3.1 Phillip Lim for Target Taupe Large Tote With Gusset

Target er et varehus her i USA som iblant samarbeider med ulike designere, og det siste samarbeidet deres var med Phillip Lim. Tidligere har jeg ikke funnet noe jeg bare måtte av fra disse samarbeidene, men denne gangen falt jeg for denne vesken. Normalt sett ville jeg nok valgt den i svart, men jeg planlegger allerede et veskekjøp fra Prada i sort, derfor ble denne i brunt en mer passende farge.

3.1 Phillip Lim for Target Taupe Large Tote With Gusset

Nå har jeg hatt denne litt mer enn en uke, og jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den. Den er en flott høstveske, men det merkes at dette ikke er en veske fra et faktisk designermerke. Kvaliteten på tingene som har blitt lansert med designere fra Target før har jeg ingen kjennskap til, men jeg er ikke ekstatisk over kvaliteten. Når det gjelder vesker betaler jeg gjerne mye for å få kvalitet, og gode designervesker varer en liten evighet. Min første veske fra Louis Vuitton har jeg hatt i over 10 år og jeg tror nok ikke denne vil vare like lenge. Nå betalte jeg rundt 400-500 norske kroner for denne så jeg kan jo ikke akkurat forvente at den skal måle seg med vesker jeg har som koster godt over 10 000 norske kroner, men er du “dreven” innen vesker kan du lett se og kjenne at dette ikke er en veske fra Phillip Lim’s vanlige kolleksjon. Nå er dette en veske jeg ikke kommer til å bruke hver dag uansett så det spiller ikke så stor rolle at den ikke er robust og av spesielt god kvalitet. Jeg venter enda på min nye Louis Vuitton Audacieuse som jeg kjøpte til meg selv i bursdagsgave, og dette blir min høstveske i år. Denne fra Phillip Lim for Target er heller en veske jeg vil bruke nå og da når det er en brun veske jeg trenger til antrekk.

Uansett, her er noen detaljer ved den! Jeg kommer til å lage en videoomtale av denne vesken også, siden jeg har fått flere spørsmål om å omtale denne i videoform.

Glidelåsen denne har i sidene gjør sitt til at man kan velge hvordan man vil at den skal se ut, som to vesker i en. Stort pluss! Den går fra en standard “tote” til å nesten se ut som en liten firkantet businessveske med et mer formelt utseende.

3.1 Phillip Lim for Target Taupe Large Tote With Gusset

Close upDen lille lommen fremme er en faktisk lomme, det er ikke en typisk jukselomme – heldigvis.

Det lille Target-symbolet på glidelåsen synes jeg er utrolig søtt! Smile Glidelåsen er robust og av god kvalitet, noe som er et must. Hadde den ikke vært det hadde jeg sansynligvis gitt vesken bort, noe av det verste jeg vet er vesker som har en glidelås av dårlig kvalitet slik at den er et herk å lukke.

Glidelås

Den er stor og veldig romslig, men den er overhodet ikke tung når den er om. F.eks. Mulberry har vesker som i seg selv er kjempetunge å bære, og det å fylle dem opp med ting gjør dem derfor kjempetunge! Denne er veldig lett, noe som er et absolutt must slik jeg ser det.

Totalt har den tre små rom i tillegg til det store hovedrommet; to små rom på den ene siden og et større rom med glidelås på den andre siden.

Innhold

Målene i inches er: 15.0 ” H x 4.0 ” W x 21.25 ” D. Med andre ord, den er ganske stor! På bildet over har jeg kun lommebok, makeupcase, brillehus og en liten vifte i den, men normalt sett får jeg både en bok og iPaden min med uten problem. Den har den perfekte størrelse for iPad, faktisk tenker jeg å bruke denne vesken som en reiseveske for iPaden min og tilbehøret dens (øretelefoner, tastatur, samt en case hvor tastatur og iPad settes sammen til en liten workstation) når vi skal på reise for størrelsen er virkelig perfekt match.

Ikke en veske jeg ville kjøpt i flere farger eller hatt som hverdagsveske, men fin til bruk nå og da! Disse veskene ble utsolgt ekstremt raskt i butikkene, jeg kjøpte min på eBay.

This entry was posted in Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

4 Responses to 3.1 Phillip Lim for Target Taupe Large Tote With Gusset

 1. elisabeth says:

  utrolig søt veske .. vurderer å kjøpe litt samme formen på min høstveske også <3

 2. Linn Kristin says:

  Åh, den ser helt perfekt ut! Ihvertfall for en student som ikke har veldig stort budsjett til vesker Smile Tror jammen jeg må sjekke ut ebay jeg også…

 3. Julie says:

  Heisann !
  Ville bare si at jeg synes at du gjør en veldig god jobb med bloggene dine. Jeg synes det er gøy og spennende å lese bloggene dine Smile Tusen takk for at du fortsetter selv om du noen ganger får mye dritt du ikke fortjener.

 4. Pingback: Louis Vuitton Audacieuse PM i Aube – Fredagskaffe med Hilde Christina uke 41

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette