Schærsten min og frieri og puuuuuz <3 <3 <3 <3 <3

Så mange har jo spurt om hvordan jeg og schærsten (jeg liker å kalle ham puz) traff hverandre og hvordan han fridde og sånn og siden jeg nå har farget håret og nå er blond, så må jeg jo dele. Det er min plikt som blogger å dele hver minste lille detajl om meg og mitt privatlivet mitt, så det er skikkelig på tide at dere får vite hele historien azz!

Vi møttes på en skikkelig romantisk måte, det var på månen. Jeg hadde drukket litt for mye av satans dråper en kveld og fant plutselig ut at jeg ikke hadde sett månen, sånn på kloss hold. Det var jævlig langt å gå, men jeg kom dit sånn rundt kl 8 om morgenen. Det er jo da jeg normalt sett står opp, siden morgenbønn begynner 8:30, så jeg synes det var et tegn fra Gud at vi møttes på den tiden. Sånn før morgenbønn liksom. Dere vet jo at jeg er superhelt og jeg kunne strengt tatt bare dratt på meg den lilla catsuiten min og suuuust til månen, men det går ikke under påvirkning av satans dråper. Dessverre.

Månen er ganske fin, det var hans første gang på månen også så vi snakket mye om det og peniser. Så dukket plutselig romkameraten hans opp, som egentlig var en dame, så da måtte vi dra hjem igjen.

Det er viktig med detaljer, så han er født 6. januar i 1978. (hah, nei det er han ikke). Han er 180 høy og bruker skostørrelse 9. Sånne detaljer er viktig, synes jeg. Han har en søster og en mor og far. Så har han en niese og en venn som heter Daniel. Daniel er revisor. Pus jobber på sykehus, hvor han kurerer syke mennesker ved hjelp av bibelen. Det var enten det eller prest. Navnet hans er RAINIER. Mellomnavnet hans er selvfølgelig Jesus og etternavnet er Garcia. Han bruker Sensodyne tannkrem og liker helst fløte i kaffen. Fløte med bringebærsmak, det er viktig å vite.

Først bodde vi i et hus sammen med foreldrene hans (ja, JØSS) og det var eksakt 22,5 minutter fra her vi bor nå. Viktig, viktig. Huset var hvitt også hadde det hage. Inni var det 7 rom. Det kan hende det var 8, jeg beklager på det sterkeste om jeg tar feil. Det var teppe i stua også var det peis der. To peiser faktisk.

Så fridde han jo og det var bare suuuuperomatisk! Han fridde selvfølgelig på et spesielt sted, et sted som har utsikt over hele verden. Ja, du gjettet riktig. Vi dro tilbake til månen <3
Han gikk selvfølgelig ned på kne og jeg kastet meg i armene hans og hvinte JA JA JA! som en liten rosa gris i pysj.

Så dreit Chester sommerfugler og glitter begynte å regne fra himmelen, alt var bare perfekt! For det er tenk masse skyer på månen.

Så dro vi hjem og alle vi møtte hylte av glede, spesielt familien hans. Vi ser svigers ihvertfall èn gang i uken, jeg er bestevenn med svigermor og vi lager likegreit cornbread og turkey hver uke. Det er liksom så kos og jeg føler meg så hjemme blant jesus og krusifikser.

Det er selvfølgelig litt vanskelig å kjenne igjen pus, for dere vet jo at alle asiatere er like! Derfor har jeg tatt med meg kameraten hans hjem nå og da, det er bare ikke så lett å se forskjell. Men det er helt greit, for vi hvite er jo like for asiaterne, så han har tatt meg seg min venninne hjem noen ganger også. Det ler vi godt av. Ho ho.

Den ene tatoveringen min er selvfølgelig navnet hans, da på kinesisk. Etterpå fant jeg jo ut at han ikke er kinesisk og ikke snakker eller leser kinesisk, men asiat er asiat og asiat burde strengt tatt være kineser. Filippiner eller kinamann liksom, hva er egentlig forskjellen?

På søndager går vi alltid i kirken, før vi bretter duker og skriver brev hjem til Norge. Vi har separate soverom selvfølgelig, snusk før ekteskapet er ikke vår ting. Det har svigertante fortalt oss og da holder vi oss til det. Så til de av dere som har spurt hvordan min mann er i sengen, jeg skal holde dere oppdatert med illustrasjoner og detaljer, straks jeg vet!

Leiligheten vår er bare helt fantastisk, jeg har innredet den selv etter kristen skikk. Den er 109 kvadratmeter stor og jeg vet ikke hva vi betaler i leie. Som kvinne kan jeg jo ikke jobbe, så den saken tar pus seg av. Jeg bretter skjorter og strikker kjøttkaker hver dag, før jeg baker brød og serverer kaffe til pus i døren, når han kommer hjem fra jobb. Noe mer enn det kan i grunn ikke mitt kvinnelige sinn takle.

Krusifikser er over alle dørene og farger i takt med vår religion. Adressen vår er 45634 Youfuckingswishyouknew, 95476 Fremont. i JUNAITEN liksom. Det er bare å sende brev eller komme på besøk, anytime! Dere kan også ringe meg på 510-for-et-dust-innlegg, jeg er tilgjengelig 24/7. Om du ikke får tak i meg på mail, er det selvfølgelig bare å ringe, sende sms, sende 14 mail og deretter lesse ned den private facebookprofilen min, spesielt om det er jobbrelatert er det viktig å kontakte meg privat. Helst kl 4 om natten på en fredag, det er alltid logisk at jeg jobber akkurat da og det er overhodet ikke et tegn på dårlig folkeskikk å kontakte meg der. Om det ikke fungerer, send gjerne mail som er lang som en stil, helst kun i caps lock.

Og om noen ønsker bilder av oss, pus, min mor, min far, vennegjengen vår, soverommene våre, Chesters hale, svigermor, svigerfar, krusifikser, ekorn eller avispapir, er det selvfølgelig baaaaare  å spørre!

Og om noen lurer, så er det selvfølgelig i orden at du legger til min mor, pus og hele vennegjengen til pus på facebook. Her er vi alle venner og det er viktig å befriende alle andres venner synes jeg. Helst min kjæres venns bestemors onkel. Han er det viktig å kjenne.

Om noen har spørsmål om størrelse på klær, favorittfargen hans, hvor han ble født eller hans mors navn, LET ME KNOW LZM!!!!!

 

Dere som vet historien om hva som faktisk skjedde….kjenner kanskje igjen visse elementer i denne historien….? Alt er sant assa, LOVER.

PS: Om du ikke skjønner denna…..så….bare…..woah.

 

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

27 Responses to Schærsten min og frieri og puuuuuz <3 <3 <3 <3 <3

 1. Tone says:

  Nå må jeg sminke meg om igjen, for jeg har nettopp grått av latter. Typisk..

 2. Anna says:

  Dœven, det høres koselig ut.

  Men ikke vœr for mye på denne datamaskinen nå da, visste du ikke at øynene dine blir firkantede? Tilbake til vaskingen med deg. Pronto. Ellers blir det demonutdrivelse.

 3. Tonje H says:

  Heheh.. Fantastisk morsomt som alltid! Det er så underholdende å lese disse innleggene dine! Du er virkelig et skrivetalent! (er skrivetalent et ord? Det er det i så fall nå! WinkJeg har aldri helt forstått hvorfor lesere forlanger å vite hver minste detalj om bloggerens liv og personene rundt! No offence, men jeg må innrømme jeg ikke bryr meg så mye om hvem du gikk på barneskole med, hvor mange tremenninger du har og hvilken farge det er på gjerdet ditt. Forstår ikke folk som synes det er så utrolig viktig å vite. Litt privatliv må du og andre bloggere få ha! Så lenge du skriver underholdene tekster og kjempe nyttige omtaler på hc.com, så er jeg happy schnappy! Wink

 4. Marie says:

  Syns du kunne skrevet hvilken farge det er på ytterdøra deres… Og dolokket! Hvordan kunne du glemme å skrive hvilken farge dere har på dolokket??

 5. Stine-Mari says:

  OMGAAAAWWWWD! det var lizzom akkurat sn jeg møtte typen min da!!!!
  eller ikke. Du eier HC Grin

 6. Tone says:

  Shit, du er sprek som har gått til månen – hele TO GANGER!!!! (Eller er månen nærmere California, kanskje?? Ja, det virker logisk.)

  • Viel says:

   Halloo, vi ser da ikke California, gjør vi vel?

   Detta toppa en fantastisk lys dag, med masse latter. I’ll let you know when I’m done laughing! :L

 7. Marianne says:

  Herregud, døde nesten av latter her ROTFL
  Så leste jeg innlegget under, og skjønte nøyaktig hvorfor du skrev dette…, og måten du skrev det på lzm… Og jeg skal til Junaiten i sommer, så jeg forventer kake og kaffe når jeg tar en svipptur innom deg azz. Razz

 8. Madeleine says:

  ”også så vi snakket mye om det og peniser.”. Jeg får ikke puste. Lol.

 9. HC-mamma'n says:

  Nå ler jeg så jeg griner her, og takk for det! Fargen på dolokket? Vi har turkis dolokk på hytta, og det er delfiner på lokket fordi HC elsker delfiner, bare så det er sagt! Smile og så trodde hun på julenissen til hun var 7 år og tror fortsatt på påskeharen! ha ha!

 10. KathrineL says:

  ….Og nå har du vært våken i fire døgn eller noe sånt? Razz

 11. Tone says:

  Hahahahaaaaaaaaaa! Grin Genialt!

  Jeg greide å holde meg (med nød og neppe) til jeg kom hit: “Han gikk selvfølgelig ned på kne og jeg kastet meg i armene hans og hvinte JA JA JA! som en liten rosa gris i pysj. Så dreit Chester sommerfugler og glitter begynte å regne fra himmelen, alt var bare perfekt!”

  DA sprakk det totalt for meg. Har ennå ikke helt kommet meg etter det hysteriske latteranfallet som dette innlegget fremkalte. ROTFL

 12. Lene Kristin says:

  Jeg tror kanskje jeg satte mest pris på dette fantastisk sannhets utbruddet mer enn noen i hele universet. Jeg har ikke ledd så mye på år og dag!! Jeg har ventet i år og dag på å høre om ditt liv og hvordan dere møttes, å endelig! Tenk det da… Månen! Åhhhh jeg skal ihvertfall bestille tur til månen med en gang, tenk om jeg også kan finne meg en mann der a!! Åhhhhh! In Love Kissing Heart Rose Rainbow

  Så dreit Chester sommerfugler og glitter begynte å regne fra himmelen… Poop

  Epic!
  Hahahahaha ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL
  xx LK

 13. Line B. says:

  “Så dreit Chester sommerfugler og glitter begynte å regne fra himmelen, alt var bare perfekt!” hahahahaha!! Dette gjorde kvelden min etter en stressende og kaotisk dag – takk! Grin

 14. Lene Kristin says:

  Jeg lurer forrezten på om du kan måle han derre Rainier Juzuz Garciaz’z ztoretå? Hvor lang den er? Hvor stor omkretz ozv? Å zelvfølgelig gjøre det zamme med deg. For jeg har nemmelig tenkt å ztrikke matchene tåzevarmere til dere i bryllupz gave!! Oh joy zååååååå fantaztizk azz!!! Yes

 15. Karita says:

  Hahahah! ROTFL

 16. Inger Anne says:

  Lo så jeg grein Grin

  Kan jeg få se bilder av en enhjørning? For det er vel enhjørninger på månen, eller..?

 17. Telma says:

  Eg døyr. XD

 18. Marte says:

  Ha, ha, loves it!!
  Off topic, og du vet dette sikkert allerede (siden det var via deg jeg fikk høre om Patrick in the first place), men nå er det mange brilliante mennesker som jobber for at Patrick skal få sin egen lov!! Grin http://www.PatricksLaw.com

 19. Mari says:

  OMG! du ruler! må virkelig si at man må ikke utbrette hele livet sitt på en blogg for å være populær og morsom, det trengs bare litt ironi og sarkarsme. takk for kveldens lættis! Grin

 20. Ibe says:

  Ler så jeg griner ROTFL
  Vi har premiere på Annie på Chateau Neuf i dag -blir litt tomt på sminkerommet uten deg Cry

 21. Moa says:

  Jeg får ikke puste, jeg får ikke puste! ROTFL
  Herregud, du er helt fantastisk, du må lære meg å strikke kjøttkaker en gang! Laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette