Louis Vuitton Audacieuse PM – Drømmevesken er på plass

Vakker, vakker, vakker!

Innen vesker og sko er jeg veldig nøye med hvilke merker jeg bruker penger på. Tidligere brukte jeg mye penger på billigere designervesker som f.eks. Marc Jacobs, men bare etter noen måneder ser disse veskene slitne ut, og da jeg innså at min første veske fra Louis Vuitton har vart i ti år og fortsatt ser flott ut, la jeg billigere veskekjøp på hyllen for godt. Jeg unner meg ett kjempekjøp i året, da en veske som er priset over $2000 og dette er årets gigantikjøp, Louis Vuitton Audacieuse PM i Aube, en fantastisk lillafarge. Den finnes også i mørkblått og sjokoladebrunt, men lilla var selvfølgelig fargen jeg valgte.

Louis Vuitton Audacieuse

Denne vesken har en spesiell symbolikk for meg, og kanskje er jeg helt merkelig som finner symbolikk i vesker, men slik er det nå. Denne vesken har jeg ønsket meg lenge og jeg visste at den kom til å bli kjøpt, men det var flere ting jeg ville ha på plass først. Dette er en feireveske som jeg unnet meg fordi jeg fortjente den, og selv om jeg ikke kommer til å dele alt den betyr, så kan jeg dele litt? For lenge siden leste jeg en artikkel i et glossy magasin som het noe liknende “Things you need to do before you turn 30” og et av tingene var å kjøpe deg et smykke med et prislapp som skulle symbolisere suksessen din og det du har oppnådd i livet, slik at når du bruker dette smykket vil du huske at du er bra, og du vil huske alle de tingene du har oppnådd så langt. Smykker er fint og flott, men jeg liker vesker bedre, og dette er min lille suksessgave. Den symboliserer det jeg har oppnådd, både på det personlige plan og det mer jobbmessige. Jeg er stolt av det jeg har oppnådd på alle plan, og dette er min lille feiring av ……. meg!

LV AudacieuseFargen var noe vanskelig å fange, men den kommer godt frem her. Den er en rik og herlig lillatone, og vesken er en blanding av suede (…fløyel?) og lær.

Meant to BEELouis Vuitton bien min var ment for denne vesken, meant to BEE! Smile Fargene matchet virkelig perfekt, bedre enn jeg først hadde sett for meg.

Vuitton Bold Aube Detaljer LV Audacieuse Bold DetailsStørrelsen er perfekt for daglig bruk! Fargen er riktignok det fineste ved den, for en som elsker lilla er denne en liten drøm.

Jeg har en tendens til å ta med meg halve huset når jeg har store vesker, og som hverdagsveske er størrelsen helt riktig. Den finnes i større størrelser også, men jeg valgte PM som er den minste versjonen med vilje siden jeg ikke trenger å ha med meg 14 ulike leppstifter, tre bøker, iPad, journal, fire ulike klesskift, tre par sko, skjerf, lue og et kjøleskap hver gang vi går ut døren. Herlighet. Da jeg gikk på VGS telte en klassekamerat alle lipglossene jeg hadde med meg, han telte totalt 12 før han lo seg ihjel. Det kunne jo hende jeg ombestemte meg ikke sant…..

Jeg er utrolig fornøyd med kjøpet, den var verdt ventetiden! Den var ikke lett å få tak i, derfor måtte den bestilles fra fabrikken deres. Nå er sommerveskene mine pakket bort og denne herligheten skal være med meg overalt. Prisen? Med moms og alt betalte jeg $3180 som er rett i overkant av 19 000 norske kroner. Jeg antar jeg vil få høre hvor latterlig jeg er i en kommentar senere, men hva jeg bruker mine egne penger på er vel strengt tatt min avgjørelse. Jeg bruker ikke penger på ting andre kanskje bruker penger på, som f.eks. fylla, røyk eller fest. At jeg må forklare dette er nesten litt trist for det burde jo ikke spille noen rolle for andre hva jeg bruker mine penger på…? Hva naboen velger å bruke sine penger på interesserer meg ikke, men jeg vet mange har noe å si når mye penger brukes på denne typen ting.

Uansett, fin fin fin! Smile

This entry was posted in Fine ting, Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

32 Responses to Louis Vuitton Audacieuse PM – Drømmevesken er på plass

 1. A says:

  Suede = semsket skinn! Smile

 2. Sigrid says:

  Igjen, som på Haul-videoen må jeg bare si at jeg synes det er kjempegøy å lese om! Jeg bruker heller ikke penger på røyk eller fest (avholds og røyker ikke), MEN selv om jeg ikke sløser penger på fest og røyk synes jeg det er fantastisk morsomt å få innsikt i hvordan det er å faktisk kunne bruke så mye penger. Det er jo bare det det handler om – du har åpenbart penger nok, og velger å bruke en del av dem på å feire deg selv og det må da være helt lov Smile

  • Takk for kommentar! Er stusselig at det har blitt slik i bloggverdenen at man skal være redd for å publisere hva man selv vil i egen blogg fordi reaksjonene kanskje blir mindre koselige, men så lenge man ikke skader noen andre synes jeg man skal få styre som man vil. Smile

 3. Sunniva says:

  Gratulerer med ny veske! Den fortjener du Smile
  Det er jo bare fint at du har kontroll på din egen økonomi, vet hva du vil ha og har råd til å kjøpe det! Det synes jeg alle leserne dine burde unne deg! Bare så trist at bloggnorge dessverre er full av sjalusi…

  Håper du får en flott dag, med fantastisk fin veske! Smile

 4. Marita says:

  Det er slik det skal være! Hvis man jobber hardt, oppnår fine ting – da skal man belønne seg selv på den måten en selv føler for. Jeg er selv fan av å unne meg ting når jeg gøler at jeg fortjener det. Samme da om det koster 100 kroner eller 100 000 kroner. Har man pengene tilgjengelig, så har man da også all rett til å bruke dem på hva man vil. Hurra for fri bruk av egne penger!

 5. Jen says:

  Nydelig veske, elsker bien! Virkelig prikken over i-en.

  Jeg synes det er synd at du på forhånd må forsvare deg mot negative kommentarer om hva du bruker pengene dine på. Jeg ville nok aldri brukt så mye penger på en veske (med mindre jeg vinner i lotto eller noe …. lov å håpe Wink ), men selv bruker jeg mer enn de fleste på å reise. Mens andre bruker vanvittige summer på å sakte men sikkert ta livet av seg (les: røyk) og på fuktige kvelder de ikke husker dagen etter. To each their own, men personlig synes jeg da at dyre veskekjøp er mer fornuftig. Dessuten er det mye mer miljøvennlig å kjøpe 1 dyr kvalitetsvare i året enn 15 billige som raskt havner i søpla. Så bare fortsett å feire deg selv med god samvittighet! Smile

 6. Meg says:

  Elsket vesken! Den var rett og slett dritfin! Jeg tror det er noe i det du sier når det gjelder å feire egen suksess, for hvorfor jobbe livet av seg når du ikke unner det selv å nyte suksessen?

 7. Eirin says:

  Gratulerer med ny veske! Den var kjempefin Smile

 8. Katrine says:

  Nydelig veske til en nydelig kvinne! <3
  Folk skal bare gi blaffen i hva andre velger å bruke penger på. Gratulerer så mye, denne fortjener du!

 9. Elizabeth says:

  Gratulere så veldig mye med utrolig nydelig veske Heart
  Den fortjener du virkelig kjære deg Smile
  Synd du må forsvar dette også…
  Synes virkelig alle fortjenner å kunne kose seg og unne seg fine ting i livet!Pengene man eier må en selv kunne få disponere når en selv tjener dem Rose

 10. Elisejb says:

  For en fin symbolikk Smile Gratulerer med ny veske, den unner jeg deg!

 11. Sara says:

  FOR en veske! Heart Jeg er også helt obsessed av lilla. F.eks. nå sitter jeg i lilla genser, lilla pyjamasbukse og lilla ullsokker! Lilla, lenge leve!

  Er utrolig at man ikke kan dele det man vil på sin blogg uten å være redd for å få stygge kommentarer! Jeg har visst også mistet troen på menneskeheten, og for å si det mildt, den får jeg nok aldri tilbake..

  Her om dagen var jeg hos legen fordi jeg ble kastet av hesten min. Og legen fant ut at jeg måtte til sykehuset for å ta MR røntgen. Og nå er jeg forbannet over at jeg dro dit! Etter MR, satt jeg i TRE TIMER og ventet på å snakke med en lege, og alt jeg ventet på var at jeg ikke kan gjøre en dritt framover, og jeg går glipp av ridekurset i helga, som jeg betalte nesten 2000 kr for! Så det eneste jeg kan gjøre nå er.. ja, ingenting! arg! Jaja, jeg overlever ved hjelp av deg, dine furbabies og begge dine fantastiske blogger Heart Heart

  PS. Jeg kommenterer ikke ofte i bloggen din, men jeg er en fast følger! Håper det er greit at jeg kaller meg for en HCpeep? Grin

  • Aaaahhhh norsk helsevesen på sitt beste Grin

   HCpeep er man uansett om man kommenterer eller ikke, det er mer et uttrykk for å tørre å gi f i hva andre måtte mene om en, og heller gjøre det som er rett for en selv Smile

 12. iren says:

  Et ord: WOW!

 13. Linda says:

  Nydelig, er den!

 14. elisabeth says:

  ååååhhh..
  jeg vil så veldig gjerne ha en slik veske selv det er så gøy å lese om kjøpene dine.. du har så utrolig god smak <3 LV er et merke jeg veldig gjerne vil ha og skal nok skaffe meg etterhvert Wink tipsene dine om vesker er supre <3 stå på jeg elsker bloggen din <3 god bedring Smile

 15. Maria says:

  Fantastisk fin veske! At du må forklare pengebruken din er latterlig, folk er bare misunnelige. Jeg hadde aldri hatt råd til denne vesken men unner deg den likevel av hele mitt hjerte. Mennesker som ikke evner å unne andre noe kan gå og drukne i en pytt Laugh

 16. Tenkte først du var gal når jeg fikk høre at den kostet ca. 19 000NOK, men så begynte jeg og tenke på at jeg selv kanskje er like gal som sitter her ned en hest som kostet 300 000( over 1 000 000 nå) og sal til 15 500 ++ folk bruker utrolig mye penger på ting som betyr noe for dem, uansett at det kan virke som galskap for andre.

  • God sammenlikning! Det er jo akkurat slik det er, når man har en lidenskap eller noe man virkelig elsker, bruker man jo enkelt pengene sine på det. Mannen min har bil, noe jeg synes er galskap, men det gir jo mening når det er det han virkelig liker Smile

 17. Stina says:

  Nydelig veske, skjønner godt at du er fornøyd med den Smile

 18. Stine Olsen says:

  Kan man faktisk tjene så bra av å blogge? Shock lucky u og bra jobba, er litt misunnelig men det er bare menneskelig, jeg skal også kjøpe meg en LV veske når jeg først får meg en jobb og da er det samma hva den koster hehe Razz

  • Det kommer an på hvordan man jobber tror jeg. Jeg blogger ikke slik andre gjør, jeg ser ikke på nettsiden min som blogg i det hele tatt. Jeg jobber også veldig mange timer hver uke, så lite jobb er det ikke. Men det er såpass gøy at det ikke gjør meg noe, og fordi jeg jobber hardt tjener jeg også bra. Hard jobbing lønner seg alltid! Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette