Louis Vuitton Bag Charm / We are meant to BEE

God morgen! Kveld? Dag? Blogging i ulike tidssoner er tricky!

Louis VuittonDager som begynner med slike pakker på døren, må bare bli en fin dag.

I dag fikk jeg denne bag charm’en fra Louis Vuitton i posten, en gave fra Rainier. Den var en gave til bryllupsdagen vår i august, men siden det ble kluss med bestillingen kom den ikke før nå! Det var riktignok perfekt timing, nå venter den bare på den nye vesken min slik at den kan gjøre den enda litt finere.

Louis Vuitton bag charm Bee!Bier har alltid vært vårt symbol. Bie i lillatoner er derfor ment to BEE in my life? Hmm. Fargene vises ikke spesielt godt på bildene, den er mer lillatonet i virkeligheten.

Det beste med hele gaven var riktignok kortet som fulgte med.

<3Mannen min er kanskje verdens mest rotete og distret sjel som iblant får meg til å ville rive av meg håret, men han er også verdens beste person. På alle måter. ♥

This entry was posted in Fine ting, Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

5 Responses to Louis Vuitton Bag Charm / We are meant to BEE

  1. Katja says:

    Å, heldige deg! ♡ Så fin bien var!!!! Vil ha Grin Kos deg med mannen og furbabiene dine! Smile

  2. elisejb says:

    Å, nå ble jeg nesten litt rørt. For en fin gave, og ikke minst – for noen fine ord <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette