Måned-til-måned journal / Kunstverk i bokform

Jeg elsker notatbøker, og for noen måender siden bestilte jeg meg en måned-til-måned journal som skulle være en bursdagsgave til meg selv. På Etsy fant jeg en selger som håndlager bøker, hun lager endel bøker for bryllup og den typen ting, og jeg bad henne lage en bok hvor hver kapittel er en måned. Jeg valgte tittel og ga henne noen stikkord på hva jeg liker, og hun skapte dette lille kunstverket av en bok.

Denne uken fikk jeg den, og den er fan-tas-tisk!!!

Hver måned har syv sider hvor jeg kan lime inn minner og liknende, og hvert kapittel har en liten “bok” hvor jeg skriver kort om måneden som var, hva som er verdt å huske, hva som skjedde, osv. I tillegg har hvert kapittel en liten lomme hvor jeg samler ting jeg ikke vil lime inn i boken.

In sickness & In healthJeg valgte tittelen In sickness & In health, det passer virkelig perfekt for dette året.

Første side.


Jeg er overrasket over at hun klarte å skape en bok jeg elsker bare basert på stikkordene jeg ga henne, den er perfekt! Helgen har jeg brukt til å se dårlige filmer på Netflix, og lime inn minner fra juli, august og september. Jeg synes det er koselig å se tilbake på minner fra årene som går, og selv om jeg skriver dagbok som jeg kan lese igjen dersom jeg vil huske de ulike månedene, så er det ekstra fint å ha en samling med ulike minner fra hver måned. Målet er derfor å fylle en slik bok hvert år, nå som jeg har funnet denne selgeren på Etsy tenker jeg å holde på henne til hun slutter å skape disse små kunstverkene.

Selgeren heter ASuitcaseOfMemories, om du vil se bøkene hun lager. Jeg liker at de alle er laget spesielt til personen de skal eies av, det gjør det hele mer magisk. Smile

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

5 Responses to Måned-til-måned journal / Kunstverk i bokform

 1. Katja says:

  Så UTROLIG fin bok! Grin Har litt lyst til å kjøpe en selv Wink Håper du har en fin dag, jeg digger deg HC! Heart

 2. Elli:D says:

  Dritfin!!! In Love In Love In Love

 3. ~Lin says:

  Utrolig lekre <3

 4. Astrid says:

  Din stil og smak er helt stunning!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette