Stylebook – Favorittapp og dagens antrekk

Stylebook er en app til iPhone som jeg har nevnt mange ganger allerede, og selv om jeg fortsatt ikke er ferdig med å legge inn hele klesskapet mitt er det på tide å vise dere noen screenshots.
Jeg elsker klær og jeg har sikkert altfor mye klær også, men jeg har ofte følelsen av at jeg ikke har noe å ha på meg. Når jeg tenker meg om hadde jeg den følelsen oftere før jeg fikk denne appen, nå har jeg faktisk grei oversikt og dagens antrekk er alltid ferdig planlagt dagen før. Generelt er jeg sjelden ekstatisk over applikasjoner, men denne er både praktisk og morsom å bruke.

Dette er en antrekksapp hvor du legger inn plagg du eier, deretter setter du dem sammen til antrekk. Litt som å leke med papirdukker man hadde da man var barn, bare at du leker med dine egne klær. Du legger først inn alt klesskapet ditt inneholder, både klær, sko, smykker, vesker og alt annet av tilbehør. Fordi jeg handler alle klærne mine på nett eller handler plagg jeg kan finne bilder av på nett var det enkelt for meg å hente bilder fra nettet, men du kan selvfølgelig også ta egne bilder.

image

 

Under ‘Closet’ finnes det mange ulike kategorier, du kan også lage dine egne og customize som du vil. Her legger du inn klær i de ulike kategoriene, som topper, bukser, sko, osv.

image_1

 

photo

Under ‘Looks’ skaper du dine egne antrekk med dine egne plagg og ting, og også her kan du legge inn egne kategorier. Mine kategorier ser slik ut:

  • Day
  • Evening / Anledning
  • Pants
  • Warm weather
  • Favorites

image_2

Appen inneholder en egen fane for inspirasjon hvor du kan legge inn bilder av antrekk du ønsker å la deg inspirere av. Under inspirasjon har jeg en stor samling antrekk jeg liker, og en egen kategori med Lauren Conrad og hennes antrekk, hun er egentlig den eneste kjendisen hvis stil jeg elsker. Å sette sammen antrekk som er inspirert av andre er så utrolig mye enklere når jeg har alle plaggene jeg selv eier, for en gangs skyld føler jeg at jeg både har god oversikt over alt jeg har av klær, og at jeg har blitt flinkere til å sette sammen antrekk enn jeg var før. Jeg ser også veldig raskt hva jeg mangler, hva jeg har for mye av, hva jeg har for lite av, og hva jeg ikke bruker og kan gi bort. Jeg er altfor flink til å handle i hytt og pine uten noen form for struktur, men etter at jeg fikk denne appen har jeg faktisk kun handlet ting som passer sammen med resten av garderoben min og som jeg kommer til å få mye bruk for.

I tillegg inneholder appen en kalender hvor du kan legge inn antrekk du bruker hver dag, en funksjon som hjelper deg med å pakke når du skal på reise, oversikt over mål og størrelser, og også diverse stiltips. Du kan også shoppe direkte fra appen, men denne funksjonen har jeg ikke testet så hvordan den fungerer vet jeg ikke.

Dagens antrekk satte jeg sammen i denne appen, jeg er hektet på crop tops! Endelig er det “bare” 27 grader ute, det var visst siste sommerdag denne helgen. Jeg ber stille om at det kan bli kaldere, jeg dør etter å kunne bruke ankelstøvletter og litt annet enn lette sommerklær.

stylebook

Crop top fra Topshop, skjørt fra Alexander Wang, denimskjorte fra Rubbish, smykke fra House of Harlow, sandaler fra Clarks og veske fra 3.1 Phillip Lim for Target.

Dagens antrekk(ignorer skokaos i bakgrunnen, jeg planlegger en haulvideo…åpenbart)

IMG_9071

Appen er ikke gratis, men den var verdt de 25 kronene jeg betalte for den. Klær har alltid vært noe jeg elsker å handle, men hater å ha, for jeg har ikke hatt noen særlig oversikt over hva jeg faktisk har og bruker.

Himmelsendt app, uten tvil! Noen fashionista blir jeg aldri, men nå har jeg ihvertfall en viss følelse av kontroll over det kaoset jeg kaller walk in closet. Smile

This entry was posted in Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette