Hello November! Høst i hus

Kan dere tro det er november allerede?! Høsten kom altfor raskt på meg i år, faktisk har det vært rundt 30 grader her helt frem til jeg kom ut av sykehuset, nå er det endelig litt kjøligere ute. Ikke noe som kan sammenliknes med norsk høst, men 20 grader er høst her, og 20 grader føles som 10. Høst er definitivt favorittårstiden min, og høsten i California passer meg perfekt. Ikke for varmt, ikke for kaldt. Nå har jeg byttet ut sandaler med UGGs og funnet frem den nye cashmereponchoen min, høst er maks koselig.

Mens jeg var innlagt kom det masse pakker med diverse til huset for høst og jul, og jeg har de siste dagene pakket vekk hvite roser og erstattet dem med gresskar og varme farger. Dra noe sted har jeg ikke overskudd til, derfor er det ekstra koselig å gjøre det fint rundt om i huset. Jeg blir bare mer og mer fornøyd med hvordan huset vårt blir, det er veldig oss. Varmt og koselig, med noen delikate detaljer, giraffer på veggene og hunderot overalt. Akkurat slik vi liker det.

Vi har allerede disse trærne på veggen i spisestuen vår, og nå er de pyntet med fargerike høstløv.

Høstuglene våre har fått besøk av nye hvite lysestaker og en høstbukett.

Ugler og høst

Og den nye høstkransen vår! Til jul i fjor laget jeg min egen, men uten overskudd fant jeg denne på Etsy. Etsy har så mye fint, spesielt om du vil ha noe som er unikt og ikke masseprodusert.

Stuen vår forsøker jeg å ikke endre mye på, nå tror jeg den endelig er på plass, nesten ihvertfall. Bordet har endelig fått litt dekor, og disse bokboksene er nye. Jeg synes slike dekorative bokser som fungerer som oppbevaring også er så utrolig fine! Mye bedre enn standard bokser som fort kan bli litt kjedelig.

Og nye puter, med bier selvfølgelig.

Nå er det stille natt, jeg har tent alle lys som kan tennes (det vil si, skrudd dem på.. flammeløst er et must med hund), mannen og dyra sover og jeg skal se film mens jeg skriber i måned-til-måned journalen min. Bliss.

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

12 Responses to Hello November! Høst i hus

 1. Jeg hadde drept for 20 grader D:

 2. elisabeth says:

  du har et så nydelig hus <3 (ihverfall det vi har sett Wink ) og det er så fint å høre at du har komt ut av sykehuset igjen <3 god bedring!

 3. Celine says:

  Ahh.. Du får kose deg masse Heart Ser at det er en liten oppdatering utrykkene her nede i komentarfeltet Dog 2 Dog Cat 2 morsomt Grin

 4. helga prelga says:

  Ikke har du bare en kropp mange kan misunne deg for, men du har også et hus som jeg iallfall misunner deg også for! Utrolig fint pyntet, Hvor fikk du kjøpt høstbuketten? Etsy?

 5. Julie says:

  Eeelsket bladene du har pyntet med på de trærne! Kjempekul idè som gir farger og liv Smile

 6. alice says:

  Fine puter Smile

 7. Andrea says:

  Et utrolig fint hus du har for alt det lille jeg har sett. Heart
  Kos deg masse i november måneden Grin

 8. Elizabeth says:

  Nydelig hus du har med så flott pynt,blomster, puter med mer Smile
  Du har virkelig en nydelig smak Yes
  Du gir så god inspirasjon til flott interiør,tusen takk.
  Virkelig flotte tips for meg som ikke er så god på interiørfronten.
  Nydelig lille hunden Smile

 9. Ariel says:

  Hei
  Jeg lurer på hvor den “sølv” uglen er fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette