Vellykket shoppingtur med mann / nye sko & briller

Mannen min og jeg er ganske like……..men ikke når det gjelder shopping. Jeg ville kjøpe en gave til ham og vi dro derfor til vårt favorittsted hvor de har både hans favorittbutikk, og min. Vi endte opp hos Crocs fordi han trengte sko til å bruke innendørs, og vi brukte 30 minutter der inne, kranglende over hva jeg skulle gi ham. Han sjekker prislapper og uffer seg over sko til $60, jeg går etter og kjefter fordi dette er min gave til ham. Han burde ikke bry seg om prisen når jeg betaler?! Grin Så etter mye kjefting, om og men, tok jeg tak i tre par jeg ville han skulle ha og gikk til kassen. Der uffet han seg mer, og damen i kassen begynte å le fordi vi da hadde lekekranglet i butikken hennes i evigheter.

Han er så elendig dårlig på å motta gaver, mye fordi han ikke er vant til det. Familien hans er…. spesiell? I mangel på et bedre ord, la oss bruke ‘spesiell’. Han er ikke vant til å få gaver, og han vet virkelig ikke hva han skal gjøre når noen skjemmer han bort. Allikevel, han skjemmer meg bort hver eneste dag, og når det endelig er noe han trenger eller vil ha, kaster jeg meg på sjansen. Familien min har nesten lært ham hva det vil si å få gaver “bare fordi”, og han begynner å bli bedre, men jeg må le av hvor ulike vi er på det punktet. Nå har jeg alltid vært bortskjemt, men jeg mener også at det er greit å være bortskjemt og kjøpe ting til både seg selv og andre, dersom man setter pris på det. Bortskjemte drittunger spyr jeg av, men det jeg får fra ham og familien min setter jeg enormt pris på, og jeg våkner hver dag og kjenner på hvor heldig jeg faktisk er. Endelig fikk jeg skjemt han bort litt, puh! Derfor fikk han tre par sko av meg, og han uffet et takk da vi gikk ut av butikken. Laugh Mannfolk.

Så besøkte vi Clarks igjen, for jeg hadde en rabattkode som ga meg 30% rabatt. Da jeg kom inn fant jeg ut at i hele butikken var det “Buy one, get one free” og jeg IIIHHHHHHH’et meg nedover rekken av sko. Clarks har så fantastisk behagelige sko, samlingen min har vokst enormt bare de siste månedene. Jeg hadde ett par først, nå har jeg 11, og her er de tre nye tilskuddene i samlingen min.

Clarks sko

Jeg var på jakt etter et par brune støvler, men de hadde ingen jeg virkelig likte så det skal vi tilbake for når de får flere inn. Nude ballerinasko var det andre som sto på shoppinglisten min, og da jeg fant et par med svart detalj, ble de med meg hjem også. De var det faktisk Rainier som valgte ut, han liker ting som har to-i-en. Dersom en veske kan brukes til mer enn én ting er han helt med, det samme med alt annet som har flere funksjoner, farger, eller nytte….r? Whatever. De siste sorte parene vurderte jeg å kjøpe tidligere, nå var de satt ned til $25, hurra! De begynner å kjenne meg igjen i denne butikken nå, men når de gir meg rabatt så er det jo en invitasjon tilbake.

I går fikk jeg også mine to nye briller fra Cynthia Rowley, nå er brillesamlingen min komplett! Disse er ganske så like, begge er i brunt og blått og har typisk “cateye” look. De to andre parene jeg kjøpte tidligere denne måneden (om du vil se de to andre, les dette innlegget) har blitt favoritter, nå har jeg virkelig ingen grunn til å myse lenger.

Cynthia Rowley Briller

Fredag betyr fridag for meg, og selv om jeg stort sett aldri har fri så er dette en kveld som kun skal fylles med Netflix, ansiktsmaske, journalskriving, og kjøp av ny stol til kontoret mitt. Jeg har endelig klart å overtale mannen min til å ta over stolen som overhodet ikke passer i fargene, så nå kan jeg finne en ny stol som både passer i fargene, og som Chester vil like. Han elsker stolen som står der nå så jeg er nødt til å finne en som er like stor slik at han får plass til den fluffete kroppen sin. Hvorfor han elsker stoler vet jeg ikke, men han ligger heller i en stol enn i seng og sofa….?

Chester FluffDisse stolene fikk vi av foreldrene mine. De var ikke ment som hundestoler, men Chester har bare flyttet inn…greit nok.

Hår opp, briller på, ansiktsmakeup av, teppe, kokosnøttvann, og min nye måned-til-måned journal. Den må jeg vise dere senere, den kom i dag og er den vakreste boken jeg har sett noengang. Den er spesiallaget til meg og den er virkelig et kunstverk! Den skal fylles med minner fra hver måned, og siden jeg har samlet ting siden juli skal jeg i helgen fylle den ut frem til september. Jeg kan ikke tro at september nå er over…. hvor blir det av tiden?

God helg alle sammen! Smile

This entry was posted in Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

One Response to Vellykket shoppingtur med mann / nye sko & briller

  1. Therese says:

    Mine favoritt pensko er nude og fra Clarks. Mine aller mest komfortable høye heler! I dag klikket jeg faktisk hjem et par lekre brune “ridestøvler” Grin

    Shoes is a womans best friend, …… and dogs Dog 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette