I ♥ Netflix….. ukens Yays og Nays Uke 40

netflix

I det siste har jeg sett en hel haug filmer. Jeg har som regel alltid en film eller en dårlig serie i bakgrunnen mens jeg jobber, med mindre jeg virkelig må konsentrere meg og trenger stillhet. Netflix er min Gud, og siden jeg alltid spør andre om hva jeg bør se og hva jeg bør unngå, her er en liste over det jeg har sett de siste to ukene, med min veldig korte mening.

Om du har tips til hva jeg bør se på Netflix, skrik ut!

Amber

Ikke en film, men en miniserie. Er det mer enn fire episoder…? For selv om jeg likte serien, så etterlater jo siste episode mye til fantasien, for å si det pent. Verdt å se, men….. kommer det mer?! Jeg håper det, hvis ikke blir jeg grinete.

The Hole

Ikke den filmen hvor ungdommer finner et hull i kjelleren, men den andre laget i 2001 hvor noen ungdommer blir låst inne i en bunker. Verdt å se, denne likte jeg faktisk.

They

Eneste jeg fikk med meg var at Riley fra Buffy er med…..? Men etter 20 minutter hadde jeg nesten sovnet og ikke fått med meg en dritt, så jeg skrudde den av. Elendig skuespill.

The Perfect Host

Jeg falt av…. den var ok bra, men jeg falt av.

House Hunting

Se den! Beste jeg har sett i det siste. Greit, nå sier kanskje ikke det så sinnsykt mye, men jeg liker skrekkfilmer som denne. PS: Den finnes ikke skummel så er du lettskremt kan du se denne uten problem.

True Nature

…. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om denne. Konseptet og idéen er jo faktisk veldig bra, men så var det noe som bare ikke funket. Skuespillet var elendig og jeg ble ikke fanget i handlingen, selv om jeg tror jeg ville blitt det om det hele hadde blitt gjort på en bra måte. Sukk.

The I Inside

…….Zzzzzz…… Masse frem og tilbake, liker ikke hovedrolleduden, nei takk. Blæ. Men nå er jeg generelt ikke fan av slike “OMG HVA ER EGENTLIG GREIA???”-filmer til jobb, kanskje hadde jeg fått med meg noe og brydd meg om det ikke var en bakgrunnsfilm. Sansynligvis ikke. Denne kan du godt hoppe over.

Amber Alert

Nei nei. Nei nei nei nei nei nei. NEI. Nei. Bare Nei. Netflix maste om at jeg måtte se denne, jeg vil ha tilbake den timen av livet mitt.

Last Will and Testament of Rosalind Leigh

Offisielt den dummeste filmen jeg har sett på flere år. Har ingen slutt, har ingen ingenting, og for en som ikke tror på demoner er denne bare teit.

Pet Cemetary & Pet Cemetary 2

HAHAHAHAHA lame. Disse så jeg bare fordi jeg ikke har sett dem, og de er vel klassikere og greier. Gjesp.

The Boys Next Door

Jeg ga det et forsøk, men Charlie Sheen? Serr? Nei takk. Bye.

The Caller

JA! Det synes jeg du skal. Interessant vinkel, I like. Jeg vet ikke om det er fordi jeg på dette tidspunktet hadde sett så mye dårlig at jeg nesten gråt, men jeg likte denne.

The Amityville Hauting

Om du liker å le, se denne. Om du ikke liker dårlig skuespill og forjævlige filmer kan denne droppes.

Last Kind Words

Denne var ….. næh, dropp det. Jeg så den fordi den skulle være visuelt vakker, men det hjelper liksom ikke når den ikke er bra generelt. Ikke av de verste, men jeg hadde nok overlevd uten denne filmen i mitt liv.

The Legend of Lucy Keyes

Så forutsigbar at det gjorde vondt i sjelen min. NEI.

Ted Bundy

Jeg ville lære om Ted Bundy og hvem av seriemorderne han var. Helt ok om du vil vite hvem han var, men er du ikke interessert er det ikke akkurat verdens beste film.

Half Light

Ikke dum. Ikke verdens mest fantastisk mysterie, men bra latskapsfilm for journalskriving eller annet. Jeg er ikke veldig fan av Demi Moore, men denne kan du godt bruke noen timer av livet ditt på.

A Haunting at Silver Falls

Nå elsker jeg såkalte teen horror flicks, slike hjernedøde tenåringsfilmer som er “skumle” så denne likte jeg faktisk. Grin Ikke forvent en skummel eller fantastisk film, men det er denne typen filmer jeg elsker å ha i bakgrunnen mens jeg taster i vei på Macbooken min. Liker du filmer som Joy Ride og Cry Wolf er denne i omtrent samme kategori, bare at den er dårligere.

Gacy

Om John Wayne Gacy, seriemorderen. The Last Victim er en av bøkene jeg liker godt, derfor måtte jeg se denne bare for å få et innblikk i hvem John Gacy faktisk var. Igjen, om du driter i seriemordere er det ingen vits i å se denne for den er ikke fantastisk laget eller noe, men om du vil vite hvem han var, go for it. Dear Mr. Gacy er filmatiseringen av The Last Victim, den er verdt å se om du vil grøsse på ryggen.

Safe Haven

Serr, jeg fatter og begriper ikke hvorfor alle filmer basert på Nicholas Sparks’s bøker suger gressløk. The Notebook og Walk to Remember var bra, så gikk det straka vegen til helvete. Denne er intet unntak, GJESP.

Spin

Fantastisk, perfekt bakgrunnsfilm som er like hjernedød som den burde være. Dette er en typisk party party-film om ungdommer som ble drita og prøver å finne ut hva som skjedde kvelden før. Jeg synes denne var nusselig, men igjen liker jeg slike hjernedøde ting.

 

Og om du liker skrekk er Vile og Hunger verdt å se. Ikke filmer jeg har sett i det siste, men likefullt Netflix-yum. Side Effects er også et must, samme med Hell.

God helg! Smile

This entry was posted in Bøker og filmer. Bookmark the permalink.

6 Responses to I ♥ Netflix….. ukens Yays og Nays Uke 40

 1. Julie says:

  HC! Jeg er en trofast HcPeep, og netflix-fan
  Jeg vil gjerne og med gjerne, om det er greit for deg,
  andbefale følgene filmer/serier: Hall Pass, Charmed, How I Met Your Mother, Family Guy, Løgner(Lie to Me) og det beste til slutt – Weeds & Orange is the New Black.

 2. Sunniva says:

  Netflixtips! Yay! Grin

  Her kommer noen tips fra meg. (Tror de fleste er å finne på Nettflix. Jeg varierer mellom Netflix og cokeandpopcorn.ch).

  Pretty Little Liars (guilty pleasure)
  Teen Wolf (enda mer guilty pleasure… tragisk skuespill, men morsom serie)
  Vampire Diaries
  Buffy (gode, gaaamle minner)
  Angel (åh, den tiden jeg syntes det faktisk var skummelt… minner!)
  Bones
  Special Victims Unit
  Doctor Who
  The Walking Dead
  Breaking Bad
  Game of Thrones
  Heroes (en av mine favoritter)
  Prison Break
  Sons Of Anarchy (min store favoritt akkurat nå)
  Spartacus
  Supernatural
  True Blood

  Film:
  Piranha (jeg dør av latter!)
  Wrath of titans (litt tragisk, litt morsom. tror den egentlig er ment å være litt skummel/action)
  Dawn of the dead (elsker zombiefilmer!)
  Underworld (gamle minner)
  The expendables (jeg synes denne var hysterisk morsom!)
  Battle Royale (Litt forstyrrende, hvis man lever seg inn i den)
  Resident Evil (blir ikke mye mer hjernedød underholdning enn dette! Men jeg liker detRazz)
  The crow (litt gammel, litt dyster)
  Red Riding Hood
  Silent Hill (Creepy, men ikke skummel)
  Dreamcatcher
  The Eye
  1408
  The Messengers
  Wrong Turn (Typisk tenåringsgrøsser! Elsk!)
  Jeepers Creepers 1 og 2 (Samme kategori som Wrong Turn)

  Tror jeg gir meg der… Razz
  Håper de fleste finnes på den amerikanske netflixen. Jeg har norsk på tlf og amerikansk på ipad + appleTV, så er litt usikker på hvor jeg har sett hva Razz
  Cokeandpopcorn.ch er en typisk streamingside (gratis), med reklame og all den dritten der. Men der kommer episodene ut rimelig raskt etter de sendes på tv Smile

 3. Maria H says:

  Har 3 miniserier jeg virkelig virkelig anbefaler Smile
  Luther – krim serie, tidenes beste i min mening.
  Top of the lake – herlig stemning, bra skuespillere, men veldig annerledes og et rolig tempo for å være krim. Anbefales likevel, bra miniserie.
  Sherlock – den er utrolig bra Wink

 4. Maria H says:

  Holdt på å glemme serien white collar! Kjekk mann, bra skuespillere og spennende historie. Nevnte jeg kjekk mann? Må sees Smile

 5. Martine says:

  Orange is the new black!

  Handler om ei dame som havner i fengsel! Veldig morsom Smile

  Du må bare få sett første episoden så er du bitt av basillen Razz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette