Chesters onsdag. Sutrevalp.

Chester sutrer. Han sutrer så fælt at han ikke engang gidder å skrive sjøl.

I dag var man nemlig hos dyrlegen, fordi han har en hoven labb. Viste seg at det bare er kjønnsykdommen hans som har spredd seg til labben hans og han har gnagd så mye på den at den hovnet opp.

Så nå ser han sånn ut:

Nå nekter han å flytte seg fra sofaen, der han ligger på en pute og sutrer over at verden er kjip. Han ser på oss med store brune øyne og et blikk som sier “F you guys…”.

Det er ikke noe mer dramatisk enn at poten hans ikke kan gnages på i en ukes tid, slik at det ikke blir infeksjoner og ladida. Men han er jo en drama queen av dimensjoner og nekter å høre på at det ikke er så big deal. Han synes fryktelig synd på seg selv.

Så da Hubby hadde en taco for mye, delte vi greit den.

‘Dele’ er forresten en sannhet med modifikasjoner.

 

Nå er han kjent som Burritpup. Evt Taco Pup.

Her er forresten bilde av Chester og PUS! :

(Haha.)

Dyrelegen vår er alltid gøy, for de har alltid en hund og katt på venterommet. Katt på hundenes venterom, LURT! Denne kattesaken var ganske søt og kom spankulerende da hun så Chester sitte og vente tålmodig….han ventet ikke tålmodig da han fikk øye på kattesaken.

Men min glede var kortvarig, han ble bare stående og seeeeee på pusen, før han logret masse og lurte seg bort til den. Første katten som ikke har klikket mentalt og kastet seg på ham i angrep. Den bare satt der og så tilbake. Flott, bikkja mi er bestevenn med en KATT.

ÅÅÅH!

Chester sier at alle må krysse fingrene for at labbedabben hans blir bra på en uke….hvis ikke må han gå med bandasje enda lenger og det har han ikke noe lyst til.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

10 Responses to Chesters onsdag. Sutrevalp.

 1. Marianne says:

  Daaaakkar Chester. Goood bedring Kiss

  Ps. himmel så svimmel jeg blir av bildet av chester og pus… er for tidlig på dagen for sånne avanserte bilder Razz

 2. Line S says:

  God bedring til verdens søteste taco!

 3. Off, skjønner godt at han sutrer, de friker jo ut når de er noe på labbene deres, særlig katter hehe.

 4. Linda says:

  Stakkars Chester, masse god bedringskos til han Smile

 5. Camilla og Lilah says:

  Krysser fingre og labber for Chester! Bra han fikk bandasje og ikke lampeskjerm da Smile

 6. Gaypaaal says:

  HAHAHA! Chester har en kjønnsykdom?

 7. Tante says:

  Tante krysser sjølsagt fingre, men du verden så mange rare ord jeg skriver nå Wink .

 8. Charlotte J says:

  God bedring til søte Chester!
  Krysser både fingre og tær. Smile

 9. Helle! says:

  hei Chester!
  Jeg synes det er veldig synd at den dumme dyrlegen gav deg bandasje på labben din, selvom du bare gnagde litt. Jeg ville også sutra dagen lang.. men jeg har et tips!; Se på forsldrene din emed de søteste, snilleste ønene dine når de ser på deg, da kan det hende de tar den av Smile Og et tips til; Knag av bandasjen Wink
  -God bedring, hilsen Helle

 10. Line Cecilie says:

  Stakar Chester, håper det blir bra fort Smile *krysser fingrene*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette