I ♥ Nettflix! Ukens yays og nays uke 45

netflix

Noen uker forsvant i sykdom, men jeg er fortsatt Netflix addict. Spesielt nå faktisk siden dagene ikke akkurat går til fjellklatring og hæla i taket.

Her er noe av det jeg har sett de siste ukene!

Playing House

Et nygift par flytter inn i eget hus, og får mannens kamerat med på kjøpet…..han skaffer seg en tacky hot kjæreste som viser seg å være litt mer enn normalt besatt av menn med penger. Om det er noe som heter normalt besatt av menn med penger? Greit nok. Kameraten til ektemannen irriterte meg grønn fordi det var altfor åpenbart at han forsøker å være den nye Seth Rogen, og bare så det er sagt; Vi trenger ikke en ny Seth, han vi allerede har fungerer helt strålende slik han er. Jeg leste en omtale av denne filmen og du vet du er i ferd med å se noe virkelig bra når første setning er “Pretty enjoyable if you can get past bad acting.”

Skal ikke en film liksom nettopp ha bra skuespill for å være bra…? Uansett, den sugde. Helt jævlig var den. Skuespillerne bare MØØØØ! og hun som skulle være hot var jo bare trashy, mens kona som skulle være mindre hot, var mye mer hot og hottentått.

Heartless

Fyr med fødselsmerke som ikke får seg kjæreste fordi han har mange og store fødselsmerker i ansiktet og på resten av kroppen, så han inngår en deal med en demon som ser ut som en dinosaur (?) og får kjæreste. Men så er det så klart masse deals med i den pakka, og ting går til faen. Det er noe med britiske filmer som gjør at hjernen min bare NOOO. Jeg må følge ekstra godt med, hvis ikke gidder ikke hjernen min å være med. Hvordan den endte? Jeg tror han måtte drepe alle han var glad i, og …. greit, jeg vet ikke. Dropp denne.

Skeptic

Fyr som er helt anti alt som er overnaturlig, flytter inn i sin avdøde tantes hus hvor han begynner å se ting. Denne kan godt sees, den handler faktisk om mer enn overnaturlige ting, den har en historie i tillegg til det. Ikke en film du ser om du virkelig vil bli skremt eller ønsker noe superscary, men jeg likte den. Det skjer ikke ofte.

What to expect when you’re expecting

Hva du kan forvente når du er i ferd med å få barn. Flere par og deres situasjoner. Greit, denne så jeg fordi jeg visste den kom til å være elendig. Jeg kan ikke fordra Cameron Diaz, Jennifer Lopez som skuespiller gir meg magesår, og generelt var dette en film jeg virkelig ikke hadde noen planer om å like. Den planen gikk som den skulle for å si det sånn! Elendig dårlig.

Self storage

Noe med en fyr som skulle ha party, drugs og horer i en …. bunker? Vet ikke, for jeg kom aldri så langt. Jeg så vel 15 minutter før jeg skrudde av fskapet. Skuespillet, kvaliteten og alt ved denne filmen var så krampejævlig at jeg rett og slett ikke orket å se den. Kan helt trygt droppes.

Honey 2

Oppfølgeren fra den fantastiske filmen Honey, med Jessica Alba. HAHAHAHAHA! Kat Graham, Bonnie i Vampire Diaries (diva i virkeligheten, liker ikke) er en dansekjerring. Elendig dårlig skuespill, ghetto som faen, latterlige kommentarer som bare…. nei, og en hvit, rik fyr som selvfølgelig vinner hjertet til eksvampyren. Når Mario Lopez er den positive delen av en film, det er da du vet filmen er på grensen til straffbart elendig.

Like Crazy

En britisk jente og en amerikansk gutt forelsker seg, og det er ikke bare bare når de bor på hver sin side av kloden. Denne var søt! Og trist…. og deler av den minnet meg om savnet jeg følte da manen min og jeg bodde på to ulike kontinent og helst ville være sammen. Liker du søte litt klissete filmer som ikke er for nussenuss, se denne.

Chameleon

Endelig noe verdt å se, herlighet. Denne er basert på en sann historie, og om du heller liker dokumentarer kan du se Imposter som handler om eksakt samme sak. Jeg ble litt sånn…. whoa, og det er vanskelig å si hva den handler om uten å ødelegge for mye. Kort fortalt: Fyr som kommer til rette etter å ha blitt kidnappet……men så var det ikke sånn allikevel. Verdt å få med seg.

Wreckers

Par flytter inn i et hus i mannens hjemby, broren til mannen dukker opp og Zzzzzz……. Dette er en sånn film som prøver å være så dyp at du bare AMAGAD JEG FØLER MEG SOM EN FILOSOF, men så gir det dype egentlig ikke mening i det hele tatt. Mørke hemmeligheter og BLA BLA BLA SNORK! Nei takk.

Caught Inside

En gruppe mennesker skal tilbringe fire dager på en båt, og såklart er det én dust som lager trøbbel, tar over båten og hei hvor det går. Denne var faktisk grei, han som spiller drittsekken spilte så bra at du virkelig ikke tåler trynet på ham etterhvert. Bra å ha i bakgrunnen, men ikke noen MY GOD FAVORITTFILM!

This entry was posted in Bøker og filmer. Bookmark the permalink.

8 Responses to I ♥ Nettflix! Ukens yays og nays uke 45

 1. Connie says:

  Jeg som nesten BARE ser skrekkfilmer, virkelig elsker disse innleggene dine. De har vært til stor hjelp! Grin Tusen takk!

 2. Madeleine says:

  Elsker anmeldelsene dine, har styrt unna en del dritt pga dette!Grin

  Søkte etter ”Sinister” på bloggen, for å se om du hadde anmeldt den.. Har du sett den? Helt jævlig altså, og jeg blir ikke så redd av sånne filmer… Den var bare ekkel.

 3. Ibe says:

  Ha ha, elsker kommentaren om Mario Lopez Wink

 4. vaskeklut says:

  åh, se the messengers! den er så latterlig dårlig at det faktisk er morsomt Laugh

 5. Monica says:

  Anbefaler å gi en sjans til “Black books” Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette