Fin mandag, elendig tirsdag, fin onsdag.

I går var en dag ikke engang jeg klarte å redde. Som regel klarer jeg å snu dårlige dager, men det nyttet bare ikke i går. Mandagen var perfekt, jeg elsker mandager. Mandag er vår lørdag, og hele dagen var bare fluff og latskap med mann og furbabies. Etter bare noen timers søvn våknet jeg i går tidlig av at nabohundene bjeffet som besatt – igjen. Jeg har skrevet og klaget på nabohunden før, han er stort sett alltid ute og han bjeffer og bjeffer og bjeffer og bjeffer. I går hørte jeg at eieren, en fyr i 20-30-årene var ute med dem, og selv om jeg forsøkte å sove meg gjennom bjeffingen hørte jeg plutselig en lyd som jeg stille bad om at ikke kom til å være det jeg først tenkte, men dessverre var det det. Idet jeg tittet ut av soveromsvinduet vårt så jeg eieren til schäferen slå løs på hunden, da i speilbildet i vinduene deres. Hva han slo ham med så jeg ikke før senere, men lyden gikk rett i brystet på meg og jeg fikk helt panikk. Hadde dette vært Norge hadde jeg skreket til ham, men dette er ikke Norge. Man vet aldri hva slike mennesker kan finne på, derfor holdt jeg munn, men jeg hentet kameraet mitt. Deretter sto jeg ved vinduet i rundt ti minutter og filmet jævelen, mens tårene fosset nedover ansiktet mitt. Denne fyren dyttet hunden inn i en vegg og regelrett mishandlet ham i hagen ved siden av vår, jeg har aldri sett noe så jævlig noensinne. Heldigvis kom et kvinnemenneske som også bor der ut og bad ham om å la hunden være. Fyren tror at han trener dyret, han sa rett ut at han jo ikke hører, så de må trene ham! Ved å slå ham med en rake, serr? Jeg trodde de var av en annen nasjonalitet enn de faktisk er, da mannen min så videoen jeg tok og hørte språket fikk jeg vite hvor de faktisk er fra, og plutselig er jeg ikke så bekymret lenger. Visse mennesker provoserer man ikke, men ser jeg ham igjen kommer jeg til å skrike meg hes. Jeg har aldri sett dyremishandling på den måten før, og det å stå og se på uten å gripe inn er noe av det verste jeg har gjort. For min egen sikkerhet bør jeg holde munn, men dersom jeg ser det igjen tror jeg ikke at jeg kommer til å klare. Videokameraet mitt ligger fortsatt på soverommet vårt, og jeg kommer til å filme alt jeg ser. Selv om det er helt grusomt å se på så vil jeg sikre bevis, spesielt om jeg må ta dette videre selv.

Vi ringte hit og dit, og de får besøk på døren en av disse dagene. Jeg lar ikke dette gå, om de tror de kan komme unna med dette tar de feil. Politiet gjør ikke noe i slike settinger, men det er det andre som gjør, og jeg kommer ikke til å gi meg på dette. Skjer det ikke noe i løpet av uken kommer jeg til å lage et helvete, i verste fall ber jeg om å få kjøpe hunden så jeg kan få ham vekk derfra. De har flere hunder, og det er kun schäferen som blir behandlet dårlig, det fordi han er røff og leker for hardt med de andre. Det er jo ikke rart for han er jo ute alene konstant, jeg ville også kjedet meg til døde om jeg var han. Han er ikke av de koseligste hundene jeg har møtt, men han er glad og snill mot de som eier ham, til tross for at drittsekken behandler ham som søppel. Hadde Smokey (hunden) kommet overens med våre to ville jeg hatt ham her istedet, da kunne han ihvertfall få leke dagen igjennom fremfor å få være alene.

Mannen min var ikke hjemme, og det tror jeg var likegreit. Da han så videoen og jeg så uttrykket i ansiktet hans da han hørte at jeg gråt i bakgrunnen mens jeg filmet….la oss bare si at det for nabofredens skyld var bra at han ikke var hjemme.

Jeg forstår ikke, og jeg vil ikke forstå. Ondskap mot mennesker kan jeg til en viss grad forstå, og jeg mener også at man kan endre seg dersom man på et eller annet tidspunkt har skadet et menneske. Men dyr? Forsvarsløse dyr som ikke forstår, som du ikke kan forklare noe til? Ondskap, ren og skjær ondskap. I køddens tilfelle er det snakk om uvitenhet, idioten tror at han trener hunden til å oppføre seg bedre…men det er ingen unnskyldning. Kan du ikke mer om hunder enn det kan du heller skaffe deg en firfisle.

Med andre ord, elendig dag i går. Til tross for fridag for mannen og vi som forsøkte å løfte dagen, det gikk bare ikke. Jeg satt i en boble og var trist og tristheten sitter fortsatt dypt. I dag har heldigvis dagen vært bedre, og jeg har fått pusle i mitt eget tempo mens mannen jobber. Jeg fikk en haug pakker på døren i dag, og det har vært fint å kunne styre med interiør og ting her i huset, mens jeg kan tenke på andre ting enn jævelen som bor bare noen meter fra oss.

oxbloodNy leppestift i posten i dag, obsessed.

Dette blir en skikkelig jobbuke for min del, jeg har diverse prosjekter jeg vil ha på plass denne uken og jeg liker å kunne drukne meg helt i jobb en hel uke.
Ellers driver jeg og leter etter kompaktkamera (tror det heter det..) jeg kan kjøpe, så langt har jeg fått tips om Nikon P7700 og at det skal være best i test? Noen innvendinger?! Jeg trenger et mindre kamera med fantastisk kvalitet slik at jeg slipper å dra med meg speilrefleksen min overalt.

Plutselig får jeg en haug av spørsmål om jeg er gravid?! Det er jeg altså IKKE. Det vi skal feire denne uken har ingenting med babyer å gjøre, ei heller blir det noen annen form for baby enn furbaby her så lenge vi har våre to furbabies. Vi har ikke plass i senga vår, og Chester og Dottie ønsker ikke å dele oss med en snørrklatt. Jeg har nok med å plukke opp leker og drit etter våre to, jeg orker ikke mer. Så nå kan vi legge den død, takk.

Nå skal jeg begrave meg i jobb, journalen min og Netflix med mann og nuffs. Fuck mennesker og deres evne til å være umenneskelige, iblant synes jeg våre furbabies er mer menneskelige enn det mennesker faktisk er, og jeg takker …. hvem nå man skal takke, for at våre to har det trygt og er happeh puppehs dagen lang.

Nuff 2 Nuff

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

9 Responses to Fin mandag, elendig tirsdag, fin onsdag.

 1. Camilla says:

  Noe så grusomt å se! Håper du klarer å få gjort noe med det, enkelte mennesker skulle aldri hatt dyr! Så noen slå en hund en gang jeg også, og jeg var halveis ut av vinduet klar for å skamslå gubben mens jeg kjeftet og smalt på han. Jeg var på jobb og gubben forsvant fort fra stedet, hvilket kanskje var like greit… Håper iallefall han tenkte seg om en ekstra gang og ikke gjorde sånn igjen.

 2. Linn J says:

  For et forferdelig menneske han må være. Håper det kommer noen og banker han med rake, og viktigst av alt; at hunden får komme seg vekk derfra. Den mannen kommer nemlig aldri til å endre seg. Kjenner jeg eksploderer av sinne…

  • Det er det som er synd, han skaffer seg jo bare flere om Smokey blir tatt fra ham. Men kanskje han holder seg til de tre eller fire han allerede har, og som han ikke “trenger” å denge….

 3. Christina says:

  Så forferdelig.. Fortell gjerne hva som skjer videre!
  Jeg leste denne artikkelen her om dagen, vurderer å kjøpe meg kompaktkamera selv Smile
  http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10143853

 4. Toril says:

  Huff! Jeg blir kjempelei meg og skikkelig forbanna når jeg hører sånt. Hvilket ondskapsfullt menneske gjør sånt da? Noen mennesker skulle absolutt ikke fått lov til å ha dyr i det hele tatt! Jeg får helt vondt inni meg jeg Frown

  Ønsker deg en kjempefin torsdag Smile

  Mvh
  Toril

 5. Linda says:

  Åherregud! Hadde jeg blitt vitne til dyremishandling uten å kunne gripe inn, har jeg ikke blitt meg selv noe mere Frown Så grusomt å måtte stå å se på! Var ute å kjørte en gang, ble oppmerksom på ei jente som sto og slo hesten sin i ansiktet med leietauet. Bråstoppet, føyk ut av bilen å kjeftet drittungen hunden full, hun skiftet ansiktsfarge mellon knallrød og drivhvit x antall ganger, å var meget spak da jeg var ferdig med henne. Ga klar beskjed om at hvis jeg så dette en gang til, så ble hun anmeldt for dyremisshandling, å at jeg kom til å ha henne under oppsyn. Fy f så avsindig sint jeg blir når jeg ser sånt! Datteren min fikk ikke gå utav bilen engang, hun hadde kommet til å slått dritten utav henne.
  Håper virkelig noen kommer å henter den stakkars hunden å at møkkafyren får bot eller blir innbura. Det er vel dyrepoliti der?
  Mennesker er noen ondskapsfulle uvesener, ikke rart man er mer glad i dyr enn de kreka der!

 6. vaskeklut says:

  Karma kommer til å bite ham kraftig i ræva.

 7. Andrea says:

  Den leppestiften kledde du HC (:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette