New in / Interiørnytt

Jeg er tilbake i en interiørfase! Nå som sofa til lesekroken min kommer denne uken har jeg igjen blitt hektet på interiør og jeg venter på masse nytt i posten som skal gjøre det enda litt finere her.

I dag fikk jeg hele åtte pakker på døren, en av dem inneholdt lysestaker i sølvfarge. Disse kjøpte jeg i utgangspunktet for å ha som centerpiece på stuebordet vårt, men jeg glemte å sjekke målene før jeg kjøpte så disse ble altfor store! Derfor fikk de plass ved peisen istedet. Jeg er redd for at dyra kommer til å rive de overende, men heldigvis er de hovedsakelig laget i plastikk så jeg håper de overlever.

LysestakerStue

Jeg jobber fortsatt med spisebordet vårt, jeg blir aldri helt fornøyd med hva som står på bordet. Tre nye ugler flyttet inn i dag, to av dem skal ihvertfall være en del av dekoren på bordet permanent. Jeg venter fortsatt på nye lysestaker og et brett, kanskje blir jeg fornøyd snart!

Ugler!Disse uglene er i samme serie som den lilla uglen jeg fikk av Gaypal, jeg elsker dem!

Kjøkkenet vårt går i lillatoner, derfor har jeg hatt den lilla uglen på kjøkkenet siden jeg fikk den. De to “kake”boksene inneholder begge snacks til hundene våre, de er så fine.

Lilla ugle

På soverommet har vi endelig fått en wall decal på veggen over sengen vår. Soveromsmøblene våre er i mørkt tre, og sengetøyet vårt går i lysgrønt, derfor måtte wall decalen være i lilla.

Wall decal

Nå har vi også endelig fått på plass en benk på soverommet vårt. Jeg ville ha den i en lys tone, men fant ingen jeg likte så vi endte opp med denne i mørk brunt. Den er i falskt skinn, noe som alltid er lettere å rengjøre med to hunder, og siden Dottie bruker benken som trapp for å komme opp i sengen var det et must.

Benk

Dottie halter fortsatt ofte, så selv om benken er fin til å oppbevare sengetøy i, så er jeg mest fornøyd med den fordi hun faktisk bruker den for å komme opp i sengen vår.

I dag fikk jeg også vår nye port for trappene våre! Dottie må holdes unna trappen så mye som mulig, spesielt fordi hun liker å løpe opp og ned, og opp og ned, og opp og ned igjen. Til nå har vi hatt en billig dings mannen min fant i random butikk, og jeg har bannet over den siden den kom i hus. Den er irriterende, passer ikke inn i det hele tatt, og den er av den typen man fester til sidene og det fungerte ikke i det hele tatt. Derfor byttet jeg den ut med denne.

Pet gateDenne er jo faktisk fin! Den holder henne nede, den er robust nok til at hun ikke forsøker å dytte den vekk (den andre rev hun ned med vilje), og den passer bra inn med resten av møblene våre (sånt er viktig!).

Og sist men ikke minst, ny vannskål til kontoret mitt. Smile

Screen Shot 2013-09-25 at 4.05.20 PMSelvfølgelig er den lilla. Chester synes den er sånn passe femi, mannen syntes vannskåler som matcher resten av interiør er litt idiotisk, og jeg synes den er fin.

Forhåpentligvis får jeg lesekroken min helt på plass denne helgen! Den skulle jo vært på plass for måneder siden, men sofaen ble tre måneder forsinket. Når den er på plass deler jeg selvfølgelig bilder, jeg tror jeg kommer til å bo der.

LeketøykasseLeketøyskassen til Chester og Dottie, som virkelig trenger nye bokstaver.

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

7 Responses to New in / Interiørnytt

 1. Camilla says:

  Så fint dere får det:- Kan jeg ansette deg som interiør arkitekt når vi kjøper hus eller?Wink
  PS. Nøkkelkjedet kom i dag, så fintSmile

 2. Toril says:

  Synes dere får det kjempefint jeg, og det er gøy å følge med på Smile

  Ønsker deg en kjempefin torsdag Smile

  Mvh
  Toril

 3. Heidi says:

  Liker de uglene, de ser ut som de kunne vært noe ala “Three Wise Monkeys” – See no evil, hear no evil, speak no evil (og sistemann do no evil)? Ikke bare elsker jeg ugler, men det er jo fin symbolikk også!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette