Akkurat nå #4

Akkurat nå: Akkurat nå er klokken snart 3 am og i dag har jeg jobbet hele dagen. Det er en fin følelse når jobb er et positivt ladet ord, og jeg liker dager som er pakket til bristepunktet med jobb. Mannen og Dottie sover allerede, begge to i vår seng i annen etasje, Chester sover i stolen på kontoret mitt… som alltid. Jeg vil så gjerne kvitte meg med den stolen, men det kan jeg jo ikke for hva om han ikke liker erstatningen like godt?!

Chester Fluff“My chair, mom. MINE.”

Jeg satt og leste i gamle dagbøker i dag, og jeg husker da søndager var den verste dagen i uken. Det at det var mandag og jeg måtte på jobb dagen etter, ødela hele dagen. Søndag var før en helt meningsløs fridag for den føltes overhodet ikke fri, men nå synes jeg søndager er koselige og fulle av forventning. Det er en fin og rolig jobbedag hvor jeg er alltid sover så mye jeg bare klarer for å ta igjen tap av søvn fra uken som var, jeg er alene med the Fluffs, jobber, rydder, ser idiotiske filmer på Netflix og bestiller nom mat som jeg deler med mine to firbente. Det er en fin og rolig kveld fordi dagen etter ikke er preget av en vekkerklokke som ringer klokken 6, eller en lang uke foran meg i en jobb jeg ikke kunne brydd meg mindre om. Jeg tror ikke jeg har noen dager jeg ikke liker lenger

Elsker: Ebates! Hvorfor har jeg ikke skaffet meg det før…? Du handler på nett som vanlig og ved å bruke Ebates.com får du igjen en prosent av kjøpet. Prosenten varierer fra butikk til butikk og varierer også fra uke til uke. Jeg handlet litt forskjellig fra Nordstrom denne helgen, og nå får jeg igjen et beløp. Elsk!

Hater: At jeg har samme blod i årene som visse mennesker jeg avskyr. Mennesker uten moral eller ansvarsfølelse gjør meg kvalm.

På iPhonen: Stylebook! Jeg elsker den appen, den er himmelsendt.

Dagens latter: Mannen skal nå kjøpe en bil til….. FIRE biler, og jeg har ikke lappen enda engang. Han har mast om den helvetes bilen i en måned nå, jeg blir snart gal. Han er frem og tilbake, og så har han funnet riktig bil, og så ombestemmer han seg, og så skal han til Chicago for å hente en, og så er det San Diego, og så skal han vente til etter jul, og så skal han selge den andre bilen for å kjøpe en ny, og så skal han ikke selge noen bil og heller ha fire totalt, og jeg får seriøst snart fnatt av ham. Men det er ganske hysterisk også.

Dagens fine: Bestilt nye støvler fra Clarks, de er bursdagsgave fra Casper, halvbroren min (han er en hund…).

Clarks Artisan Tamryn Leaf High Heel Boot

 

På TV: Slaughter. Random og elendig film jeg har i bakgrunnen mens jeg jobber. Jeg har bare fått med meg at det er griser i den..noe mer vet jeg ikke. Utrolig bra film med andre ord.

Leser: 3096 Dager av Natascha Kampusch, begynte på den i dag og har virkelig ingen formening om den enda. Jeg er altfor lite flink til å lese bøker om dagen, tiden drukner i alt annet.

Glede seg til: Hele uken! For vi får endelig ny sofa til lesekroken min, jeg får igjen nye briller i posten, og vi skal ut for å feire noe fint.

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

5 Responses to Akkurat nå #4

  1. :) says:

    “Feire noe fint”, som i baby?? Smile Razz

  2. Maia Karoline says:

    Høres bra ut Hilde, kos deg med uken! <3

  3. Emilie says:

    Du burde se den filmen til den boka du leser! Eller den er ekstrem fæl og ekkel da. Skjønner ikke hvor gal folk kan være. Jeg har selv ikke lest boka, men jeg har hørt at den er like ille, om ikke værre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette