Hverdagen min. For den er f meg interessant.

Super dag assa. Selvom vi ikke dro til månen, så matet vi enhjørninger og hoppet på sukkerspinn skyer.

Omg.

Anyroad, frisørbesøk er likestilt med himmelen for min del. Frisøren min er megaelsk og det er alltid like interessant å sitte i stolen hans.

Først og fremst, i hvilket univers mener folk at det er ok å ta med drittbabyen sin til frisøren? I det jeg går inn, er det et nek av en kvinne som kommer tuslende med babyen sin i en vogn. Mannen hennes er med henne, men babyen etterlates med henne. I frisørsalongen. Mens den skriker. I to timer.

 1. Hvorfor kunne ikke subben av en mann bare ta med seg kjøttklumpen?
 2. Ungen var trolig rundt 1 år gammel, hvorfor ammer du fortsatt kreket? Jeg har ikke doktorgrad i babyologi, men så vidt jeg vet er det ikke normalt å amme noe som ser så gammelt ut. Øsj.
 3. HVORFOR AMMER DU I EN FRISØRSALONG????!!!
 4. HVORFOR føler du et behov for å se på meg med det mest bitchy blikket noensinne, mens du måler meg opp og ned?

Jeg vet ikke hva jeg gjorde for å pisse henne off, men hun likte meg ca ikke i det hele tatt. Det var gjensidig.

Neida, så satt man i tørkeren da og så på verden, før jeg innser at det lukter fuckings brent etellerannet og får massiv panikk over at det kanskje er håret mitt som freser. Ser opp, det er Mrs. Ammekjerring, hvis hår ryker.

MUAHAHAHAHA! <— Det tenkte jeg. Jeg sa det ikke. Man blir skutt av mindre i USA.

Så fikk man gratis produkter, måtte forklare livshistorien sin til enda et krek, forsøke å tyde russiskengelsk og bli flau fordi frisøren min elsker meg like mye som jeg elsker ham. Jeg tror ikke folk er så glad i å bruke tid og penger på å ta vare på håret sitt, så da jeg dukket opp, var det litt som å få drømmekunde. Litt som når jeg møter mennesker som tar godt vare på huden sin, jeg får lyst til å klemme dem istykker.

Whatever. Boring.

Så har Hubby gitt nettadressen min til en eller annen random idiotnabo han traff i dag tidlig. Han kan fortelle meg hvordan hund hun har og at hun er arbeidsløs, men da jeg spør om navnet….. “Helen. Wait… Nelly..? … shit… could you ask?”

Det er ikke rart vi aldri blir venn med naboene våre.
Så traff vi naboene over oss da vi hentet posten og han introduserer oss for kona og babyen.
Vi kommer hjem og Hubby spør meg hva det var kona hans het….

HC: Umm…. Judy?
R: I think it was Heather…

Judy og Heather er jo to veldig like navn, så jeg tror vi er inne på noe her.

Dessuten har Taco Bell tidenes kuleste hot sauce:

 

Jeg vet ikke hva hot sauce er, ei heller liker jeg Taco Bell, men nå kicker de ass i min verden.

Ellers er jeg så lei av å ikke få sove at jeg offisielt går ut i streik. I natt drømte jeg at jeg skulle på en forestilling på min gamle skole, hvor en eller annen dust fra Paradise skulle underholde og jeg kjente ham, så der måtte jeg jo være! Jeg kjenner ikke tosken, ei heller kjente jeg leseren som plukket meg opp i den rosa bobilen sin og kjørte meg til forestillingen, mens jeg klikket fordi jeg var iført bikini og glemte igjen kjolen min hjemme……… søvn på allergipiller…..gir deg mye rare drømmer.

 

Uten gaypal, duger helten ikke.

 

PS: Langefingeren min gjør vondt.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hverdagen min. For den er f meg interessant.

 1. Tone says:

  Ettåringer som blir ammet er rett og slett creepy! Eew. Men Taco Bell er jo digg! Det skal sies at jeg har spist på Taco Bell én gang, men de lagde tacoen akkurat sånn jeg liker den. Jeg er litt småkresen nemlig, så jeg var veldig fornøyd med å få en taco med kjøtt, isbergsalat og ost. Det er alt jeg trengerWink Meeeen nok om mine matvaner, kanskje? Hot Sauce, det må vel være noe ala tacosaus?

 2. Liv says:

  Haha! Jeg tror det har nooe med at pre- og post-gravide kvinner har sylskarpt rønrgenblikk og kan lese tanker. Iallefall virker det sånn. De får jo lynskarp luktesans og pms i 9 måneder, så hvorfor skal ikke synet også forbedre seg. Eek!
  Jeg ville tatt hensyn om jeg hadde en skrikende, bæsjende fettklump i fanget, og dratt til steder der det er sosialt akseptabelt med drittunger, som cafeer for gravide ellerno. En tar jo liksom ikke en skrikerunge inn på biblioteket for eksempel Drunken Razz

  Neida, men jeg skjønner ikke hva der er så vanskelig for folk med småunger å skjønne at det er som regel bare de som synes fettklumpen deres er ‘dorable.

 3. Gaypaaal says:

  herre… takk gud for at vi har like ødelagt døgnrytme begge twwwwoooo Smile

 4. monica says:

  FYI, i Norge er det faktisk ikke uvanlig å amme når babyen er 1 årSmile

 5. Ragnhild says:

  Det er helt vanlig å amme 1-åringer… Anbefalt også, opp til to år.

  Men kanskje ikke helt heldig at far lar barnet være igjen hos mor når hun skal til frisøren nei.

 6. vilde says:

  Hei, lurer på hvordan visum du har for å kunne bo og jobbe i usa?
  Skjønner det om du ikke vil dele ( du har jo nettopp skrevet et innlegg om hvor privat du er også spørr jeg om dette), men har selv bodd i usa når jeg gikk på skole, vil tilbake.
  Ps hunden din er nydelig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette