om dagen, det må jeg si. Perfekt hud, og rett og slett fantastisk pen.
  Du er en inspirasjon i forhold til hvordan du klarer å se det positive i ting, selv under tøff sykdom.
  PS : den pysjen var råkul Smile

 9. Mia says:

  Skjørtet!!

 10. Sofie says:

  Helten i central park (om en hund)

 11. KL says:

  Hei Smile

  Svarer på mailen din senere. Tusen takk for tilgang til innlegget, blir bare mer og mer imponert over deg.

  Klem

 12. Helene says:

  Dette innlegget var nøyaktig det jeg trengte å lese i dag! Jeg sitter midt oppi den verste arbeidtåken i løpet av mine snart 5 år som student, med jobbing fra tidlig på morgen til langt på natt, minimalt med søvn og en uendelig frustrasjon over at jeg ikke kommer noen vei. Men når du klarer å være så positiv midt oppi alt du styrer med med sykdom, så skal jeg klare det jeg også! Tusen takk for inspirerende ord! Nå skal jeg sette meg ned og jobbe, og i hvert fall prøve å være fornøyd med min egen innsats, selv om jeg ikke er helt der jeg burde være enda. Jeg holder tross alt på med det morsomste jeg vet, og det er jeg takknemlig for! Smile

  Netflix tips: “The blue planet” med David Attenborough. Kanskje for spesielt interesserte, du kan jo kanskje gjette hva jeg studerer Razz

 13. Siw says:

  Jeg er rett og slett imponert! Tenk å ha en kronisk alvorlig sykdom og sinnsyke smerter, og likevel være så positiv og takknemlig for det du har? Nei, det er beyond me… Håper du får en fin og smertefri uke sammen med det som virker å være en fantastisk mann og de søte furbabiesene.

 14. Malin says:

  Hei!

  Jeg blir veldig inspirert av deg og leser bloggen din så ofte jeg kan. Elsker videoene dine og håper du ikke har det helt forferdelig. Du er en person som ikke fortjener å ha det vondt.

  Klem Malin

 15. R says:

  Hvor er uglepysjen fra? Grin Kjempesøt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette