It’s crop top kind of day / Sykedag

I dag vekket naboen vår meg igjen, han forjævlige kødden jeg så mishandle hunden sin for en uke siden. De vi rapporterte ham til har tydelig vært på besøk! Han har ikke rørt hunden sin siden sist, og i dag var han ute med dem og oppførte seg helt annerledes enn før. En liten seier, for vi vet jo ikke hva som skjer innenfor husets fire vegger, men siden Smokey er ute hele dagen uansett tror jeg faktisk telefonene vi tok hjalp! Smile Smile Jeg håper det, hvis ikke ringer vi igjen. Jeg sto lenge og så på ham fra soveromsvinduet vårt i frykt for at han kom til å behandle den stakkars hunden dårlig igjen, men jeg har aldri sett ham behandle dyrene så bra som i dag. Fremskritt!

Immunforsvaret mitt er inteteksisterende, så hodet mitt dunker og halsen min er en sår ørken av ugh. Dagen i dag har derfor vært søvn, søvn og mer hvile. Jeg liker dager som ikke er fylt med noe, men dager hvor jeg blir en vissen plante på sofaen irriterer meg. Har ikke tid til slikt, jeg vil gjøre produktive ting.

Jeg er fortsatt besatt av crop tops, og denne fra Topshop er fortsatt favoritten. Gårsdagens antrekk var comfy, typisk antrekk jeg går for når jeg kun skal jobbe en hel dag og vil være komfortabel, men ikke ønsker å sitte i pysj.

Topp: Topshop, skjørt: Alexander Wang, smykke: Anton Heunis.

antrekk

Disse skjørtene fra Alexander Wang er et av mine favoritter, det er så utrolig comfy og kvaliteten er fantastisk. Jeg har det i fem ulike farger, og med crop tops i sju ulike farger, er dette en antrekk jeg har vært lat nok til å gå for mye i det siste, da med ulike kombinasjoner av skjørt og topp.

Mannen min fikk nytt håndvåpen i går, og det var seriøst som å se en unge med et lekevåpen. Han løp rundt og ropte klisjéfylte setninger, hvorpå han deretter krevde at jeg tok frem mitt nye kamera og hadde fotoshoot med det helv… våpenet. Jeg kjøper vesker, han kjøper våpen og biler. Jeg tror min hobby er sunnere enn hans. Neste uke skal jeg få lære å bruke det, for han kjøpte det visst til meg. Så koselig gave!! Han skal få neglelakk og hårspray til jul.

Støvlene jeg fikk av mine foreldres hund (ja, faktisk) til bursdagen min kom i går, nå må faktisk høsten snart komme så jeg kan få brukt dem. Det er ikke 35 grader hver dag lenger, men 25-28 er ikke akkurat høstvær det heller..

Clarks

Hodet mitt er i ferd med å eksplodere, nå venter en rolig kveld med mann og Fluffs. ♥ Mer senere!

Ugle!Vårt nye familiemedlem. Owlove him!

This entry was posted in Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

8 Responses to It’s crop top kind of day / Sykedag

 1. C says:

  Så fine ting, ooog antrekk!

  Og jeg dør forresten litt av mannen din og. Hver gang du forteller om han, dør jeg av latter. For en morsom mann du har! Grin

 2. LOLOlol, magen din er så firk– NEI.. GÅR IKKE PÅ DEN IGJEN!

  • DEN FINNES FOR SALG ENDA?! Oh noooooes! Jeg har sett den lenge, den kom ut da jeg var endel yngre og ikke kunne kjøpe den slags Frown Visste ikke de fantes for salg enda, pokker ta! Allerede gjort mitt store veskekjøp i år (unner meg én veldig dyr veske hvert år som ligger over 15 000,-)…….. nå må jeg smile pent og være snill mot mannen min de neste ukene, haha! Takk for tips, jeg skal virkelig prøve å få tak på den. Den er så fin Frown

 3. Martine says:

  Kroppen din er perfekt.

 4. Tove says:

  Beautiful! Ang skjørtet – har sett at disse er svært populære for tiden. Tror du at de kan se sånn høvelig bra ut for de som har litt ekstra over hoftene? Smile

  • Takk! Smile Er de populære om dagen? Akkurat dette eller den typen skjørt? Jeg vil tro at de kan passe de aller fleste, selv om jeg ikke tør å si det for sikkert. Det fremhever former godt så er du imot å vise frem formene dine er de nok ikke en match, men jeg har alltid ment at når du har former burde du vise dem frem så jeg sier JA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette