New in! Ny sofa og annet til huset

Endelig kom sofaen vår!! Denne har vi ventet på i tre måneder, jeg har aldri vært så frustrert på et møbelfirma før. Hadde dette ikke vært den perfekte sofa for lesekroken vår hadde jeg kansellert kjøpet for lenge siden, men siden jeg ikke fant noen annen erstatning som virkelig var slik jeg ville ha den, ventet vi så lenge. Det skal sies, amerikanere er like pålitelige på dette med tid som en gakkgakk. De skulle levere den fire ganger nå, de kom aldri. Når de endelig dukker opp, da kommer de på døren klokken 7 om morgenen når de skulle levere mellom 15-17. Uansett, nå er den endelig i hus og lesekroken min er snart snart ferdig!

Sofa Lesekrok

Gjett hvem som flyttet inn umiddelbart?

The fluffs sofanuffsJepp!

Det var ikke et spørsmål engang, de så sofaen og bare “Oh cool you got us a couch! Thanks mom! Now go away, we want to sleep.” What??!

Den er utrolig god å sitte i, og jeg er så glad for at jeg var tålmodig denne gangen og ventet på denne for den er utrolig fin og akkurat slik jeg håpet den ville være. Trekket er perfekt for oss som har hund, hundehår kleber seg ikke til stoffet i det hele tatt, og den er enkel å rengjøre. Etter at jeg kjøpte den fant jeg billigere alternativer her og der, men du merker at denne er robust og av god kvalitet så da får det heller bare være. Nå må jeg bare finne en puteboks slik at jeg kan ha to av putene i den når vi ikke sitter der, så er lesekroken min komplett! Smile Dyra våre har en tendens til å dytte alle puter ut av sofaen, og siden jeg gjerne vil at putene skal vare en stund, skal jeg finne en putekurv slik at de stakkars putene ikke blir liggende på gulvet.

Sunburst mirror

I går fikk vi også nye oppbevaringsbokser for mel, cookies og sukker. Jeg har lett lenge etter noen som faktisk passet inn på kjøkkenet vårt, og siden jeg hadde en rabattkode i en av favorittbutikkene mine tok jeg med disse da jeg kjøpte lysestaker og litt annet til stuen vår.

Kjøkken

Hvor denne dagen ble av vet jeg ikke, men nå var den plutselig over?! På tide å ta med seg iPad og se ferdig film i seng før søvn med mann og Fluffs.

Håper alle en fin fredag! Smile

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

9 Responses to New in! Ny sofa og annet til huset

 1. Elli:D says:

  Det var dritfin sofa! In Love

 2. Malin says:

  God fredag til deg også! Og gratulerer med 15.000 subscribers!

 3. Christina says:

  Herlig sofa, herlige hunder. Grin

 4. Linda says:

  Tjener du penger på denne bloggen?

 5. Kjersti says:

  Hva slags stoff er det? Problematikken med hundehår som ALDRI forsvinner er kjent, for å si det sånn…

  • DEN er vi kjent med! Smile Jeg vet faktisk ikke hva slags stoff, men den heter Sam Moore Carson sofa om du kanskje finner det via det? For stoffet er fantastisk for oss med hund, det er tykt og grovt uten å være stritt eller ubehagelig mot huden. Jeg kjøpte den faktisk uten å teste først, må si jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble! Smile

 6. Meg says:

  Hei ville bare si at du e verdens beste menneske og veldig inspirerende. Du e der når ingen andre forstår meg. Jeg har et lite problem og det e at jeg alltid er andrevalget. Det går veldig innpå meg og folk går rundt og seie stygge ting te meg som f.eks at eg e feit,stygg,slem og teit. Eg veie bare 40-45 kilo eg e 12. Det e oftest guttene som seie det og eg vet ikkje kossen eg sga reagere på det. Eg pleie og gå inn på do og sitte der og grine te det går over og komme ut igjen. Og sei det te lærerene funker ikkje(lang historie). Jentene ler av det. Due e verdens beste. God bedring og alt det beste. Gi fluffsene en klem fra meg Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette